Buszki Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Sędzia Aleksandra Lubaszka, psy-klasa szczeniąt -Yombe's DAREN DAJAN -w.o.1,Naj.Szczenię w Rasie psy-klasa pośrednia -BUNDUSTAR African Elite FCI -dosk.1,Zw.,CWC,Zw.Rasy,BOG 2, psy-klasa weteranów -HATANI ti-n Abou Teka -dosk.1,Zw. suki-klasa szczeniąt -Nirse RAFIYA -w.o.1 suki-klasa młodzieży -OLA CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI -dosk.1,Naj.Junior w Rasie Quote
jamnicze Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Buszki serdeczne gratulacje jako właściciela i hodowcy :) Chyba tylko źle wpisałaś BOB, powinien on być przy Bondustarze skoro był na grupie ;) A ten piesek może dostał Najlepsze Szczenię w Rasie? Quote
Buszki Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 Dzięki za gratulacje i zwrócenie uwagi.Gapa jestem i tyle. Quote
Bundustar Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 [quote name='Buszki']Sędzia Aleksandra Lubaszka, psy-klasa szczeniąt -Yombe's DAREN DAJAN -w.o.1,Naj.Szczenię w Rasie psy-klasa pośrednia -BUNDUSTAR African Elite FCI -dosk.1,Zw.,CWC,Zw.Rasy,BOG 2, psy-klasa weteranów -HATANI ti-n Abou Teka - dosk.1, BIS Weteran 3, suki-klasa szczeniąt -Nirse RAFIYA -w.o.1 suki-klasa młodzieży -OLA CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI -dosk.1,Naj.Junior w Rasie to chyba było tak, może coś jeszcze trzeba dopisać jako zwycięzca weteran ale ja nie mam tej wiedzy, resztę też tak pamiętam jak Ty Małgosiu :) Quote
Recommended Posts