karusiap Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 hehe no pieknie, Fila potrzebuje kolezanek ,ktore maja na nia dobry wplyw:)ciesze sie, ze wszystko u Was ok:multi: Quote
Karo_linaa Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Halo halo a co tu taka pucha?? nikt sie nie odzywa nic nie pisze u nas wszystko po staremu, jakos leci... ogolnie ok przez nastepne 2 tygodnie raczej moje wpisy beda lakoniczne gdyz sesja skutcznie ogranicza moja wolny czas ale bede sparwdzac co i jak pozdr Quote
karusiap Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 no wlansie sesja:angryy:karolka przyjedz do krakowa z filka zawiniemy age i pojdziemy na spacerek:cool3: Quote
Karo_linaa Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 chetnie ale najpredzej w połowie lutego :( Quote
Agnieszka W Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 karusiap napisał(a):mnie pasuje;) Tylko błagam jak bedzie troche cieplej i bez deszczu! Quote
Agnieszka W Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 karusiap napisał(a):Aga a Sonik jak sie sprawuje?? No proste ze swietnie! Jest mega madra. :loveu: Umie dawac głos, łape i siadać. Wie ze jak sie jej powie "czekaj" do moze dopiero wejsc do domu jak sie ja zawola - nawet jak drzwi sa otwarte!. Wie ze nie moze wchodzic do kuchni i jadalni, nie sępi przy stole bo wie ze zawsze dostaje troszke resztek. Bardzo lubi zupki wszelkiego rodzaju nawet warzywna! Tylko boi sie ludzi, i wszystkiego co nowe jak ja biore do rodziny (w aucie zawsze super grzeczna) to chodzi po osiedlu miedzy blokami mega skulona. A jak sasiadka chciala ja kiedys poglaskac to myslalam ze ze strachu wyrwie mi smycz z reka. Takze nie wiem jak bedzie wygladal nasz spacerek......:evil_lol: Aha no i oduczylam ja juz skakac po mnie jak sie wita, bo to juz nie szczeniak tylko wielki psiur i troszke wazy!!!! Quote
karusiap Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 Agnieszka W napisał(a):No proste ze swietnie! Jest mega madra. :loveu: Umie dawac głos, łape i siadać. Wie ze jak sie jej powie "czekaj" do moze dopiero wejsc do domu jak sie ja zawola - nawet jak drzwi sa otwarte!. Wie ze nie moze wchodzic do kuchni i jadalni, nie sępi przy stole bo wie ze zawsze dostaje troszke resztek. Bardzo lubi zupki wszelkiego rodzaju nawet warzywna! Tylko boi sie ludzi, i wszystkiego co nowe jak ja biore do rodziny (w aucie zawsze super grzeczna) to chodzi po osiedlu miedzy blokami mega skulona. A jak sasiadka chciala ja kiedys poglaskac to myslalam ze ze strachu wyrwie mi smycz z reka. Takze nie wiem jak bedzie wygladal nasz spacerek......:evil_lol: Aha no i oduczylam ja juz skakac po mnie jak sie wita, bo to juz nie szczeniak tylko wielki psiur i troszke wazy!!!! kochana psina..wie ze musi byc grzeczna jak ma tak dobrze:loveu: spacer?hmm mam nadzieje ze Sonka pamieta kto jej taki extra domek zalatwil :cool3:i po znajomosci sie zachowa:eviltong: Quote
Karo_linaa Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 :new-bday::BIG::new-bday::BIG::tort:witams serdecznie, z tego co mi wiadomo to nasze dwie bohaterki maja dzisiaj urodziny!!!!!:tort::tort::tort: :new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday: Quote
Karo_linaa Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 :new-bday::BIG::new-bday::BIG::tort:witams serdecznie, z tego co mi wiadomo to nasze dwie bohaterki maja dzisiaj urodziny!!!!!:tort::tort::tort: :new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday: WSZYSTKIEGO NALJEPSZEGO!!!!!!!!!!!!! Quote
kiwi Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 bnaprawde?? juz tak szybko? toz to pannice juz!!! :BIG: Quote
karusiap Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 sto lat sto lat!!!!! wymiaziajcie Sonika i Filetka ode mnie:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
halbina Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 :sweetCyb: :Dog_run: :sweetCyb: :Dog_run: :sweetCyb: :new-bday: :tort: :BIG: Quote
kiwi Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Patia, jk patrze na dzewczynki to mam wrazenie ze Twoje klusiorki beda wygladaly podobnie jak one jak dorosna :) Quote
karusiap Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 a no faktycznie na zdjeciach maja cos z pannic naszych:) Quote
Karo_linaa Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 eeeejjjjjjj no co tutaj taka pucha????? jak ja nie pisze to cisza jakas!! ja juz dzieki bogu po sesji!!! :) jak tam u Was??u nas leci, ale musze sie poskarzyc na Fileta ze ostatnio jest niegzreczny!! nie chce przychodzic na spacerach!! ja ja wolam a ona w druga strone!!! wiec ja musze lapac na rozne sztuczki z patykami i takie tam... ale ma za to kare i nie jest spuszczana ze smyczy :( ale to vhyba przez wiek kolo roku psy podobno troszke głupkują!! a jak tam Sonia??? Quote
karusiap Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 no ja za bardzo nie ma co pisac bo czekam na relacje z domkow:) Filet badz grzeczna,nie rob wstydu:evil_lol:moze fotki jakies by sie dalo wyprosic?? Aga a Wy jak tam?? Quote
halbina Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Nasze stado wzbogaciło się o błękitkę Inkę... i mamy foteczki, więc czekamy na Wasze i zapraszamy do Platona w odwiedziny: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3319942&posted=1#post3319942 Quote
karusiap Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 piekna gromadka:) moze halbinko zaktywizujesz Karoline i Age do jakis fotek:loveu: Quote
halbina Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Mam nadzieję, że im trochę na ambicję wejdę... :evil_lol: Quote
Agnieszka W Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Witam wszystkich, niestety nie bylo mnie dlugo na forum a to dlatego ze najpierw bylam chora(zreszta do tej pory mnie trzyma grypsko) a po drugie nasza rodzinka sie powiekszyla u mojego brata i caly czas poswiecamy im czas. Takze na razie ze zdjec nici, musicie wybaczyc.... Poza tym wszystko dobrze Sonia jest ale to juz chyba mowilam mega madra. Do podstawowych komend doszlo jeszcze:leżec i "siad i czekaj" co oznacza ze ma czekac az ja zawolam. Oprocz tego pilnuje posesji i musze na nia uwazac bo robi sie agresywna dla obcych. Z jednej strony o to chodzi ale z drugiej swiadomosc ze przeskakuje siatke troche studzi moje emocje. Mysle ze musze jej kupic kaganiec i bedzie tak latac po ogrodzie jak bedzie sama. A poza tym to nic nowego, ciezka jak fiks. Juz wazy chyba z 35 jak nie 40 kg. Quote
karusiap Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 no to z Sonki panisko sie robi...no pieknie,czuje sie juz pewna zupelnie:) ciesze sie ze wszytsko ok....czekamy na fotki i duzo zdrowka Aga!! Quote
Agnieszka W Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 No jak zwykle, o naszym wątku juz nikt nie pamięta. Wiec w takim razie ja cos napisze. Otóż Sonia ma cieczkę :oops: wreszcie. Ale w tym sensie ze juz sie martwilam ze jeszcze nie miala, bo jej siorsta juz po a Sońcia dopiero teraz. Na razie to jej sie strasznie "nie wylewa", i prosze niech mnie ktos poinstuuje jak trzeba sie nia opiekowac? Chodzi mi o to czy te majtki to sie zaklada w domu zeby sie nic nie brudzilo czy kiedy? Czlowiek to taki laik w tych sprawach.....I w ogole ile to tak mniej wiecej trwa? Wiem, wiem karusia mi zaraz powie ze musze ja pilnowac, ale od razu Cie uspokajam ze spoks, wszystkie mozliwe srodki zapobiegania sa podjete. :lol: A poza tym to strasznie znowu gubi siersc. Niech mi ktos poradzi konkretnie dlaczego? Czy to przez ta wiosne? Cieczke czy co? Je mieso,sucha karme warzywne zupki i daje jej taki proszek witaminy+biotyna i to nie pomaga. Dalej ta siersc wszedzie..... Juz nie mam siły odkurzam codziennie czesze ja a zaraz to samo. Tony kłaków:angryy: I i wlasciwie tyle z nowości.......:loveu: Quote
Recommended Posts