Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

chłopiec zabrany, wykąpany, ogolony, odrobaczony - może jutro pojedzie do Łodzi aczkolwiek może przejdzie jeszcze kastrację........... zobaczymy

Tuptuś - to będzie jego chyba trzeci dom miejmy nadzieję, że ostatni :)
psiak oczywiście nie ma rodowodu, mało tego nie ma nawet książeczki ..........:angryy:

Posted

Całe szczęście, ze trafił w odpowiedzialne ręce, trzymam kciuki mocno, żeby się zadomowił i był szczęśliwy, jego nowi właściciele też!

Posted

słuchajcie zerknijcie na allegro tam jest 8 miesięczy semi, może znacie jakiś domek co by chciał bo moje domki pozajmowane już wydaje mi się,że za darmo by go oddali

Posted

Wczoraj po długiej i ciężkiej chorobie, po desperackiej walce o życie odszedł grzywacz mojej przyjaciłki. Psa ja kiedyś jako szczenię wykupiłam z pseudohodowli i jej sprezentowałam. W domu koleżanki jest rozpacz. Gdyby był jakiś piesek lub suczka pp to proszę o kontakt na pw lub tel 692 457 669. Zwierzak musi być w mierę młody i zdrowy, ponieważ to co razem przeszłyśmy przy chorobie Ozziego było straszne, Ozzi był pierwszym w życiu psem koleżanki, więc zrozumcie, że nie weźmie psa do lecznia. Ona tak wogóle mówi, że dopiero za kilka lat i tylko grzywacz, ale wiem, że jakby był jakiś fajniutki wesołek to się złamie. W domu są dzieci 12 i 16 lat, pies mieszkałby w dużym mieszkaniu, zresztą za warunki ja gwarantuje.

Posted

Szukam nowego domu dla CIRRO.To jego fotki.
Oraz link do bazy grzywek:
http://www.chinesecrested.no/en/registry/69178/Cirro+Wiatr+Pustyni+.html

,
,
,

Piesek ma skończone 15 miesiecy.Jest zdrowy,w domu wesoły,lubi się przytulac.
Na dworze dość niepewny- wymaga sporo pracy i wychowania doświadczonej osoby.
Cirro to chłopak bardzo rozpieszczony.
Przejawia typowo samcze znaczenie terenu "w domu tez"- i to główny kłopot z którym trzeba sobie poradzić.Trochę dominuje jak ktos da sobie wejść na głowe.
Może wystarczy tylko trening a może np.kastracja pomoże.
Decyzja musi być przemyślana bo trzeba z chłopakiem sporo popracować i sporo go nauczyć.
Obecne właścicielki nie radzą sobie,już się poddały,decyzja jest ostateczna.

Inne powody oddania psiaka- osobiste/rodzinne ale nic konkretnego nie wiem.

Cirro był 2 x wystawiany ma 2x Zw.Mł.
Przyzwyczajony jest do wszystkich zabiegów pielęgnacyjnych.

Ogólnie to grzeczny śliczny psiak, był 2 dni u mnie w domu i nie sprawiał mi żadnych problemów.

Posted

Śli8czne cudeńko, ale nie może być łysy, tu chodzi i charakter a nie wygląd. Grzywacz mojej koleżanki będzie wyglądał jak kundelek, bo ona nigdy nie goliła pyska a futerko obcinała, to musi być grzywacz jak to mówiła zawsze o Ozzym "jajcarny", ona tą rasę pokochała nie za wygląd, ale łysolek boski... czemu mój rottek nie znosi samców :placz:

Posted

no właśnie dziwna rzecz - mi się moja strona otwiera, innym różnie...
czy pokazuje Ci się komunikat, że "domain name has expired"?? bo się spóźniłam z zapłatą za domenę;) i wczoraj miałam rzeczywiście wyłączoną stronę ale dzisiaj dostałam komunikat, że mi znowu włączyli - tylko że niektórzy ją widzą a niektórzy nie:shake:

Posted

Pies został w swoim domu.Gdy juz byli chętni właścicielka z rodzina postanowili że pies zostaje.I wreszcie zrozumieli ze z problemem coś można zrobić.
Mają prosic o pomoc tresera.
Na razie pod ich nieobecność pies ma swoje miejsce w łaźience gdzie zostaje z chęcią i nie obsikuje mieszkania dzieki temu.

Posted

Ajcka normalnie ja dostanę zachwile spazmów ze złości, ta babka bardzo sympatyczna ale kurcze niech wreszcie się zdeklaruje a nie raz tak a raz tak.Mam nadzieję,że tym razem już zostanie u niej i nie będzie znowu za miesiąc problemów.Trzymam kciuki

Posted

ajcka napisał(a):
Jeśli ktoś może proszę o przekopiowanie tej informacji na grzywacze.pl
i dodanie na stronach grzywaczkowych.

wiem że Ciro - zostaje w domu - SUPER

jeżeli ktoś jest chętny zająć się administrowaniem jakiegoś działu w portalu grzywacze.pl np tego: GRZYWACZE W POTRZEBIE to zapraszam
wiele godzin dziennie jestem dostępna na gg (mam taką możliwość chociaż robię co innego przy kompie)
można do mnie pisać wstawię info o psiaczku lub na bieżąco pomogę w swtawianiu i uaktualnianiu danych przez nowych administratorów :)

• 3 weeks later...
Posted

Witam
szukam dobrego, ciepłego domu, mającego czas i pozwalającego spać w łóżku dla ośmioletniej suczki rasowej (= rodowodowej), wysterylizowanej. Sunia lubi koty. Wolałabym dom bez innych psów. Nagusek jest nakolankowy, przytulaśny, nie grymasi, wada (lub zaleta) dzielny stróż podwórka i domu, nie szczekliwy, ale sunia myśli o sobie, że jest onkiem. Potrafi też obszczekać biegnącego człowieka/dziecko. Nagusek szuka domu z przyczyn losowych, dla obecnej właścicielki to bardzo ciężka decyzja.

Preferowane domki z woj. pomorskiego i Warszawy