Jump to content
Dogomania

Marcel - hebanowy szczeniak mix cocer-spaniela. MA DOM !!!

Recommended Posts

• Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Własnie dzwoniłam do marcelkowego domku. Dostał imię Mersi na życzenie starszego z chłopców - Marcela. Bo w sumie głupio by było mieć w zasięgu ręki dwóch Marcelków i bardzo kłopotliwe. Psina sprawuje się świetnie, rozbroił rodzinę i sąsiadów, wszystkim sie podoba i go chwalą jaki śliczny i mądry.
Nie siusia w domu, wytrzymuje nocną przerwę, siada na komendę i podaje łapkę. Byli dzisiaj na działce i wyszalał sie do woli, gonił za bumerangiem jak oszalały i po powrocie do domu ponoć padł nieprzytomny. Dobrze że ma zapewnioną dużą dawkę ruchu bo wydawało się, że ma niesporzytą energię i wszystkich zamęczy. Chłopcy go uwielbiają i na wyścigi gonią do domu po szkole bo tak za chłopakiem tęsknią.
A więc w marcelkowym domku wszystko w porządku.

• 1 month later...
Posted

[quote name='Vlk']i jakie wieści? :) jak u psiaczka?

U Marcelka wszystko dobrze. Pani pisze :

Witam serdecznie.
Jak obiecałam przesyłam kilka zdjęć naszego pupila Mersjego.
Mersi jest szalonym niezmordowanym psem,kocha dzieci a oni jego.Tata dba o jego posłuszeństwo,dzieci z nim szaleją a ja go karmię.Mimo że pod naszą nieobecnośc w domu zjadł nam kilka rzeczy to i tak go kochamy.
Serdecznie pozdrawiamy
Rodzina Mersjego

• 1 month later...
  • 5 weeks later...
Posted

U Marcelka wszystko dobrze, szaleje z chłopakami i jest ulubieńcem wszystkich. Uwielbia też podróże i pięknie zachowuje sie w samochodzie, rozgląda sie ciekawie podziwiając świat zza szyb. Pełne happy.

• 1 year later...
Posted

MARCEL CRAZY napisał(a):
Mersi nadal jest szalonym psem z adhd.
Jest niezmordowany,bawiąc się z innymi psami to on rządzi.
:)

och witamy serdecznie, co za miła niespodzianka :loveu:
Dobrze wiedziec , że u Mersiego wszystko dobrze bo to juz półtora roku od adopcji minęło...jejku, jak ten czas szybko leci. Dzieciaki tez pewnie podrosły, ciekawe czy dalej tak chętnie zajmują się Marcelkiem :lol: