Krystak Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Ania i Kajber- lepiej zadzwoń do naszej fundacji i spytaj ;) Quote
Ajula Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 [quote name='Ania i Kajber'] A nie znalazłoby sie miejsce tam dla naszego wycofanego, wymagajacego socjalizacji Kornela- kaukazo-leonbergera z łodzkiego schronu- w moim podpisie? I ile by to kosztowało? [/QUOTE] o wolne miejsce trzeba by pytac w tym osrodku, ale z tego co wiem, to teraz nie ma to nie jest typowy hotel dla psow, oni maja tam zaledwie kilka miejsc Quote
Ania i Kajber Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='Krystak']Ania i Kajber- lepiej zadzwoń do naszej fundacji i spytaj ;)[/QUOTE] Wolałabym nigdzie nie dzwonić, bo i tak na telefony zwiazane ze schroniskiem, psami, adopcjami wydaję 1/4 pensji :-). Quote
Krystak Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Wiesz, można jeszcze przyjechać na miejsce do Medora i tutaj porozmawiać z p. Prezes(co jest bardziej wskazane) Ewentualnie maila napisać :) Quote
Ania i Kajber Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='Ajula']o wolne miejsce trzeba by pytac w tym osrodku, ale z tego co wiem, to teraz nie ma to nie jest typowy hotel dla psow, oni maja tam zaledwie kilka miejsc[/QUOTE] Nie mam kontaktu do tego Ośr. pod Koninem i w ogole nigdy o nim nie słyszałam, ale jakby co, to dajcie znać proszę - może to jakaś szansa dla Kornelka :-). Czy bardzo tam drogo? )_ Quote
Ajula Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 My mamy taniej jako fundacja, normalna cena nawet nie wiem ile wynosi Nie ma mnie teraz w polsce i nie mam namiarow, ale mozesz zapytac kmk o nr telefonu do tego osrodka Quote
Borówka16 Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Lordzio pewnie już spakowany i czeka na cioteczki pod bramą :) Szkoda tylko, że ja jutro nie mogę być w schronisku :( Quote
Fundacja Medor Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 witam serdecznie ola dała mi wątek i jestem mam nadzieję że lord oswoi się szybciej w hoteliku .......ja ze swojej strony obiecuje pomoc w ogłoszeniach czekam na ładne fotki lorda i namiary adopcyjne zrobię alegro niestety to prawda schronisko choćby najlepsze nigdy nie będzie domem szukamy tym czasów też potrzebny jest hotelik dla nery i reksa mix sznaucerki dzikuski euforii kilku pozostałych terierów dużo by wymieniać chciałabym prosić was o pomocw imieniu medorakow mamy psiaka z padaczką np mimo że dostaje leki nie jesteśmy mu w stanie stworzyć domowych warunków Quote
Fundacja Medor Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/201971-Szczenna-suka-w-typie-goldena-b%C5%82%C4%85ka-si%C4%99-w-KUTNIE.?p=16300125#post16300125 tutaj potrzebna jest pomoc szukamy osób z kutna trzeba zlokalizowac szczenną sunie Quote
Ajula Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Lord dojechał dobrze, na miejscu wysiadł sam z auta, zapierał się w drodze do kojca, ale jak już wszedł, to było ok, nie panikował :) 10 min temu dostaliśmy sms za następującą informacją: na wieczorny spacer Lord wyszedł z kojca, chwilę postał i chciał wracać do kojca to pierwszy dzień - na razie nic więcej ciekawego nie możemy napisać Quote
kmk Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Jeszcze zdjęcia po wysiadce z auta w Golinie - trochę go zamurowało i za nic nie chciał spojrzeć w aparat. Za kilka dni będzie więcej wieści. Quote
Krystak Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Widzę że jeszcze obróżkę dołożono do kompletu Lordzika :D Heh a ja dzisiaj dopiero zauważyłem jaki ma on śliczniutki nosek-ta plamka jaśniutka mnie rozbraja :) Quote
Ajula Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 ładny z niego piesek, żeby się tylko oswoił i fajny domek znalazł :) Quote
Fundacja Medor Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 napiszcie na jakie namiary dawac na adopcje Quote
Aska7 Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 Zaktualizowałam 1 post :) Wszystko opisane, krystak nas przywitał, Pani Elżbieta pożegnała, reszta poklepała (prawie) i życzyła miłej podróży. Chłopaki pojechali. Wieści z hotelu fajne, myślę, że już niedługo można będzie ogłaszać chłopaka. Wsparcie $ mile widziane :) Quote
Fundacja Medor Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 asiu czy na twój nr telefonu dawać ogłoszenia .......... bo zmieniamy foterczki na stronach i robie aukcje alegro chociaz wiecie co taniej by was wyniosło wypożyczyć klatkę dla psa i iswajać go w domu Quote
Aska7 Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 Fundacja Medor napisał(a):asiu czy na twój nr telefonu dawać ogłoszenia .......... bo zmieniamy foterczki na stronach i robie aukcje alegro chociaz wiecie co taniej by was wyniosło wypożyczyć klatkę dla psa i iswajać go w domu Z ogłoszeniami, to jednak musimy trochę poczekać, a oswajanie w domu to dobry pomysł :) (tylko u kogo) :cool3: Quote
Ajula Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 nie mamy wolnych domów tymczasowych :roll: z ogłoszeniami jeszcze chyba chwilkę poczekamy, zobaczymy co o Lordzie powie Michał po kilku dniach a namiary-chyba na Krzyśka kmk, bo on najbardziej się w sprawę Lorda zaangażował no ale jeszcze kilka dni wstrzymamy się z ogłoszeniami Quote
Borówka16 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Ale Lord jest pięknym ON'kiem :) Super, że udało mu się wyjść ze schroniska:) Quote
Ajula Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 nowinki od Lorda: - Lord początkowo mruczał, jak Michał zbliżał ręke do miski - wobec tego Michał zaczął mu wkładać do miski karmę małymi porcjami, jak zjadł to następna mała porcja - tak, żeby Lord zauważył, że Michał nie chce mu tej karmy zabrać, tylko dać - mruczenie się skończyło - pozwala sie pogłaskać, ale nie ma z tego jeszcze przyjemności - na spacer wychodzi na razie na długiej smyczy i spaceruje sobie, dopóki smycz się nie napnie - wtedy panikuje i wierzga - załatwiał się w kojcu, dopiero wczoraj po raz pierwszy załatwił się na zewnątrz to tyle na dziś :) Quote
Ania i Kajber Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Bardzo śliczny owczarek, cieszę się, że u niego wszystko na dobrej drodze :-). A tu prośba o jakąkolwiek pomoc w szukaniu zaginionej w ok. Konstantynowa-Rąbieni-Żabiczek bardzo płochej Onki, adoptowanej z łódzkiego schronu- może jeszcze żyje. Wyślę plakaty na maila. http://www.dogomania.pl/threads/2024...nstantynowa-Ł. Quote
Borówka16 Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Ania i Kajber napisał(a):Bardzo śliczny owczarek, cieszę się, że u niego wszystko na dobrej drodze :-). A tu prośba o jakąkolwiek pomoc w szukaniu zaginionej w ok. Konstantynowa-Rąbieni-Żabiczek bardzo płochej Onki, adoptowanej z łódzkiego schronu- może jeszcze żyje. Wyślę plakaty na maila. http://www.dogomania.pl/threads/2024...nstantynowa-Ł. Wyślij mi: leksia16@gazeta.pl Quote
Fundacja Medor Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 ok jak już będzie gotowy do adpcji ruszam z ogloszenia,i i wymieniamy fotki bo ma b brzydkie na stronie Quote
Recommended Posts