Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

paoiii napisał(a):
i chwaaaała ze mu sie udało taka pięknota! :D

teraz tylko trzymajcie kciuki, żeby polubił swoją nową siostrzyczkę-jamniczkę...bo dzwonili, że jak do tej pory to coś nie bardzo. ale w razie czego czeka drugi domek. oj tylko najbardziej mi szkoda Mazura i Blondi :( tak pięknie się prezentowali...

Posted

zerduszko napisał(a):
Szkoda, że Blondi się nie udało :(

no straszna szkoda! ona tak pięknie się zachowywała! wszystko przez tych ludzi głupich! :( głupki, głupki, głupki! ;(

Posted

malawaszka napisał(a):
ożesz co za dziady! :shake:

wszystko było super chruper, kupili jej już na pikniku obrożę, smycz, wszystko! My już jej nie raklamowaliśmy, bo po co, czekała w samochodzie na podróż do domku. I tu nagle dzwonią, że przeczytali w ogłoszeniu właśnie, że ją trzeba douczyć czystości,a im się nie chce i że wezmą sobie psa, którego już niczego uczyć nie trzeba. Zwariuję z takimi ludźmi!!! :(

Posted

Dałam pani ze Śląska kontakt do Ciebie, missieek. Pani chciała adoptować moją tymczaskę, zna warunki adopcji. Jako, że mała jest chora i ma kilka domów na miejscu chętnych, to odesłałam Panią do Was.

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

PROSZĘ O POMOC!!!
LULU ZAGINEŁA
Lulu była u mnie przez 4 miesiące i w zeszły wtorek znalazła wspaniały dom a dzisiaj uciekła.
Proszę o kontakt osoby które widziały suczkę lub wiedzą gdzie może teraz być;
692 812 260
506-579-641

Przeklejam ogłoszenie;
Suczka urwała się wraz ze smyczy przy ulicy Wyki, w poniedziałek, 27 grudnia ok godz. 14:00. Pobiegła w kierunku ulicy Lokietka i przebiegła przez tory kolejowe. Widziano ja ostatnio jak biegła w okolicach ulicy Lokietka i Pekowickiej.
Piesek jest mały, czarny i przypomina jamnika. Wabi się Lulu, ma na sobie brązowe szelki i wlecze za sobą zielona smycz. Dla znalazcy czeka nagroda.

Posted

Plakatów jeszcze nie ma ale w sklepach i kioskach są zostawione informacje o zaginięciu Lulu.
Po 22.00 jadę z mężem jej szukać.
Strasznie się martwię bo dzisiaj jest bardzo zimna noc a ona taka malutka i do tego źle znosi takie temperatury :placz:

Posted

o nie ;( biedna maleńka! pomogłabym, ale nie ma mnie w Krakowie. Jeśli nie znajdzie się do mojego przyjazdu to dołączam się do poszukiwań! Znajdziemy ją! Najważniejsze ogłoszenie na gumtree i innych stronach. Ludzie tam zaglądają gdy znajdą psa. Coś o tym wiem. Cholera ta smycz...nie za dobrze :(

Posted

LULU ZNALEZIONA!!!!!! Już grzeje się w domku!!!!! :multi:
Ciężki był wczorajszy wieczór i noc, szukaliśmy jej z mężem od 22.00- 1.00 a u nas było -16 ale bez rezultatu.
Dzisiaj rano były informacje, że ktoś dzwonił do schoniska, że przy ul. Łokietka jest pies ale to nie mogła być Lulu ponieważ wczoraj ok.21.00 Pani zabrała ją z ulicy bo biegała tam i z powotem po jezdni. Na szczęście jak tylko się zatrzymała i otworzyła drzwi Lulu wskoczyła do samochodu. Dzisiaj też jej szukaliśmy ale na nieużytkach i polach a ona była już bliżej Zielonek więc pobiegła dość daleko.
Pani która ją zabrała dała ogłoszenie na przystanku i Lulu popołudniu wróciła szczęśliwie do nowych właścicieli.
DZIĘKUJĘ:loveu: