Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 437
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Malwi napisał(a):
nie jest pewny i nie jest sprawdzony ... jeszcze ...

Jeśli bdt nie jest sprawdzony, a hotel mamy już sprawdzony i czekający na psiaka,a przy tym realną szansę na transport łączony, to musimy teraz zachowywać się tak jakby Bora miała jechać do hotelu...a bdt w międzyczasie trzeba potwierdzić i sprawdzić...nawet z hoteliku może iść do bdt,a zawsze będzie to kawałeczek bliżej i nie będzie groziło,że w międzyczasie sunia zniknie w czeluściach Mysłowickiego schronu.
A swoją drogą tu podejmowane są decydujące postanowienia odnośnie suni,więc dobrze byłoby,by ew. bdt znalazł się tu także.

Posted

Cajus JB napisał(a):
450 zł co miesiąc trudno uzbierać. Łatwiej jednorazowe. Jak BDT jest pewny i sprawdzony to czemu nie?

żeby był pewny i sprawdzony...tak bardzo by się przydał!...nawet w Gdańsku!

Posted

Klaudus ja k wejdzie zaktualizuje deklaracje...i mam prośbę-Popraw banerki, teraz już wstawiłam dobre...tamte jakieś lilipucie,choć nie wiem czemu...

BARDZO PROSIMY O POMOC W ZEBRANIU DEKLARACJI...dla Bory każdy dzień może być newralgicznym...bezpieczniej zabrać ją do hoteliku,a ew. bdt sprawdzić i uzyskac potrwierdzenie...zawsze może z hoteliku jechać do bdt...

Dziękuję wszystkim...każda forma pomocy jest dla tej suni bardzo potrzebna!!!

Posted

Malwi napisał(a):
nie wiem czy DT jest zalogowany na dogo ... ale zaproszę ;)

Bardzo by się przydało,bo wszystkie informacje mogłybyśmy pozbierać i konkretów nieco poznać...a dt też nie bezwolny jest i ma sporo do powiedzenia!

Posted

Zrobiłam szybkie zestawienie:

Deklaracje stałe:
Buster - 10 zł
Cajus JB - 10 zł
memory - 10 zł
mikoada - 5 zł
konstancja 86 - 10 zł

Razem - 45 zł

Deklaracje jednorazowe:
UMilki - 20 zł

do wyjaśnienia stała / jednorazowa
ANETTA - 10 zł (do wyjaśnienia czy stała :oops:) + bazarek (wielkie dzięki!)

Mam nadzieję, że to nie koniec i śliczna Bora znajdzie spokój. . .

Posted

to ja sie zadeklaruje na 60 zł miesiecznie, ale pierwsza wplata niestety dopiero po 27.09 - bo wtedy dopiero dostane pensje, a i oddech złapie finansowy po remontach u mojej mamy. Potem co miesiac tez wpłaty o takim czasie.. Jak sie ogarne to moze wiecej wyskrobie, ale na razie tyle:oops:

Posted

AniaB napisał(a):
to ja sie zadeklaruje na 60 zł miesiecznie, ale pierwsza wplata niestety dopiero po 27.09 - bo wtedy dopiero dostane pensje, a i oddech złapie finansowy po remontach u mojej mamy. Potem co miesiac tez wpłaty o takim czasie.. Jak sie ogarne to moze wiecej wyskrobie, ale na razie tyle:oops:

Aniu...dziękujemy w imieniu Bory...bardzo dziękujemy!!!