Agnieszka W Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 karusiap napisał(a):no to czekamy na fotki:loveu: Aga a jak u Was?? A u nas wszystko dobrze. Sonia strasznie sie rozbudowuje w klacie normalnie jest juz taka wielka ze hej. Teraz Karusia to bys jej na rece juz nie wziela! :diabloti: Najsmieszniejsze jest to ze ona nie czuje potegi swojej wagi. Przychodzi sie przytulic to tym cielskiem chce mi wejsc na kolana, lasi sie itd.:loveu: a ja juz prawie na ziemi ląduje przed to jej pchanie sie.A najgorzej jest jak pancia przychodzi z pracy. Sonia wtedy dostaje takiego szalu ze robi sprint wogol domu i czasem wprost na pancie:p Horror! Ale juz pieknie siada na komende i daje lapke. Jestem z niej dumna:multi: A wczoraj bylo cos smiesznego, otoz dla Sonci zauwazylam to wszystko jest takie smiesznie nowe. Co to pralka? Zmywarka? Zelazko? Tak smiesznie stoi i ta głowka kreci. A wczoraj moj maz wzial skrzypce zeby zaczac cwiczyc koledy - a ona w ryk. Zaczela tak szczekac na nie ze sie nie dalo jej uspokoic. Ja wiem ze Mateusz nie jest wirtouozem i ja tez po 15 min. mam dosc ale to takie smieszne bylo w wydaniu Sońci. No i niestety pan musial isc na goe i cwiczyc.... Quote
karusiap Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 :-Dhahahah oj to chyba Soncia podpadla Panu nie doceniajac jego talentu..ehhh widac nie zan sie bidula na sztuce:) no wlasnie najsmieszniejsze jest to ze najwieksze psy najczesciej nie doceniaja swojej wagi i nie umieja trafnie ocenic impetu z jakim wpadaja na nas sie przywitac:) ale to takie kochane gdy wraca sie do domu i ktos malo nie oszaleje ze szczescia z tego powodu:loveu: Quote
Karo_linaa Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 witam ponownie, u nas wszystko dobrze Filet kochany i grzeczny w dalszym ciągu:) , pod choinke dostał worek suchego zarcia i nawet to je, a myslalam ze nie tknie!w czasie najblizszym postaram sie wyslac zdjecia aha i jesli mi ktos moze doradzic to bylabym wdzieczna, zastanawiam sie czy nie podac Filce w sylwestra czegos na uspokojenie bo jak raz cos za oknem huknie to ona 3 godz po tym sie jescze czesie a w sylwestra to chyba juz umrze ze starchu i nie wiem co zrobic?? oczywiscie skonsultowac sie najpierw z lekarzemnie tak na wlasna reke ale chcialabym wiedziec czy ktos tak juz robil i jakie sa efekty Quote
karusiap Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Karolinko skontaktuj sie jak najszybciej z lekarzem..nasza dobka kazdego Sylwestra spedza na uspokajajacych srodkach bo az malo jej seduch nie wyskakuje...muzyka na maxa i przytulanko o polnocy..a w tym roku wet kazal nam juz jakis czas przed Sylwesterm zaczac podawac... Aga Wy tez uawazajcie zeby Sonia nie czmychnela.. no ale super ze u Filecika tez ok:) Quote
Agnieszka W Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Halo halo u nas wszystko dobrze po Swietach, ale Sonia strasznie gubi sierc, po prostu glaszcze sie ja po glowie a tu na rece zostaja tony tony siersci!!!:mad: codzienne odkurzam i nic! czesze ja i dalej idzie i gubi za soba ta sierc tragedia.:placz: A poza tym wszystko dobrze-cieczki ani widu ani słychu, czy to mozliwe zeby jeszcze nie miala, albo inaczej w ogole nie miala? A jesli chodzi o te wybuchy to na Sonii to w ogole nie robi wrazenia, owszem slucha ale tylko raczej z zaiteresowania niz ze strachu. Mieszkamy blisko lotniska, jednostki wojskowej i domu weselnego takze mysle ze w sylwestra bedzie luz. A dla Karusi mam niespodzianke na poczcie jak Sonia spedzala Swieta......:p raczej sie nie przemeczala.......... Pozdrowienia i pewnie napiszecos dopiero za rok!:diabloti: Quote
karusiap Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 Aga dziekuje za sliczna niespodzianke:loveu:postaram sie poprosicv kogos albo sama sie nauczyc (malo prawdopodobne:evil_lol:) i wkleic zdjecia Sonci na watek ( no i Filuni najnowsze)...ciesze sie ze Swieta przebiegly spokojnie i ze Sonia nie reaguje na petardy-zazdroszcze:) caluski dla wszytskich i udanego Sylwestra:) Quote
Agnieszka W Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Karusia? No i gdzie te zdjecia?:mad: Chyba musimy sie wreszcie nauczyc....:evil_lol: Quote
