Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 140
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a tam wielka to tylko kilka ogłoszeń, porobie więcej ale narazie musze sie troche puczyć :P jutro dorobie wieczorem, bo po szkole jade do schronu, moze mi sie uda z małą wyjsc na spacer :)

Posted

Asiorku.... dzięki za zaproszenie. Mała jest powalająca. Cud ,miód i orzeszki. Trzeba też podesłać ANETT. Ona robi cuda dla onków. Ja zastanowię się co mogę dla Niej zrobić. Na razie Ją pokochałam :loveu::loveu::loveu:

Posted

Asiorku...jeśli dałó by się małej zrobić zdjęcia RTG to ja skonsultuje je z dr.Fabiszem z Katowic. Jest rewelacyjny w tych sprawach. Mogę jeszcze skonsultować je na SGGW. Czy dacie radę ja prześwietlić?

Posted

Nesiu, na zewnątrz, czyli zabierasz i oddajesz psa do schronu, nie ma takiej możliwości, o tym Asia pisała. Bida ma RTG już zrobione ale na kiepskiej aparaturze i o tym też jest info na wątku.

Posted

[quote name='Asior']Andzia.... ty mi nawet nic nie mów :nono:

a czy ja cos mówię????:shake: absolutnie:shake:

a to ta onka - tak w razie by co - dla pamięci, ze taka jest u nas:

Asior - odczytałaś moje wczorajsze chyba pw???

Posted

[quote name='chita']http://nk.pl/profile/19442438/gallery/album/2/65

...bidulka...Właśnie znalazłam tu wątek i zdjęcie..obejrzałam filmik..i się spłakałam:(:(...te oczy...znow te oczy...Takie psie dziecko w schronie..:(
i kolejna onka przywiązana w lesie....ja juz nie mam sił..:(
JAk to sie dzieje..??Gdy na lekcjach opowiadam dzieciakom o zwierzetach..o dogo...płaczą..chcą słuchac calymi godzinami...
Ci, ktorzy dziś krzywdzą- tez kiedys byli dziecmi..czy mozliwe jest, ze taką dziecięcą wrazliwośc się zapomina..???:(:(:(Nie moge w to uwierzyć...
A tak w ogole, to niestety w szkole brak czasu i możliwosci na edukacje prozwierzęca...może to stąd sie bierze..??Przeciez końca psich nieszczęśc nie ma...no nie ma...i to jest takie strasznie smutne...:(:(:(

Posted

Dzięki Asiorku za zaproszenie, matko jaka biedna niunia:placz: faktycznie cud by się przydał, szkoda, że Beatka mnie przecenia:cool3:

Aśka czy Mira jest drobniejsza i mniejsza nieco od ONka? Jaki ona ma temperament - żywiołowa czy bardziej spokojna? Taki dzieciak to spokojnie można założyć, że dogada się z innymi psami, a kotami?
A kiedy i w jakich okolicznościach trafiła do schronu?
Możecie się dowiedzieć co niunia dostaje za preparat?

Andzia jakbyście potrzebowały ogłoszeń dla ONki to daj znać:lol: