Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 110
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam, widzę że jesteście z Wrocławia. Jeśli będziecie kiedyś chcieli towarzystwa mini sznaucera na spacerze po którymś z wrocławskich parków to dajcie znać. :)

Posted

[quote name='bartek z.']Jak tydzień temu go ważyłem to miał 6,6 kg, w kłębie ma teraz jakieś 33 cm, nie wiem czy nie za szybko rośnie :hmmmm:
a Twój Lotos ??[/QUOTE]
Właśnie Lotosa zważyłam i zmierzyłam;-)
Waży 4,8 kg, a wzrostu w kłębie ma 29 cm;-)
Ma 4 miesiące i 12 dni;-)

Śliczne foteczki portretowe Twojego zaroślaczka:loveu:

Posted

Nie myślisz że mój nie jest trochę za ciężki. :???: Karmie go prawidłowo, suchą karmą, bozitą, tak jak wcześniej hodowca, trzymam się dawek i nie ma podjadania.

Posted

olinafm napisał(a):
Witam, widzę że jesteście z Wrocławia. Jeśli będziecie kiedyś chcieli towarzystwa mini sznaucera na spacerze po którymś z wrocławskich parków to dajcie znać. :)

Jasne, bardzo chętnie, dam znać jak będziemy się wybierać :)

Posted

bartek z. napisał(a):
Nie myślisz że mój nie jest trochę za ciężki. :???: Karmie go prawidłowo, suchą karmą, bozitą, tak jak wcześniej hodowca, trzymam się dawek i nie ma podjadania.

W tym sęk, że ja nie pamiętam już nic z lat szczenięcych moich dorosłych psów. Praktycznie obaj się razem wychowywali, a ja nic nie zapisywałam, ani wagi, ani wzrostu:oops: I sama się zastanawiam, czy mój lotos nie jest może za lekki i za mały jak na swój wiek:nerwy:

• 2 weeks later...
Posted

Wow, ale on Ci wyrosl ;)- rewelacyjny zaroslaczek i ma fantastyczne wlosy na lapach:lol:. Po fotach widac, ze niezly ma charakterek:evil_lol:.
Pozdrawiam:lol:.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Witam po dłuższej przerwie

Iza. napisał(a):
Świetnie się bawią :)

A tam w klatce to jakas świnka czy króliczek ? ;)

Tak, tam siedzą sobie dwie świnki morskie :)

Fides79 napisał(a):
hmmma czemu tu taka cisza?? gdzie zdjęcia lub filmiki? :mad:

:) Zaraz wszystko nadrobię :)