Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na koniec seria rozszarpań.
To był nowy wygodny tapczan.

To była poduszka z nowej sofy.

A to już nie pamiętam jaka poduszka ale niewątpliwie zawierała mnóstwo pociętej na kawałeczki gąbki, którą potwornie trudno pozbierać z dywanu.

I spokojnie wylegujący się na sofie sprawca owego "gąbkowego śniegu"

Żeby było dowcipniej koleżanka przed wyjściem do pracy barykadowała krzesłami i stołem drzwi od szaf, do których Kajtuś wcześniej sie włamywał. No to bez włamywania wziął sobie poduszkę. Przepraszam za marną jakość niektórych fotek ale komórką starą robione i wieczorową pora.

Posted

jostel5 napisał(a):
:evil_lol:Kajtuś to -widzę-poważna konkurencja dla Bugiego...!:evil_lol:

Bardzo mnie Kajtuś pocieszył, bardzo ! :D
O Bugim tylko napiszę, że ostatnio był kręcony program o zatrutych psach - Zdrapka była jedną z zatrutych, więc i Bugiś miał się w programie zaprezentować dzielnie :evil_lol:
Jako miły i sympatyczny piesek, (którym zdecydowanie NIE JEST) którego wszystkim szkoda, bo mieszka na "trutkowym" osiedlu i jego życie jest zagrożone ...

2 razy był wyrzucany z planu gwiazdor, drugim razem ostatecznie, zachwyt nad liczbą skupionych na nim osób spowodował atak radosnego szaleństwa, omal nie przewrócił kamery, ublocił łapami wszystkich, skakał prawie na 2 metry w górę, żeby wszystkim dać buzi, waląc łbem w nosy, ani sekundy nie stał spokojnie, darł japę, miotał mną na smyczy, starał się przegryzać kable, ogłuchł, oślepł i doszczętnie zwariował, bawił się DOSKONALE, koszmar.

Dziś miała być dogrywka w plenerze z uwagi na poprzednie zakłócenia nagrania :diabloti:
Tuż przed Bugiś starannie wytarzał się w śmietniku :diabloti:

Na dogrywkę poszła sama grzeczniutka Zdrapeczka bo nie miałam czasu go myć.

Posted

E-S napisał(a):
Bardzo mnie Kajtuś pocieszył, bardzo ! :D
O Bugim tylko napiszę, że ostatnio był kręcony program o zatrutych psach - Zdrapka była jedną z zatrutych, więc i Bugiś miał się w programie zaprezentować dzielnie :evil_lol:
Jako miły i sympatyczny piesek, (którym zdecydowanie NIE JEST) którego wszystkim szkoda, bo mieszka na "trutkowym" osiedlu i jego życie jest zagrożone ...

2 razy był wyrzucany z planu gwiazdor, drugim razem ostatecznie, zachwyt nad liczbą skupionych na nim osób spowodował atak radosnego szaleństwa, omal nie przewrócił kamery, ublocił łapami wszystkich, skakał prawie na 2 metry w górę, żeby wszystkim dać buzi, waląc łbem w nosy, ani sekundy nie stał spokojnie, darł japę, miotał mną na smyczy, starał się przegryzać kable, ogłuchł, oślepł i doszczętnie zwariował, bawił się DOSKONALE, koszmar.

Dziś miała być dogrywka w plenerze z uwagi na poprzednie zakłócenia nagrania :diabloti:
Tuż przed Bugiś starannie wytarzał się w śmietniku :diabloti:

Na dogrywkę poszła sama grzeczniutka Zdrapeczka bo nie miałam czasu go myć.

Wstaw koniecznie linka do tego programu - nie mogę się doczekać :evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Sądzę, że go wytną :evil_lol:
Zupełnie nie zmieścił się w konwencji programu o biednych, zagrożonych pieskach z LSM :evil_lol:
Zaprezentował się jakby to on te trutki na szczury wszędzie porozrzucał aby tylko rozgłos uzyskać, ma parcie na szkło straszne.

Program ma być we wtorek o 18.05 w TVP Lublin, będzie też po emisji w telewizji - w internecie na stronie tvp lublin.

Posted

Korenia napisał(a):
Oj Aga Marusia coś zostaje w tyle :P Niech się weźmie do roboty :evil_lol:

Muszę Cię rozczarować :diabloti: (i wszystkich, którzy liczyli na to, że Marusia będzie wiodła prym w tym wątku :evil_lol:), że już nic a nic nie niszczy od tygodni :multi:

Posted

Asior napisał(a):
a to moje ulubione zdjecie.. kiedyś znalazłam na necie, jako ogłoszenie.. PT:

SPRZEDAM PSA.... NERWOWY

To ogłoszenie mnie normalnie rozwaliło :evil_lol:

agnieszka32 napisał(a):
Marusia będzie wiodła prym w tym wątku :evil_lol:), że już nic a nic nie niszczy od tygodni :multi:

Jestem bardzo rozczarowana :-( i zawiedziona :-(

Posted

Kajtek jednak, the best - kocham go normalnie :D

a takie coś znalazłam:

laikinia napisał(a):
A ja sie do koszyczka doloze, ale bez psa ;-)... chociaz moze niektorym cioteczkom uda sie znalezc 5 ukrytych wskazowek na to, ze: tutaj jakas niedobra pani zostawila "biednego pieska" 40 minut samego w domku! :grab:
A poza tym, juz mi nikt nie wmowi, ze merbau wszystko przetrzyma...
:mad::lol:

tu było: http://www.dogomania.pl/threads/190271-Bazarek-fotograficzny-zapraszam-na-BEZP%C5%81ATNE-G%C5%81OSOWANIE!!!/page8

Posted

Lidan napisał(a):
Oj dobrze, że Kajtuś drzwi wyjściowych jeszcze nie zjadł. Jego Pani przeczyta pewnie jutro wątek w pracy i też się z tego ucieszy :-)

Lidan, to powiedz Pani, że kocham jej psa :D
Bo mam podobnego wariatuńcia i wiem jak to jest :)

Posted

Moje ogonki są jak anioły i w zasadzie niszczą tylko to co mogą zniszczyć:

...oprócz małych wyjątków..
Tu Misia przyłapana na zjadaniu bokserek mojego męża.
Zauważyłam dopiero jak skończyłam wieszaćpranie...
(zawinęła się w nogawkę, żeby je było trudniej wydrzeć, małpa jedna..)

Posted

Jasza napisał(a):

Tu Misia przyłapana na zjadaniu bokserek mojego męża.
Zauważyłam dopiero jak skończyłam wieszaćpranie...
(zawinęła się w nogawkę, żeby je było trudniej wydrzeć, małpa jedna..)

A te bokserki były prane czy hmmm używane? Bo jak używane to może chciała coś powiedzieć:eviltong:

TZmestudio

Posted

:diabloti::diabloti::diabloti:
No akurat porwała je podczas wieszania prania....
Ale kiedyś na spacerze wleciała w krzaki i wyleciała z drugiej strony trzymając w zębach i triumfalnie powiewając różowymi majtasami...zdecydowanie używanymi....:diabloti: