azalia Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Dzisiaj dopiero znalazłam wątek sunieczki i jestem bardzo szczęśliwa,że Smoli ma kochający i świadomy dom. A jak się maleńka miewa? Quote
malibo57 Posted April 17, 2012 Author Posted April 17, 2012 Dobrze się miewa:) Muszę poprosić o nowe fotki. Quote
kundelek-smoli Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 Witam Jestem teraźniejszą właścicielką Smolisi i chciałabym zdać raport: Smoli jest bardzo żywiołowa, mądra, kochana, przytulińska i co tam jeszcze! :loveu: Od razu chciałabym dodać, że jestem córką właścicielki i mam 12 lat. Bardzo kochamy Smolunię i pieścimy. Nie ma problemów zdrowotnych. Normalnie je suchą karmę, ale czasami dodajemy jej trochę chleba lub czegoś podobnego. Uwielbia bawić się z psami w okolicy. Sąsiedzi bardzo lubią Smolasa i uwielbiają. Jeżeli ktoś chciałby wiedzieć coś więcej o Smoli to proszę napisać na forum :lol: PS Niestety nie mogę dodać zdjęć, ponieważ nie umiem zgrać ich z aparatu do komputera :shake: Quote
Recommended Posts