annazz Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Kilka dni temu przybłąkał się młody bury kocurek (z wiosennego miotu) na moją działkę. Ktoś musiał go wyrzucić bo kotek jest oswojony i bardzo spragniony ludzkiego towarzystwa.:angryy: Ja już dokarmiam też wyrzuconą koteczkę (aktualnie karmiącą kocięta) i też potrzebuję dla niej domu i jej potomstwa (jeszcze nie udało mi się wypatrzeć gdzie je chowa). Zadne z tych zwierząt nie przetrzyma zimy na działkach. Nie mogę ich wziąć do siebie bo już w mieszkaniu mam psiarnię i ptaszarnię. Może znajdzie się jakaś dobra dusza, która przygarnie te kociaczki. Quote
annazz Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 Udało mi sięsfotografować koteczkę, Burasek niestety już się nie zjawił i nie wiem czy żyje, czy ktoś go może przygarnął (choć to wątpliwe), boję się myśleć, że coś go pożarło Quote
annazz Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 Koteczka ma szansę na domek. Przydałaby się wizyta przedadopcyjna. Czy jest jakiś wolontariusz/ka w okolicy Sławna, która mogłaby sprawdzić domek w Żukowie k/Ostrowca sławneńskiego? Potrzebne dane mogę przesłać na PW. Quote
Karena Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Znalazłam wątek :-) może jednak ktoś by przeprowadził wizytę? Kotka została wczoraj wysterylizowana i po zdjęciu szwów może iść do DS. Tylko wizyty brak... Quote
annazz Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 Koteczka "na tymczasie" już po sterylizacji. Zakolegowała się z psami a nawet wykolegowała w kwestii "chałupki" co widać: Quote
kinia098 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 oo ! :) prosimy cioteczki o wizytę ! annazz- może zmień tytuł wątku, że potrzebna wizyta w okolicach Sławna ? Albo jakiś osobny wątek ? Kciuki ! Quote
annazz Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 Dzięki Kinia - jak widać udało się z tym tytułem zrobić zmianę. Quote
kinia098 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 super :) hop hop ! które cioteczki ze Sławna/Koszalina i okolic ? :mad::evil_lol: :wolfie: :kociak: :bluepaw: Quote
annazz Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 Koteczka już w nowym domku. Wielkie podziękowania dla Kareny za pomoc i dowiezienie kotki na miejsce! Quote
Karena Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Kituszka zamieszkała w gospodarstwie, ale będzie raczej kotem domowym z możliwością wychodzenia :-) Quote
annazz Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 Kituszaka zadomowiła się już w nowym domu i wszystko na to wskazuje, że stała się ulubienicą Pana domu. Życzymy wszystkiego najlepszego Kici i rodzinie, która dała jej dom. Quote
Karena Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Cudownie! Widać, że jest szczęśliwa w nowym domku :loveu::multi: Quote
Recommended Posts