Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kilka dni temu przybłąkał się młody bury kocurek (z wiosennego miotu) na moją działkę. Ktoś musiał go wyrzucić bo kotek jest oswojony i bardzo spragniony ludzkiego towarzystwa.:angryy: Ja już dokarmiam też wyrzuconą koteczkę (aktualnie karmiącą kocięta) i też potrzebuję dla niej domu i jej potomstwa (jeszcze nie udało mi się wypatrzeć gdzie je chowa). Zadne z tych zwierząt nie przetrzyma zimy na działkach. Nie mogę ich wziąć do siebie bo już w mieszkaniu mam psiarnię i ptaszarnię. Może znajdzie się jakaś dobra dusza, która przygarnie te kociaczki.

• 2 weeks later...
Posted

Udało mi sięsfotografować koteczkę, Burasek niestety już się nie zjawił i nie wiem czy żyje, czy ktoś go może przygarnął (choć to wątpliwe), boję się myśleć, że coś go pożarło

Posted

Koteczka ma szansę na domek. Przydałaby się wizyta przedadopcyjna. Czy jest jakiś wolontariusz/ka w okolicy Sławna, która mogłaby sprawdzić domek w Żukowie k/Ostrowca sławneńskiego? Potrzebne dane mogę przesłać na PW.

Posted

Znalazłam wątek :-) może jednak ktoś by przeprowadził wizytę? Kotka została wczoraj wysterylizowana i po zdjęciu szwów może iść do DS. Tylko wizyty brak...

Posted

Kituszaka zadomowiła się już w nowym domu i wszystko na to wskazuje, że stała się ulubienicą Pana domu.
Życzymy wszystkiego najlepszego Kici i rodzinie, która dała jej dom.