Hotel KADIF Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 [quote name='malibo57']Aż taki brudny, to on nie jest No nie jest, ale ja zawsze myję jak "wymieniam" psy... Takie skrzywienie po Mamusi - czystość przede wszystkim... :evil_lol:;) Quote
Hotel KADIF Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Ale pusto na tym wątku!:-( No nic, może dla zachęty kilka fotek wlepię.... Muszę się szkolić w image-krzaku :evil_lol:: Eee.... tam. Foty mi robią :obrazic:! Wracam na fotel! :obrazic: .... Quote
malibo57 Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 Mój Boże! To spojrzenie Awki... Będzie dobrze, Janka! Żebyś pękła, to będzie dobrze:cool3: Już DIFci w tym głowa. Tak sobie myślę, że ona ma historię podobną do Alfa - pod względem długości...niebytu? Pieron wie, ile lat się tułała, potem ta nieszczęsna adopcja. Alfik też latami całymi nie miał szczęścia, ale przetrwali. Obydwoje:) Quote
Hotel KADIF Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 malibo57 napisał(a):Mój Boże! To spojrzenie Awki... Będzie dobrze, Janka! Żebyś pękła, to będzie dobrze:cool3: Już DIFci w tym głowa. Tak sobie myślę, że ona ma historię podobną do Alfa - pod względem długości...niebytu? Pieron wie, ile lat się tułała, potem ta nieszczęsna adopcja. Alfik też latami całymi nie miał szczęścia, ale przetrwali. Obydwoje:) Jestem pewna, że Jana wyjdzie na prostą tak jak Alf. Tylko, że ona będzie potrzebowała na to o wiele więcej czasu... :shake: Quote
malibo57 Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 Bo ona ma zupełnie inne usposobienie, niż Adelo-Alfiki. Ona jest awkowata. Quote
Hotel KADIF Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 "Mamooooo.... Mamooo.... Jana śpi na moim łóżkuuuu!!!!!" :diabloti:;) :loveu::loveu::loveu: Quote
malibo57 Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 Oooooo:) No, proszę. Nieśmiałość, nieśmiałością, ale do pracy trzeba mieć właściwie warunki :mdrmed: Quote
alice midnight Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 ja odwiedzam, podglądam Jankę, dzisiaj widziałam też sławnego Alfa. dla wszystkich wszystkiego dobrego! Quote
malibo57 Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 Cześć Alice! Zaglądaj do nas:) Quote
Hotel KADIF Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Alice! Zaglądaj jak najczęściej, bo jakoś pustki na wątku ...... :( A ja dzisiaj po raz pierwszy odkąd Janka jest u nas miałam okazję usłyszeć jej głos ..... W DOMU!!!!!! Jeśli już to zawsze szczekała na zewnątrz, w ogrodzie albo na podwórku. A dzisiaj pierwszy raz w domu! Niby żadna sytuacja, bo Kinia przez przypadek zamknęła bramkę do pokoju w którym Jana mieszka. Ta brameczka przeważnie jest otwarta i jakoś do tej pory... Janka nie reagowała jak coś się działo u nas, na dole. A dzisiaj normalnie zaczęła awanturę, że tu się coś dzieje a ona nie może... he... he.. No jestem dumna z niej strasznie....!!! Quote
Becia66 Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Difciu - ona 2 miesiące u ciebie i ciekawi mnie jak z tym odchudzaniem ci idzie ? tzn. czy schudła choć 20 deko ? :diabloti: Quote
alice midnight Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 to teraz zrobi sie z niej pani na włosciach :) o własnie o te tłustawosc tez miałam pytac hihi...tylko tak na ucho zeby Janka nie słyszała bo sie jeszcze ofuknie czy co ... Quote
malibo57 Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 Janka tyła przez rok - powinna, wg pewnych zasad, chudnąć tyle samo. Nie ma się co spieszyć, bo można nabroić. Quote
Hotel KADIF Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Becia66 napisał(a):Difciu - ona 2 miesiące u ciebie i ciekawi mnie jak z tym odchudzaniem ci idzie ? tzn. czy schudła choć 20 deko ? :diabloti: Schudła Beciu troszkę, ale niestety teraz zaczynają się kiepskie pogody i psiaki siedzą prawie cały czas w domu na doopach a to nie sprzyja odchudzaniu niezależnie od karmy. Ale moje dzieciaki ostatnio zauważyły, że Jana nie wygląda jak "beczka". Ma delikatne, prawie niezauważalne ... ekhm.... wcięcie! :evil_lol: Quote
malibo57 Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 Janeczka:loveu: Na hotelowym widziałam, że biegała z psiakami. Quote
Hotel KADIF Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Jestem ja i Jana tuż obok :loveu: Quote
Ziutka Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 malibo57 napisał(a):Hallo! Jest tu kto? Ja toże jestem :) Quote
Hotel KADIF Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Ziutka napisał(a):Ja toże jestem Helou :loveu: Quote
Ziutka Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 DIF napisał(a):Helou :loveu: Witanko :buzi: Quote
malibo57 Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 DIFciu, napisz kilka słów o Jance - tak pięknie o niej opowiadasz:) Quote
alice midnight Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 i jak tam lisica polarna nasza? Quote
malibo57 Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 DIFciu!!! Głos wołającego na puszczy.... Quote
Ziutka Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Allo...DIFfffffffff :ghost_2: :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Recommended Posts