masienka Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 k-tomas@tlen.pl no dajcie do mnie bo juz sie tez doczekac nie umiem ;) Quote
karusiap Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 o kurcze ale zawalilam:oops: Swieta, Sylwester..mam nadzieje ze sie nie gniewacie:pjuz wysylam do masienka..dziekujemy za pomoc:loveu: Quote
masienka Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Przepraszam sypie mi sie jakos serwer na interii i nie przyjmuje zmniejszonych zdjec. Na interii pokazuje mi male a tutaj wrzuca duze :( i nie wiem dlaczego... na razie wrzuce tylko linki a cale jak mi sie uda pozmniejszac. Sonia http://katarzynkakot.w.interia.pl/charcica/sonik3.JPG http://katarzynkakot.w.interia.pl/charcica/sonik2.JPG http://katarzynkakot.w.interia.pl/charcica/sonik1.JPG http://katarzynkakot.w.interia.pl/charcica/soknik5.JPG Fila http://katarzynkakot.w.interia.pl/charcica/filka.JPG http://katarzynkakot.w.interia.pl/charcica/filet.JPG http://katarzynkakot.w.interia.pl/charcica/filaa.JPG http://katarzynkakot.w.interia.pl/charcica/fila.JPG Quote
karusiap Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 czy tylko mnie sie zdjecia nie wyswietlaja??:oops: ok sa:)masienka dziekujemy!!!! Quote
masienka Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Karusiap, zebym to ja wiedziala co to za cuda tu sie dzieja :/ we wlasciwosciach sa male a w watku duze... za glupia jestem na to :P Quote
karusiap Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 masienka Ty za glupia??ja tyle nawet nie umiem:evil_lol: Quote
Karo_linaa Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 mam super radosna :laola:nowine, jak dla mnie przynajmniej...mój super mądry pies wreszcie pokumał o co chodzi w "siat" i "łapa", bo wczesniej "buzi" było jedyne na co reagowała!!!!a teraz jest komplet cwiczen!! chodz tu, siat, łapa, buzi a ona jak zaklęta, tylko ze po 2, 3 probach buzi jest coraz mniej atrakcyjne bo po kazdej kolejnej parówce-nagrodzie jest coraz bardziej uśliniona!! a to wszystko dzieki mamie ktora wykazała sie niebywałaą cierpliwością!!!:mad: Quote
karusiap Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 brawo Karolcia dla Filki i cierpliwych trenerow:evil_lol: Quote
halbina Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Fila na tym zdjęciu bardzo do Platona podobna! Całujemy! Quote
karusiap Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 o sa fotki:)kiedy ja sie naucze...:shake: Quote
Agnieszka W Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Śliczne pieseczki. :loveu: Dziekujemy Halbince, z pyszczka troszke inne ale śiersc i ogonki identyczne!:multi: W końcu siostry! ciekawe tylko czy by sie teraz poznały? I dlaczego Halbina nie spi o 1:47? Quote
masienka Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 dzieki Halbinko za wrzucenie fotek. Moze Ty mi wytlumaczysz dlaczego mi pakowaly sie duze mimo, ze we wlasciwosciach byly male?Strasznie mnie to meczy... ;) Quote
halbina Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Nie wiem, dlaczego... ja po prostu otwarłam linki, skopiowałam zdjęcia i wkleiłam... :oops: Quote
halbina Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Agnieszka W napisał(a):Śliczne pieseczki. :loveu: Dziekujemy Halbince, z pyszczka troszke inne ale śiersc i ogonki identyczne!:multi: W końcu siostry! ciekawe tylko czy by sie teraz poznały? I dlaczego Halbina nie spi o 1:47? Dogomania mnie tak wciąga... Quote
Karo_linaa Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Witam kolejna dobra widomosc sprawa z moczem chociaz sie lekko przeciagla bo ta cieczka a pozniej swieta i sylwester itd, ale wreszcie zakonczyla sie dobrze po ostatnim badaniu wsztsko w normie!! :) A sylwester minął w miare spokojnie na poczatku byla panika i latanie co jeden huk do łazienki, chociaz dostała tabletki na uspokojenie, ale rodzice poszli do sasiadów, ktorzy tez maja psa i jak Fila zobaczyła ze na tamtą suczke huki nie wplywaja w najmniejszym stopniu, to ta tez sie nagle odwazna zrobila i siedzial grzecznie patrzac w okno!! Quote
Recommended Posts