Lidan Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Na koniec seria rozszarpań. To był nowy wygodny tapczan. To była poduszka z nowej sofy. A to już nie pamiętam jaka poduszka ale niewątpliwie zawierała mnóstwo pociętej na kawałeczki gąbki, którą potwornie trudno pozbierać z dywanu. I spokojnie wylegujący się na sofie sprawca owego "gąbkowego śniegu" Żeby było dowcipniej koleżanka przed wyjściem do pracy barykadowała krzesłami i stołem drzwi od szaf, do których Kajtuś wcześniej sie włamywał. No to bez włamywania wziął sobie poduszkę. Przepraszam za marną jakość niektórych fotek ale komórką starą robione i wieczorową pora. Quote
jostel5 Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 :evil_lol:Kajtuś to -widzę-poważna konkurencja dla Bugiego...!:evil_lol: Quote
agnieszka32 Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Ależ się nam pięknie wątek rozwija :diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol: Quote
ludwa Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Kajtuś ..........dla mnie on wygląda niewinnie. Ktoś go wrabia Quote
E-S Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 jostel5 napisał(a)::evil_lol:Kajtuś to -widzę-poważna konkurencja dla Bugiego...!:evil_lol: Bardzo mnie Kajtuś pocieszył, bardzo ! :D O Bugim tylko napiszę, że ostatnio był kręcony program o zatrutych psach - Zdrapka była jedną z zatrutych, więc i Bugiś miał się w programie zaprezentować dzielnie :evil_lol: Jako miły i sympatyczny piesek, (którym zdecydowanie NIE JEST) którego wszystkim szkoda, bo mieszka na "trutkowym" osiedlu i jego życie jest zagrożone ... 2 razy był wyrzucany z planu gwiazdor, drugim razem ostatecznie, zachwyt nad liczbą skupionych na nim osób spowodował atak radosnego szaleństwa, omal nie przewrócił kamery, ublocił łapami wszystkich, skakał prawie na 2 metry w górę, żeby wszystkim dać buzi, waląc łbem w nosy, ani sekundy nie stał spokojnie, darł japę, miotał mną na smyczy, starał się przegryzać kable, ogłuchł, oślepł i doszczętnie zwariował, bawił się DOSKONALE, koszmar. Dziś miała być dogrywka w plenerze z uwagi na poprzednie zakłócenia nagrania :diabloti: Tuż przed Bugiś starannie wytarzał się w śmietniku :diabloti: Na dogrywkę poszła sama grzeczniutka Zdrapeczka bo nie miałam czasu go myć. Quote
agnieszka32 Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 E-S napisał(a):Bardzo mnie Kajtuś pocieszył, bardzo ! :D O Bugim tylko napiszę, że ostatnio był kręcony program o zatrutych psach - Zdrapka była jedną z zatrutych, więc i Bugiś miał się w programie zaprezentować dzielnie :evil_lol: Jako miły i sympatyczny piesek, (którym zdecydowanie NIE JEST) którego wszystkim szkoda, bo mieszka na "trutkowym" osiedlu i jego życie jest zagrożone ... 2 razy był wyrzucany z planu gwiazdor, drugim razem ostatecznie, zachwyt nad liczbą skupionych na nim osób spowodował atak radosnego szaleństwa, omal nie przewrócił kamery, ublocił łapami wszystkich, skakał prawie na 2 metry w górę, żeby wszystkim dać buzi, waląc łbem w nosy, ani sekundy nie stał spokojnie, darł japę, miotał mną na smyczy, starał się przegryzać kable, ogłuchł, oślepł i doszczętnie zwariował, bawił się DOSKONALE, koszmar. Dziś miała być dogrywka w plenerze z uwagi na poprzednie zakłócenia nagrania :diabloti: Tuż przed Bugiś starannie wytarzał się w śmietniku :diabloti: Na dogrywkę poszła sama grzeczniutka Zdrapeczka bo nie miałam czasu go myć. Wstaw koniecznie linka do tego programu - nie mogę się doczekać :evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Dzika_Figa Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Wszystkich, którzy mają problem z upilnowaniem swojej lodówki serdecznie zapraszam na bazarek: http://www.dogomania.pl/threads/196839-Magnetyczny-bazar-zam%C3%B3w-portret-swojego-psa!-Na-Balbin%C4%99-do-3.-XII-godz-22-00?p=15780113#post15780113 Quote
E-S Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Sądzę, że go wytną :evil_lol: Zupełnie nie zmieścił się w konwencji programu o biednych, zagrożonych pieskach z LSM :evil_lol: Zaprezentował się jakby to on te trutki na szczury wszędzie porozrzucał aby tylko rozgłos uzyskać, ma parcie na szkło straszne. Program ma być we wtorek o 18.05 w TVP Lublin, będzie też po emisji w telewizji - w internecie na stronie tvp lublin. Quote
Korenia Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Oj Aga Marusia coś zostaje w tyle :P Niech się weźmie do roboty :evil_lol: Quote
agnieszka32 Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Korenia napisał(a):Oj Aga Marusia coś zostaje w tyle :P Niech się weźmie do roboty :evil_lol: Muszę Cię rozczarować :diabloti: (i wszystkich, którzy liczyli na to, że Marusia będzie wiodła prym w tym wątku :evil_lol:), że już nic a nic nie niszczy od tygodni :multi: Quote
Agmarek Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Asior napisał(a):a to moje ulubione zdjecie.. kiedyś znalazłam na necie, jako ogłoszenie.. PT: SPRZEDAM PSA.... NERWOWY To ogłoszenie mnie normalnie rozwaliło :evil_lol: agnieszka32 napisał(a):Marusia będzie wiodła prym w tym wątku :evil_lol:), że już nic a nic nie niszczy od tygodni :multi: Jestem bardzo rozczarowana :-( i zawiedziona :-( Quote
E-S Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Kajtek jednak, the best - kocham go normalnie :D a takie coś znalazłam: laikinia napisał(a):A ja sie do koszyczka doloze, ale bez psa ;-)... chociaz moze niektorym cioteczkom uda sie znalezc 5 ukrytych wskazowek na to, ze: tutaj jakas niedobra pani zostawila "biednego pieska" 40 minut samego w domku! :grab: A poza tym, juz mi nikt nie wmowi, ze merbau wszystko przetrzyma... :mad::lol: tu było: http://www.dogomania.pl/threads/190271-Bazarek-fotograficzny-zapraszam-na-BEZP%C5%81ATNE-G%C5%81OSOWANIE!!!/page8 Quote
Lidan Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Oj dobrze, że Kajtuś drzwi wyjściowych jeszcze nie zjadł. Jego Pani przeczyta pewnie jutro wątek w pracy i też się z tego ucieszy :-) Quote
E-S Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Lidan napisał(a):Oj dobrze, że Kajtuś drzwi wyjściowych jeszcze nie zjadł. Jego Pani przeczyta pewnie jutro wątek w pracy i też się z tego ucieszy :-) Lidan, to powiedz Pani, że kocham jej psa :D Bo mam podobnego wariatuńcia i wiem jak to jest :) Quote
ulvhedinn Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Kra załatwiła pudło na karmę dla kotów (karmę oczywiście też)..... Nie dość, że koty głodne, to nie mam w czym trzymać ich żarcia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Jasza Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Moje ogonki są jak anioły i w zasadzie niszczą tylko to co mogą zniszczyć: ...oprócz małych wyjątków.. Tu Misia przyłapana na zjadaniu bokserek mojego męża. Zauważyłam dopiero jak skończyłam wieszaćpranie... (zawinęła się w nogawkę, żeby je było trudniej wydrzeć, małpa jedna..) Quote
mestudio Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Jasza napisał(a): Tu Misia przyłapana na zjadaniu bokserek mojego męża. Zauważyłam dopiero jak skończyłam wieszaćpranie... (zawinęła się w nogawkę, żeby je było trudniej wydrzeć, małpa jedna..) A te bokserki były prane czy hmmm używane? Bo jak używane to może chciała coś powiedzieć:eviltong: TZmestudio Quote
Jasza Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 :diabloti::diabloti::diabloti: No akurat porwała je podczas wieszania prania.... Ale kiedyś na spacerze wleciała w krzaki i wyleciała z drugiej strony trzymając w zębach i triumfalnie powiewając różowymi majtasami...zdecydowanie używanymi....:diabloti: Quote
Nutusia Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Najwyraźniej ma bzika na punkcie bielizny Dziewuszka! :) Quote
Tymonka Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 To co dzisiaj rano zostało z ukochanych słuchawek TZ ( tz był wściekły nie wiem dlaczego na mnie ): a Oksia nadal jest najkochańsza : Quote
agnieszka32 Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Jaka słodka :loveu: http://img208.imageshack.us/img208/1469/oksazpanem.jpg Quote
J_ulia Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Chwila nieuwagi, dwa szczeniaki i odrobina szczęścia ,że 5 minut temu wyciągnęłam z gniazdka... Quote
Recommended Posts