Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

karusiap napisał(a):
no to czekamy na fotki:loveu:
Aga a jak u Was??

A u nas wszystko dobrze. Sonia strasznie sie rozbudowuje w klacie normalnie jest juz taka wielka ze hej. Teraz Karusia to bys jej na rece juz nie wziela! :diabloti: Najsmieszniejsze jest to ze ona nie czuje potegi swojej wagi. Przychodzi sie przytulic to tym cielskiem chce mi wejsc na kolana, lasi sie itd.:loveu: a ja juz prawie na ziemi ląduje przed to jej pchanie sie.A najgorzej jest jak pancia przychodzi z pracy. Sonia wtedy dostaje takiego szalu ze robi sprint wogol domu i czasem wprost na pancie:p Horror!
Ale juz pieknie siada na komende i daje lapke. Jestem z niej dumna:multi:
A wczoraj bylo cos smiesznego, otoz dla Sonci zauwazylam to wszystko jest takie smiesznie nowe. Co to pralka? Zmywarka? Zelazko? Tak smiesznie stoi i ta głowka kreci. A wczoraj moj maz wzial skrzypce zeby zaczac cwiczyc koledy - a ona w ryk. Zaczela tak szczekac na nie ze sie nie dalo jej uspokoic. Ja wiem ze Mateusz nie jest wirtouozem i ja tez po 15 min. mam dosc ale to takie smieszne bylo w wydaniu Sońci. No i niestety pan musial isc na goe i cwiczyc....

• Replies 794
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:-Dhahahah oj to chyba Soncia podpadla Panu nie doceniajac jego talentu..ehhh widac nie zan sie bidula na sztuce:)
no wlasnie najsmieszniejsze jest to ze najwieksze psy najczesciej nie doceniaja swojej wagi i nie umieja trafnie ocenic impetu z jakim wpadaja na nas sie przywitac:) ale to takie kochane gdy wraca sie do domu i ktos malo nie oszaleje ze szczescia z tego powodu:loveu:

Posted

witam ponownie, u nas wszystko dobrze Filet kochany i grzeczny w dalszym ciągu:) , pod choinke dostał worek suchego zarcia i nawet to je, a myslalam ze nie tknie!w czasie najblizszym postaram sie wyslac zdjecia
aha i jesli mi ktos moze doradzic to bylabym wdzieczna, zastanawiam sie czy nie podac Filce w sylwestra czegos na uspokojenie bo jak raz cos za oknem huknie to ona 3 godz po tym sie jescze czesie a w sylwestra to chyba juz umrze ze starchu i nie wiem co zrobic?? oczywiscie skonsultowac sie najpierw z lekarzemnie tak na wlasna reke ale chcialabym wiedziec czy ktos tak juz robil i jakie sa efekty

Posted

Karolinko skontaktuj sie jak najszybciej z lekarzem..nasza dobka kazdego Sylwestra spedza na uspokajajacych srodkach bo az malo jej seduch nie wyskakuje...muzyka na maxa i przytulanko o polnocy..a w tym roku wet kazal nam juz jakis czas przed Sylwesterm zaczac podawac...
Aga Wy tez uawazajcie zeby Sonia nie czmychnela..
no ale super ze u Filecika tez ok:)

Posted

Halo halo
u nas wszystko dobrze po Swietach, ale Sonia strasznie gubi sierc, po prostu glaszcze sie ja po glowie a tu na rece zostaja tony tony siersci!!!:mad: codzienne odkurzam i nic! czesze ja i dalej idzie i gubi za soba ta sierc tragedia.:placz: A poza tym wszystko dobrze-cieczki ani widu ani słychu, czy to mozliwe zeby jeszcze nie miala, albo inaczej w ogole nie miala?
A jesli chodzi o te wybuchy to na Sonii to w ogole nie robi wrazenia, owszem slucha ale tylko raczej z zaiteresowania niz ze strachu. Mieszkamy blisko lotniska, jednostki wojskowej i domu weselnego takze mysle ze w sylwestra bedzie luz. A dla Karusi mam niespodzianke na poczcie jak Sonia spedzala Swieta......:p raczej sie nie przemeczala..........
Pozdrowienia i pewnie napiszecos dopiero za rok!:diabloti:

Posted

Aga dziekuje za sliczna niespodzianke:loveu:postaram sie poprosicv kogos albo sama sie nauczyc (malo prawdopodobne:evil_lol:) i wkleic zdjecia Sonci na watek ( no i Filuni najnowsze)...ciesze sie ze Swieta przebiegly spokojnie i ze Sonia nie reaguje na petardy-zazdroszcze:)
caluski dla wszytskich i udanego Sylwestra:)

Posted

mam super radosna :laola:nowine, jak dla mnie przynajmniej...mój super mądry pies wreszcie pokumał o co chodzi w "siat" i "łapa", bo wczesniej "buzi" było jedyne na co reagowała!!!!a teraz jest komplet cwiczen!! chodz tu, siat, łapa, buzi a ona jak zaklęta, tylko ze po 2, 3 probach buzi jest coraz mniej atrakcyjne bo po kazdej kolejnej parówce-nagrodzie jest coraz bardziej uśliniona!! a to wszystko dzieki mamie ktora wykazała sie niebywałaą cierpliwością!!!:mad:

Posted

Śliczne pieseczki. :loveu: Dziekujemy Halbince, z pyszczka troszke inne ale śiersc i ogonki identyczne!:multi: W końcu siostry! ciekawe tylko czy by sie teraz poznały?
I dlaczego Halbina nie spi o 1:47?

Posted

Agnieszka W napisał(a):
Śliczne pieseczki. :loveu: Dziekujemy Halbince, z pyszczka troszke inne ale śiersc i ogonki identyczne!:multi: W końcu siostry! ciekawe tylko czy by sie teraz poznały?
I dlaczego Halbina nie spi o 1:47?

Dogomania mnie tak wciąga...

Posted

Witam
kolejna dobra widomosc sprawa z moczem chociaz sie lekko przeciagla bo ta cieczka a pozniej swieta i sylwester itd, ale wreszcie zakonczyla sie dobrze po ostatnim badaniu wsztsko w normie!! :)
A sylwester minął w miare spokojnie na poczatku byla panika i latanie co jeden huk do łazienki, chociaz dostała tabletki na uspokojenie, ale rodzice poszli do sasiadów, ktorzy tez maja psa i jak Fila zobaczyła ze na tamtą suczke huki nie wplywaja w najmniejszym stopniu, to ta tez sie nagle odwazna zrobila i siedzial grzecznie patrzac w okno!!