Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ANETTTA napisał(a):
mam jeszcze wiecej jej fotek ale na nich jest mój mąż Kasia DEa a nie wiem czy oni by sobie życzyli tu tez byc heheh

jak tylko okażę sie żę sunia zdrowa i gotowa do adopcji

zaczniemy ja ogłaszać !!!hurtem ogloszenia !!

a wyślij mi te fotki :P poobcinam co się da :D

• Replies 162
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 months later...
Posted

Niestety Gina nadal szuka domu...jest teraz w fundacji Emir i dobrze byłoby gdyby już domek znalazła...
Zaglądajcie do niej !

Gina wciąż szuka domu!

Piękna i z charakterem. Została porzucona i zostawiona sama sobie na pastwę samochodów i widzimiesie ludzi. Jest przyjaźnie nastawiona do ludzi i dzieci ( chociaż do domu z małymi dziećmi się nie nadaje ze względu na swą wielkość). Nie wiemy niestety jak funkcjonuje z kotami, natomiast wszelkie psy bezkompromisowo sobie podporządkowuje ;D. Szukamy dla niej kochającego domu, z którego nikt już jej nie wyrzuci. Nie potrzebuje wiele. Wystarczy jej ciepła buda( BEZ ŁAŃCUCHA), troche przestrzeni i możliwość przebywania w domu z rodziną. Pomóżcie przywrócić miłość do życia Giny, aby znów zobaczyć u niej ten błysk w oczach!

Posted

w gronie GINYW EMIROWEJ JEJ RODZINIE MIESZKAJĄ

JESZCZE TAKIE BENKOWE CUDA

Tez potrzebuja pomocy ogłoszeń

kama

TEKLA

Tekla Płeć:suka Rok urodzenia: Opis: mix bernardyna;zabrana spod Wrocławia razem z Tigrą, Zytą, Zawratem oraz Halszką, gdzie były przetrzymywane w koszmarnych warunkach. Tekla jest prawdopodobnie w dość zaawansowanym wieku. Ma problemy ze wzrokiem i słuchem.Doprasza się głasków i kontaktu z człowiekiem.

• 2 weeks later...
Posted

Kurcze zgubiłem się. Bo ta kobieta która chciala adoptować Ginę zdecydowała się jednak na Arizonę (ale to już chyba wiesz), więc kiedy do emira niedawno dzwoniłem, dowiedziałem się że jeszcze nie adoptowana.
Ale na stronie Emira jest notka że już w nowym domku. Więc moja wtopa :D Już zmieniam temat

• 1 year later...