Marta i Wika Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 AnTu napisał(a):super fotki:) marta jak policzek?? spuchl?? Już dwie osoby spytały co mi się stało i czy mnie ktoś uderzył :-) Ale myślę że jutro nie będzie śladu. (Jakby sie kto pytał - biją nad Wartą!! ;-) ) Wikunia przez pierwsze 15 minut skakała na mnie żebym ją wzięła na ręce, potem większość czasu szła mi grzecznie przy nodze, mimo że bez smyczy... i w ogóle wobec szalejących olbrzymów (szczególnie Amon ją deprymował) zachowywała się wyjątkowo outsidersko :-) Quote
KaRa_ Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 No dobra lece dalej z fotkami;) Przyczajona i znów psie walki Pozujemy:cool3: Takie śliczne widoczki byly C.D.N Quote
KaRa_ Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 Pijemy wode i zagryzamy się Kopiemy dołek Quote
AnTu Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Zorlis napisał(a):No, to o której w końcu jutro? :P o 12:) kolo dzwonu Quote
Zorlis Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Było super :) To ja może wrzucę kilka fotek: Quote
Jureja Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 [quote name='Zorlis'] Piękny:loveu: :loveu: .żałuje,że nie miałam okazji go podziwiać:-( . Czy ten pisak na jednym ze zdjęć to border? Quote
AnTu Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 super fotki,my dopiero co weszlismy do domu:) amonek juz dzisiaj wraca do domu;( Quote
Zorlis Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Ale będziesz jeszcze kiedyś go miała choć na weekend...?:roll: Kolejne fotki: Wilczki dwa - Jak marszczy czoło ;> Amon i Bigos :) Małego troszeczkę zmorzyło. Patyczek :D Quote
KaRa_ Posted September 10, 2006 Author Posted September 10, 2006 Oj zaluje,ze nie bylam:shake: :shake: :shake: No ale kiedy nastepny spacerek?:diabloti: Quote
PaYooK Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 eLO!!! jak dojde do ladu z fotami to cos wstawie :P Quote
KaRa_ Posted September 10, 2006 Author Posted September 10, 2006 Żeby nie było to Skórzewiacy dzisiaj również mieli spacerek:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PaYooK Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 ELO!!! hejo pare fot ze spacerku :P Arisek :)) dzielny zioom ;) hmmmm przez ten imageshack sie zestarzeje :P Quote
Tośka_m Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Pięknie się w tym Poznaniu rozrywacie jak nas nie ma :eviltong: Amonek jest śliczniasty i łudząco podobny do swojego wielkiego tatusia :loveu: Miałam okazję go nawet widzieć obedience'ującego :cool3: Quote
KaRa_ Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 DGM prawie mi dzisiaj nie dziala...No ale dobra odbył dzisiaj się mały spacerek nad Wartą:p i oto fotki z niego Tak oto Tośka raguje na bawiące się psy:lol: Mój głupek Tak oto się gonili głaskanko Ozzy juz plywa,a Delta lezy:p Ozzy Risa i Delta Tośka swojego TZ zostawiła samego na uboczu:lol: C.D.N Quote
KaRa_ Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 Ozzy Delta Risa Chyba Ozzy wkurzył się na Delte A tu Wika Quote
Tośka_m Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 O nie. Wydało się, że reguję paniką na widok psów. A w dodaku psów bawiących się! Horror! :lol: Ekhm... Gdzie on zgubił przednie łapy? Tiaaa.... ktoś kiedyś mówił, że mój pies jest słodki i milutki :diabloti: Quote
Marta i Wika Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Dzięki za fotki :-) Kiedy ja wreszcie sobie kupię aparat? Quote
KaRa_ Posted October 1, 2006 Author Posted October 1, 2006 Delta Wika Dziewczyny z psami Toski TZ Delta Spójrzcie jak Tośka zostawiła samego TZ gdzieś na uboczu:lol: Ozzy Wika Quote
Jureja Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Nie ma to jak kąpiel w Warcie,a potem tarzanie w piachu:evil_lol: . Quote
Recommended Posts