Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 162
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy Gina mogłaby być psem ala stróżującym?
Mieć ciepłą budę w kojcu i plac do biegania?
Ludzi koło siebie w dzień a w nocy "udawać" ;) psa odstraszającego?
Przytulanie, głaskanie, spacery, miche z jedzeniem i wszystko co trzeba jest sprawą oczywistą.

Posted

Ashaski napisał(a):
Jeśli to będzie kojec przy domu, to jest to dla niej idealne miejsce

W domu będzie napewno częstym gościem. Mamy firme 10 km od domu. Jesteśmy tam codziennie od rana do godziny 17 oprócz niedziel. Są też pracownicy.
Może znajdzie się dla niej dom ale jeśli nie będzie nic lepszego chetnie ją zaadoptujemy:lol:
Za rok planujemy kupić własny dom i firme przenieść do domu także wtedy już będzie z nami non stop.

Posted

Czym zajmuje się firma?? I czy macie chociaż troche trawnika tam? Problem polega też na tym że Gina jest w tej chwili leczona(strasznie wychudła- prawdopodobnie pasożyt) i czeka na sterylkę. Proszę napisać na ten adres a dowiedzą się Państwo więcej: dea2@op.pl

Posted

agitarius napisał(a):
W domu będzie napewno częstym gościem. Mamy firme 10 km od domu. Jesteśmy tam codziennie od rana do godziny 17 oprócz niedziel. Są też pracownicy.
Może znajdzie się dla niej dom ale jeśli nie będzie nic lepszego chetnie ją zaadoptujemy:lol:
Za rok planujemy kupić własny dom i firme przenieść do domu także wtedy już będzie z nami non stop.

czyli Gina ma mieszkać przy firmie ? dobrze rozumiem ?

Posted

Malwi napisał(a):
czyli Gina ma mieszkać przy firmie ? dobrze rozumiem ?

Tak przy firmie gdzie zawsze są ludzie. Nie mam zamiaru zamknąć jej w kojcu i traktować jak"psa stróża". Kocham zwierzęta- w domu mam 2 koty. Dobrze by było gdyby Gina je akceptowała bo napewno będzie często w domu.

No ale narazie czekamy na wyniki.

Posted

inf

Badania kału wykazały inwazje nicieni i włosogłówki - pojęliśmy intensywne odrobaczanie; potem zobaczymy co dalej z jej zdrowiem.
Ze zrozumiałych względów - w dalszym ciągu jest izolowana.

• 2 weeks later...
Posted

cytuje ze strony FUNDACJI EMIR

>>>GINA ......już po solidnym odrobaczeniu; musimy zrobic ponowne badanie kału; wolna od pasożytów powinna nabrać ciała; potem sterylka i do nowego dobrego domu. _________________

Posted

Ashaski napisał(a):
To Świetnie!!! bo co chwilę ktoś o nią pyta ;D

Nic dziwnego- to cudna i piekna sunia...trzeba wybrać jej jak najlepszy dom...zasługuje by być blisko człowieka,a nie pracować za michę strawy...
Ginuś- mocno trzymam za kochającego i bliskiego człowieka...i cieplutki domek(nie firmę).

Posted

na fotach nie widac !!!

dla nas to nie ma wiekszego znaczenia ale sunia ma uciety urwany odryziony nie wiem co było powodem

ale ma pól ogona

pól pieknej kity ogoniastej ;)

Posted

mam jeszcze wiecej jej fotek ale na nich jest mój mąż Kasia DEa a nie wiem czy oni by sobie życzyli tu tez byc heheh

jak tylko okażę sie żę sunia zdrowa i gotowa do adopcji

zaczniemy ja ogłaszać !!!hurtem ogloszenia !!

Posted

[quote name='ANETTTA']mam jeszcze wiecej jej fotek ale na nich jest mój mąż Kasia DEa a nie wiem czy oni by sobie życzyli tu tez byc heheh

jak tylko okażę sie żę sunia zdrowa i gotowa do adopcji

zaczniemy ja ogłaszać !!!hurtem ogloszenia !!

Dokładnie tak...przecudna jest!