Ashaski Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 Hej, znacie kogoś kto mógłby zrobić banerek dla Giny? np. Quote
Malwi Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 jutro zrobię .. dziś już padam na twarz ... Quote
Ashaski Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 to znaczy chyba dzisiaj nie?? ;D Quote
Malwi Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 fakt :P niech będzie inaczej - jak się wyśpię to zrobię ;)) Quote
agitarius Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Czy Gina mogłaby być psem ala stróżującym? Mieć ciepłą budę w kojcu i plac do biegania? Ludzi koło siebie w dzień a w nocy "udawać" ;) psa odstraszającego? Przytulanie, głaskanie, spacery, miche z jedzeniem i wszystko co trzeba jest sprawą oczywistą. Quote
Ashaski Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 Jeśli to będzie kojec przy domu, to jest to dla niej idealne miejsce Quote
agitarius Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Ashaski napisał(a):Jeśli to będzie kojec przy domu, to jest to dla niej idealne miejsce W domu będzie napewno częstym gościem. Mamy firme 10 km od domu. Jesteśmy tam codziennie od rana do godziny 17 oprócz niedziel. Są też pracownicy. Może znajdzie się dla niej dom ale jeśli nie będzie nic lepszego chetnie ją zaadoptujemy:lol: Za rok planujemy kupić własny dom i firme przenieść do domu także wtedy już będzie z nami non stop. Quote
Ashaski Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 Czym zajmuje się firma?? I czy macie chociaż troche trawnika tam? Problem polega też na tym że Gina jest w tej chwili leczona(strasznie wychudła- prawdopodobnie pasożyt) i czeka na sterylkę. Proszę napisać na ten adres a dowiedzą się Państwo więcej: dea2@op.pl Quote
ANETTTA Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 czekamy na wyniki badań ...GINY ale domek jak najbardziej wskazany po wynikach !!! Quote
Malwi Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 agitarius napisał(a):W domu będzie napewno częstym gościem. Mamy firme 10 km od domu. Jesteśmy tam codziennie od rana do godziny 17 oprócz niedziel. Są też pracownicy. Może znajdzie się dla niej dom ale jeśli nie będzie nic lepszego chetnie ją zaadoptujemy:lol: Za rok planujemy kupić własny dom i firme przenieść do domu także wtedy już będzie z nami non stop. czyli Gina ma mieszkać przy firmie ? dobrze rozumiem ? Quote
Ashaski Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 tak, ale nie będzie powtórki z rozrywki. narazie czekamy na diagnozę Quote
agitarius Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Malwi napisał(a):czyli Gina ma mieszkać przy firmie ? dobrze rozumiem ? Tak przy firmie gdzie zawsze są ludzie. Nie mam zamiaru zamknąć jej w kojcu i traktować jak"psa stróża". Kocham zwierzęta- w domu mam 2 koty. Dobrze by było gdyby Gina je akceptowała bo napewno będzie często w domu. No ale narazie czekamy na wyniki. Quote
ANETTTA Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 i w tej sprawie musisz sie kontaktować tylko i wyłacznie z FUndacją EMIR ale na to masz jeszcze czas !! jakby co podam namiary Quote
Zofija Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Kfiatuszek ma szansę na dom:). Ja niestety, na ten moment finansowo nie mogę wspomóc. Mogę zaglądać i podnosić wątek. Quote
J_ulia Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Zaglądam do ślicznotki. Napradę przepiękna z niej dziewczynka. Quote
ANETTTA Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 inf Badania kału wykazały inwazje nicieni i włosogłówki - pojęliśmy intensywne odrobaczanie; potem zobaczymy co dalej z jej zdrowiem. Ze zrozumiałych względów - w dalszym ciągu jest izolowana. Quote
ANETTTA Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 zaległe kilka fotek GINY w drodze do FUndacji szczęściara Quote
ANETTTA Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 cytuje ze strony FUNDACJI EMIR >>>GINA ......już po solidnym odrobaczeniu; musimy zrobic ponowne badanie kału; wolna od pasożytów powinna nabrać ciała; potem sterylka i do nowego dobrego domu. _________________ Quote
Ashaski Posted October 30, 2010 Author Posted October 30, 2010 To Świetnie!!! bo co chwilę ktoś o nią pyta ;D Quote
ANETTTA Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 kieruj do Szefowej ktos tam juz dzwonił aleeeeeeee... Quote
zuzlikowa Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Ashaski napisał(a):To Świetnie!!! bo co chwilę ktoś o nią pyta ;D Nic dziwnego- to cudna i piekna sunia...trzeba wybrać jej jak najlepszy dom...zasługuje by być blisko człowieka,a nie pracować za michę strawy... Ginuś- mocno trzymam za kochającego i bliskiego człowieka...i cieplutki domek(nie firmę). Quote
ANETTTA Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 na fotach nie widac !!! dla nas to nie ma wiekszego znaczenia ale sunia ma uciety urwany odryziony nie wiem co było powodem ale ma pól ogona pól pieknej kity ogoniastej ;) Quote
ANETTTA Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 mam jeszcze wiecej jej fotek ale na nich jest mój mąż Kasia DEa a nie wiem czy oni by sobie życzyli tu tez byc heheh jak tylko okażę sie żę sunia zdrowa i gotowa do adopcji zaczniemy ja ogłaszać !!!hurtem ogloszenia !! Quote
zuzlikowa Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 [quote name='ANETTTA']mam jeszcze wiecej jej fotek ale na nich jest mój mąż Kasia DEa a nie wiem czy oni by sobie życzyli tu tez byc heheh jak tylko okażę sie żę sunia zdrowa i gotowa do adopcji zaczniemy ja ogłaszać !!!hurtem ogloszenia !! Dokładnie tak...przecudna jest! Quote
Recommended Posts