DoPi Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Sayrel , sunia sliczna. Staram sie pomagać jak tylko mogę. Teraz sama zawiosłam znaleziona sunie na własny koszt do hoteliku za który płacę, ale przyslij mi konto to cos wrzucę , bo bardzo mi sie spodobał Twój tekst zamieszczony wyżej. Quote
Sayrel Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 Dzieki ogomne dopi. Po prostu drazni mnie troche to, ze tak ciezko znalezc pomoc dla psa zdrowego. Ok Maszy jest mloda, piekna, zdrowa, ma cale zycie przed soba. Ale przeciez jesli mialaby wrocic do schronu... a moze sie tak zdarzyc... to pies z takim charakterem szybko sie stanie agresywny.. I beda dwie drogi - wtedy nagle moze ktos sie nia zainteresuje i zacznie odrabiac to co zostalo zniszczone, albo ja tam eutanuja. Fajnie tylko czy nie mozna jej tego oszczedzic? Konto fundacji jest podane w pierwszym poscie. Quote
masienka Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 podniose panienke z charakterrrrkiem Quote
jamor Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 wy malujecie jej te oczy czy ona juz tak ma ? Quote
masienka Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Sayrel jej co jakis czas wp... spuszcza zeby na biedniejsza wygladala :diabloti: Quote
ilon_n Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 i wtedy ma takie malowane oczka? :evil_lol: Quote
Sayrel Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 Tak, leje ja rowno jak sie patrzy. Dzieki jamorze za odwiedziny Quote
Asior Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Sayrel, niestety większość bez kasy :( Quote
Sayrel Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 Wiem:> Widzer to po swoim stanie konta. Ale na litosc boska nie wszyscy na swiecie maja przepasc finansowa i brak wspolczucia:[ Quote
camayana Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 http://www.facebook.com/profile.php?id=100001584735224 Quote
Sayrel Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 Podnosze. Jest domek zainteresowany Masza. Wydaje sie nawet sensowny. Tylko znalezc kogos kompetentnego na wizyte.. eh Dzieki Waszemu wielkiemu sercu Masza narazie nie dostanie eksmisji. Zawieszam rowniez akcje bicia jej i odcinania lap;) Quote
ilon_n Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Sayrel napisał(a):ilon okolice radomia dzięki za info. już puściłam zapytanie na wątku gdzie chyba wszystkie radomskie cioteczki kręcą się w poszukiwaniu zaginionej w Radomiu Fionki Quote
ilon_n Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Sayrel, tu masz nicki osób z Radomia:: "w wizytach są najlepsze Red, DORKA, Monday a ostatnio mistrzami są także Wiking i jego TZ" pisz PW :) Quote
Sayrel Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 Ilon, ktora z tych osob, ktore podalas ma na tyle wiedzy, zeby okreslic znajomosc behawioru tych ludzi oraz umiejetnosc poradzenia sobie z dominantem? Quote
ilon_n Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Sayrel napisał(a):Ilon, ktora z tych osob, ktore podalas ma na tyle wiedzy, zeby okreslic znajomosc behawioru tych ludzi oraz umiejetnosc poradzenia sobie z dominantem? Sayrel, szczerze powiem, nie wiem .. dostałam to info od osoby z Radomia,a le osobiście nie znam tych użytkowników .. napisz, zapytaj czy mają wiedzę .. nic nie zaszkodzi. Quote
Sayrel Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 podnosze bo zapominamy widze I aktualizuje liste wplat! Bardzo dziekujemy! Quote
przeszlus Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 wstawiam podpis możę mi bana nie dadzą bo już byłem kilka razy upominany. Quote
Sayrel Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 podnosze bo widze, ze wszyscy o maszy zapomnieli Quote
ilon_n Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 zaglądam do Maszy .. w toruńskim schronie aż się roi od husky i malamutów .. wczoraj jedną biedulę pogryzły towarzyszki z boksu .. na szczęście lekko .. nie wiadomo skąd ich tyle .. i co gorsze nie ma zainteresowania nimi .. liczba rośnie Quote
Sayrel Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 W prawie kazdym schronie jest ich po kilkanascie. Torunski schron mamy w miare obskoczoy, ale reszta... szkoda gadac. Quote
Julian Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 W Krakowie są na kwarantannie 2 psy.Jeden ma już dom i niedługo będzie szczęściarzem.Drugi jest chyba od niedawna ,pięknie umaszony ,ciemny z przjmująco niebieskimi oczyma.Mam nadzieją ,że ktoś go szuka! Quote
Recommended Posts