Jump to content
Dogomania

Przyjaciel dla leniucha. Grzeczne,ułożone pieski. PIKO MA DOM!!!

Recommended Posts

• Replies 374
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

caryca26 napisał(a):
Dlaczego Piko nie może mieć ogłoszeń???

Na to pytanie odpowiedzieć może Brazowa

cieszę się bardzo, że kilka osób do niego zaglada, może razem coś poradzimy?

Posted

No czegoś głupszego to nie widziałam, to jak te psy maja znalezc domki jak nie mozna ich ogłaszac?!U nas w schronisku jest duża grupa wolontariuszek, które tylko zajmują sie ogłoszeniami psiaków.

Posted

Współczuję, bo jak tu coś robić z zawiązanymi rękoma? A nie można zacząć od zrobienia czegoś z tym zakazem - pochodzi od człowieka, więc człowiek może go zmienić...

Wydarzenia na FB też nie może mieć?

Posted

Asia_M napisał(a):
Moze przyda się bannerek:

Asia - śliczny banerek :-), jesteś kochana, , tylko ja jestem niemota straszliwa i nie umiem sobie wstawić do podpisu, buuu

Bardzo Wszytskim dziekuję, że zaglądają do Piko i dziękuję Alter Ego - bo to chyba Twoja zasługa? :-)

Posted

Dziękuję Itske, niebawem postaram się wkleić jakiś ładniejszy, bo ten był robiony na szybko.
A wkleja się go tak: klikasz prawym przyciskiem na bannerek - copy /kopiuj/ - przechodzisz w swoje ustawienia - po lewej stronie klikasz edytuj sygnaturę - klikasz prawym w puste pole które się pojawi - paste /wklej/ - i na dole "zapisz sygnaturę". Troszkę to zamotane, ale powodzenia! :)

Posted

Itske napisał(a):
Asia - śliczny banerek :-), jesteś kochana, , tylko ja jestem niemota straszliwa i nie umiem sobie wstawić do podpisu, buuu

Bardzo Wszytskim dziekuję, że zaglądają do Piko i dziękuję Alter Ego - bo to chyba Twoja zasługa? :-)

Nie ma za co:) Robie co moge, bo ten biedaczek ma juz miejsce w moim sercu. Takie pieski powinny wylegiwac sie na kanapie :(

Posted

Piko był taki otwarty-kiedyś. Lgnął do człowieka,po zimie spędzonej z gnojkiem (praktycznie cala na zewnatrz,przedreptana,bo bał sie wchodzic do pomieszczenia) stał sie innym psem. Wystraszony,trzeba go zaganiac do wejscia,bo sam nie wejdzie,mimo,że mu się towarzystwo zmieniło. No i schudł,a był takim staruszkiem-wałeczkiem.

Posted

Brązowa- jeżeli ogłoszeń nie można, i wydarzenia na FB też nie (nie odpowiedziałaś na moje pytania więc takie wnioski wyciągnęłam) - to co my możemy zrobić? Na dogo wszyscy zapsieni i zadeklarowani...