Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 243
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mój Boże! To spojrzenie Awki... Będzie dobrze, Janka! Żebyś pękła, to będzie dobrze:cool3:
Już DIFci w tym głowa.
Tak sobie myślę, że ona ma historię podobną do Alfa - pod względem długości...niebytu?
Pieron wie, ile lat się tułała, potem ta nieszczęsna adopcja. Alfik też latami całymi nie miał szczęścia, ale przetrwali. Obydwoje:)

Posted

malibo57 napisał(a):
Mój Boże! To spojrzenie Awki... Będzie dobrze, Janka! Żebyś pękła, to będzie dobrze:cool3:
Już DIFci w tym głowa.
Tak sobie myślę, że ona ma historię podobną do Alfa - pod względem długości...niebytu?
Pieron wie, ile lat się tułała, potem ta nieszczęsna adopcja. Alfik też latami całymi nie miał szczęścia, ale przetrwali. Obydwoje:)

Jestem pewna, że Jana wyjdzie na prostą tak jak Alf. Tylko, że ona będzie potrzebowała na to o wiele więcej czasu... :shake:

Posted

Alice! Zaglądaj jak najczęściej, bo jakoś pustki na wątku ...... :( A ja dzisiaj po raz pierwszy odkąd Janka jest u nas miałam okazję usłyszeć jej głos ..... W DOMU!!!!!! Jeśli już to zawsze szczekała na zewnątrz, w ogrodzie albo na podwórku. A dzisiaj pierwszy raz w domu! Niby żadna sytuacja, bo Kinia przez przypadek zamknęła bramkę do pokoju w którym Jana mieszka. Ta brameczka przeważnie jest otwarta i jakoś do tej pory... Janka nie reagowała jak coś się działo u nas, na dole. A dzisiaj normalnie zaczęła awanturę, że tu się coś dzieje a ona nie może... he... he.. No jestem dumna z niej strasznie....!!!

Posted

Becia66 napisał(a):
Difciu - ona 2 miesiące u ciebie i ciekawi mnie jak z tym odchudzaniem ci idzie ? tzn. czy schudła choć 20 deko ? :diabloti:

Schudła Beciu troszkę, ale niestety teraz zaczynają się kiepskie pogody i psiaki siedzą prawie cały czas w domu na doopach a to nie sprzyja odchudzaniu niezależnie od karmy. Ale moje dzieciaki ostatnio zauważyły, że Jana nie wygląda jak "beczka". Ma delikatne, prawie niezauważalne ... ekhm.... wcięcie! :evil_lol:

• 2 weeks later...