Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 201
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ania i Kajber']
A nie znalazłoby sie miejsce tam dla naszego wycofanego, wymagajacego socjalizacji Kornela- kaukazo-leonbergera z łodzkiego schronu- w moim podpisie?
I ile by to kosztowało?
[/QUOTE]
o wolne miejsce trzeba by pytac w tym osrodku, ale z tego co wiem, to teraz nie ma
to nie jest typowy hotel dla psow, oni maja tam zaledwie kilka miejsc

Posted

[quote name='Ajula']o wolne miejsce trzeba by pytac w tym osrodku, ale z tego co wiem, to teraz nie ma
to nie jest typowy hotel dla psow, oni maja tam zaledwie kilka miejsc[/QUOTE]

Nie mam kontaktu do tego Ośr. pod Koninem i w ogole nigdy o nim nie słyszałam, ale jakby co, to dajcie znać proszę - może to jakaś szansa dla Kornelka :-).
Czy bardzo tam drogo?
)_

Posted

My mamy taniej jako fundacja, normalna cena nawet nie wiem ile wynosi
Nie ma mnie teraz w polsce i nie mam namiarow, ale mozesz zapytac kmk o nr telefonu do tego osrodka

Posted

witam serdecznie ola dała mi wątek i jestem mam nadzieję że lord oswoi się szybciej w hoteliku .......ja ze swojej strony obiecuje pomoc w ogłoszeniach czekam na ładne fotki lorda i namiary adopcyjne zrobię alegro
niestety to prawda schronisko choćby najlepsze nigdy nie będzie domem szukamy tym czasów też potrzebny jest hotelik dla nery i reksa mix sznaucerki dzikuski euforii kilku pozostałych terierów dużo by wymieniać chciałabym prosić was o pomocw imieniu medorakow
mamy psiaka z padaczką np mimo że dostaje leki nie jesteśmy mu w stanie stworzyć domowych warunków

Posted

Lord dojechał dobrze, na miejscu wysiadł sam z auta, zapierał się w drodze do kojca, ale jak już wszedł, to było ok, nie panikował :)
10 min temu dostaliśmy sms za następującą informacją:
na wieczorny spacer Lord wyszedł z kojca, chwilę postał i chciał wracać do kojca
to pierwszy dzień - na razie nic więcej ciekawego nie możemy napisać

Posted

Jeszcze zdjęcia po wysiadce z auta w Golinie
- trochę go zamurowało i za nic nie chciał spojrzeć w aparat.

Za kilka dni będzie więcej wieści.

Posted

Widzę że jeszcze obróżkę dołożono do kompletu Lordzika :D
Heh a ja dzisiaj dopiero zauważyłem jaki ma on śliczniutki nosek-ta plamka jaśniutka mnie rozbraja :)

Posted

Zaktualizowałam 1 post :) Wszystko opisane, krystak nas przywitał, Pani Elżbieta pożegnała, reszta poklepała (prawie) i życzyła miłej podróży. Chłopaki pojechali.
Wieści z hotelu fajne, myślę, że już niedługo można będzie ogłaszać chłopaka. Wsparcie $ mile widziane :)

Posted

Fundacja Medor napisał(a):
asiu czy na twój nr telefonu dawać ogłoszenia .......... bo zmieniamy foterczki na stronach i robie aukcje alegro
chociaz wiecie co taniej by was wyniosło wypożyczyć klatkę dla psa i iswajać go w domu

Z ogłoszeniami, to jednak musimy trochę poczekać, a oswajanie w domu to dobry pomysł :) (tylko u kogo) :cool3:

Posted

nie mamy wolnych domów tymczasowych :roll:
z ogłoszeniami jeszcze chyba chwilkę poczekamy, zobaczymy co o Lordzie powie Michał po kilku dniach
a namiary-chyba na Krzyśka kmk, bo on najbardziej się w sprawę Lorda zaangażował
no ale jeszcze kilka dni wstrzymamy się z ogłoszeniami

Posted

nowinki od Lorda:
- Lord początkowo mruczał, jak Michał zbliżał ręke do miski - wobec tego Michał zaczął mu wkładać do miski karmę małymi porcjami, jak zjadł to następna mała porcja - tak, żeby Lord zauważył, że Michał nie chce mu tej karmy zabrać, tylko dać - mruczenie się skończyło
- pozwala sie pogłaskać, ale nie ma z tego jeszcze przyjemności
- na spacer wychodzi na razie na długiej smyczy i spaceruje sobie, dopóki smycz się nie napnie - wtedy panikuje i wierzga
- załatwiał się w kojcu, dopiero wczoraj po raz pierwszy załatwił się na zewnątrz

to tyle na dziś :)