Fides79 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 ale fajne zdjęcia nie ważne czy Młody skacze nad pachołkiem czy biegnie pod, najważniejsze, że ma super zabawę :multi::loveu: Quote
Fides79 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 ha jaki świetny model :loveu::loveu: ale tu http://i53.tinypic.com/qx0ygj.jpg to już chyba mu się cierpliwość kończyła :evil_lol: dwa ostatnie fruwające zdjęcia po prostu rewelacja :klacz: Quote
olinafm Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Witam, widzę że jesteście z Wrocławia. Jeśli będziecie kiedyś chcieli towarzystwa mini sznaucera na spacerze po którymś z wrocławskich parków to dajcie znać. :) Quote
Doginka Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='bartek z.']Jak tydzień temu go ważyłem to miał 6,6 kg, w kłębie ma teraz jakieś 33 cm, nie wiem czy nie za szybko rośnie :hmmmm: a Twój Lotos ??[/QUOTE] Właśnie Lotosa zważyłam i zmierzyłam;-) Waży 4,8 kg, a wzrostu w kłębie ma 29 cm;-) Ma 4 miesiące i 12 dni;-) Śliczne foteczki portretowe Twojego zaroślaczka:loveu: Quote
bartek z. Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 Nie myślisz że mój nie jest trochę za ciężki. :???: Karmie go prawidłowo, suchą karmą, bozitą, tak jak wcześniej hodowca, trzymam się dawek i nie ma podjadania. Quote
bartek z. Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 olinafm napisał(a):Witam, widzę że jesteście z Wrocławia. Jeśli będziecie kiedyś chcieli towarzystwa mini sznaucera na spacerze po którymś z wrocławskich parków to dajcie znać. :) Jasne, bardzo chętnie, dam znać jak będziemy się wybierać :) Quote
Doginka Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 bartek z. napisał(a):Nie myślisz że mój nie jest trochę za ciężki. :???: Karmie go prawidłowo, suchą karmą, bozitą, tak jak wcześniej hodowca, trzymam się dawek i nie ma podjadania. W tym sęk, że ja nie pamiętam już nic z lat szczenięcych moich dorosłych psów. Praktycznie obaj się razem wychowywali, a ja nic nie zapisywałam, ani wagi, ani wzrostu:oops: I sama się zastanawiam, czy mój lotos nie jest może za lekki i za mały jak na swój wiek:nerwy: Quote
bartek z. Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 Nowe fotki z weekendowego wypadu z młodą amstaffką Pradą :) cdn... Quote
Doginka Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Super się bawią:lol: Czy Ty będziesz wystawiać swojego psiaka?:hmmmm: Quote
Fides79 Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 fajowe zdjęcia, a koleżanka widać bardzo fotogeniczna :) Quote
bartek z. Posted October 26, 2010 Author Posted October 26, 2010 Doginka napisał(a):Super się bawią:lol: Czy Ty będziesz wystawiać swojego psiaka?:hmmmm: Jak narazie o tym nie myśle, może w przyszłości. Quote
bartek z. Posted October 26, 2010 Author Posted October 26, 2010 [video=youtube;SqyLd636bA4]http://www.youtube.com/watch?v=SqyLd636bA4[/video] Quote
kaho Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Wow, ale on Ci wyrosl ;)- rewelacyjny zaroslaczek i ma fantastyczne wlosy na lapach:lol:. Po fotach widac, ze niezly ma charakterek:evil_lol:. Pozdrawiam:lol:. Quote
Doginka Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Wow, łapkowe furtełko to on ma rzeczywiście zajefajne:loveu: Ale tę główkę już bym dawno podstrzygła:lol: Quote
Fides79 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 a ja się dopominam nowych zdjęć :fadein: i oczywiście zapraszam do siebie i Felka ;) Quote
Iza. Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Świetnie się bawią :) A tam w klatce to jakas świnka czy króliczek ? ;) Quote
Fides79 Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 hmmma czemu tu taka cisza?? gdzie zdjęcia lub filmiki? :mad: Quote
bartek z. Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 Witam po dłuższej przerwie Iza. napisał(a):Świetnie się bawią :) A tam w klatce to jakas świnka czy króliczek ? ;) Tak, tam siedzą sobie dwie świnki morskie :) Fides79 napisał(a):hmmma czemu tu taka cisza?? gdzie zdjęcia lub filmiki? :mad: :) Zaraz wszystko nadrobię :) Quote
Recommended Posts