Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Powiedzmy ;)

Kra wczoraj powtórzyła manewr. Słuchajcie, jakim cudem temu diabelcowi nie szkodzi absolutnie zeżarcie SZEŚCIU ZAMROŻONYCH NA AMEN KURZYCH ĆWIARTEK (z kośćmi oczywiście)???!!!!!!

Posted

Z herbatą to mi się kojarzy moja 2-letnia wtedy córka, gdy zapas Liptona w ilości 150 torebek namoczyła w akwarium z żółwiem czerwonolicym, jeszcze dopchnęła parę swoich bucików. No, ale to nie ten dział "szkodników" :diabloti:

Posted

moja (uciekająca ze zdobyczami i trzymająca je na wszelką cenę) yorczyca jak była mała ukradła obustronny nóż do mięsa :diabloti:

jestę kolekcjonerę :evil_lol: szkoda tylko że nie czegoś fajniejszego niż pogryzione plecaki.. :angryy:
dzisiaj straciłam ostatni :mdleje:

pierwszy

drugi

trzeci (prowizorycznie zszyty :lol:)

czwarty - dzisiejszy, najnowszy, jeszcze na gwarancji... 'rozpoczęty' rok temu kilka minut po wyjęciu z paczki :diabloti:

Bluzy już nauczyłam się chować do szafy, plecak niestety się nie mieścił :lol:

Posted

Nigdy nie myślałam, że tak może brakować niszczyciela... Nie pisałam tutaj chyba co niszczył, ale oddałabym mu wszystko do zniszczenia za jeszcze kilka lat. Widzę, że ulv zagląda, chodzi o Zeusa... Odszedł wczoraj...

Wyczochrajcie swoje siejące zniszczenie potwory :)

Posted

Gosikf, strasznie współczuję z powodu Zeusa, to był Diabeł, ale jaki Diabeł!!!!! :(
Te straszne psy kocha się chyba jakby ... bardziej..... ja już się zaczynam niepokoić o Krę, ma 8 lat, i już żyje życiem pożyczonym....

Posted

I ja trafiłam dziś...

Były sobie drzwi;)

I był tez sobie chodniczek -

Czysto prowizoryczny chodniczek gdyż już wczesniej Tazzman zadbał o zmianę wyglądu korytarzyka;) jeszcze w maju była tam wykładzina i listwy przypodłogowe;)

Posted

ale jak to jest że jeden pies tak niszczy, a drugi wcale?:diabloti:
ja mam dwa psy -jeden nie niszczy absolutnie nic
nawet jak weźmie kubek z jogurtem, to kubka nie nagryzie, tylko wyliże; nie nabrudzi nawet
a drugi -najpierw zje jogurt, a potem strzępy kubeczka rozrzuci po całym mieszkaniu

wczoraj na moment zdjęłam nową spinkę do włosów
i wyszłam, bo Młody coś chciał
minuta -i po spince; a to była duża, twarda spinka

potrafił pogryźć na strzępy swoją plastikową miskę - a to porządny plastik był:angryy:

a drugiego psa można zostawić na kilka godzin i wszystko na wierzchu
nawet wody z miski nie rozleje

Posted

Oj tam - u ludzi jest tak samo - jeden porządny, ubranie poskłada w kosteczkę, umywalkę i lustro powyciera po porannej toalecie, a u drugiego brudne skarpetki się walają po podłodze, a po porannej toalecie w łazience można kajakiem pływać :)

Posted

pewnie masz rację

ten mój pies co nie niszczy, to nawet jak jest błoto -to on jako jedyny czyściutki do domu wraca
chociaż to ten jaśniejszy pies w moim awatarze

ja mam buty po kostki w błocie
a tego drugiego psa to trzeba całego brać pod prysznic

Posted

Nutusia napisał(a):
Oj tam - u ludzi jest tak samo - jeden porządny, ubranie poskłada w kosteczkę, umywalkę i lustro powyciera po porannej toalecie, a u drugiego brudne skarpetki się walają po podłodze, a po porannej toalecie w łazience można kajakiem pływać :)

Bardzo mi się to spodobało! Właśnie tak jest u mnie, powycieram po sobie, a po mnie wejdzie ta druga gorsza połówka i mamy basen w bloku...

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Kraksa jest wygodnicka i przekonała się, że nie opłaca się zżerać posłanek..... (no chyba, że się bardzo nudzi).

Gdyby nie inne "cudowne uzdolnienia Kraksy" to wysłałabym moją trójcę na naukę - u mnie legowisko wytrzymuje max do pierwszego wyjścia z domu.