Alexandra29 Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Nawiązałam kontakt z panią która szuka psiaka dla swoich dzieci 7-8 letnich. Marzą o Labradorze do 1.5 roczku. Mają dom z ogrodem i bardzo kochają zwierzątka.. Obiecałam pani ze jej pomogę w znalezieniu, więc jak macie takiego u siebie to proszę piszcie!;) Może gdzieś w schronisku jakiś Labradorek czeka Quote
shaaka Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 witam. możliwe, że w krakowskim schronisku jest młody labek. Założyłam mu w sierpniu wątek, ale chyba nic się nie zmieniło od tego czasu :( Podaję link do tego wątku: http://www.dogomania.pl/threads/190674-Biszkoptowy-labrador-w-krakowskim-schronisku-%28 Piesek chyba był starszy niż 1.5 roku...ale może akurat wspomniana rodzina by się nim zainteresowała? Quote
Alexandra29 Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 [quote name='shaaka']witam. możliwe, że w krakowskim schronisku jest młody labek. Założyłam mu w sierpniu wątek, ale chyba nic się nie zmieniło od tego czasu :( Podaję link do tego wątku: http://www.dogomania.pl/threads/190674-Biszkoptowy-labrador-w-krakowskim-schronisku-%28 Piesek chyba był starszy niż 1.5 roku...ale może akurat wspomniana rodzina by się nim zainteresowała? Dzięki, już mam sporo psiaków do wyboru bo załozyłam dwa wątki, tyle że wszystkie po za Krakowem.. Co do tego Labka to chyba nie ma go już, albo wogóle nie było bo julian pisała mi że nie ma żadnego Labka w Krakowskim Schronie Quote
abero Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 W tej chwili w krakowskim azylu jest Hugo, roczny czarny prawie labrador, charakter 100% labka. Śliczny, przemiły. Dziś jeszcze był w szpitalu po kastracji. Quote
Alexandra29 Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 już znalezliśmy, dziękuję za wiadomośc Quote
Alexandra29 Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 Nie aktualne- zgłosze do zamknięcia Quote
Recommended Posts