Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to ja pokaze dlaczego moja czarnula zostajac w domu, ma do dyspozycji tylko kuchnie i przedpokoj. Jesli zapomne czegos schowac do pokoju albo sprzatnac z blatu w kuchni, chalupa wyglada mniej wiecej tak (to byly torby z zakupami)

Zapomnialam zabrac ze soba worka z brudnymi pieluchami malego :( Po otworzeniu drzwi wejsciowych, z nog scial mnie smrod brudnej klatki chomiczej.... oczywiscie co lepsze kaski wylizala i powygryzala bleeeee

Sciany w przedpokoju mam masakrycznie brudne od jej lap, a przy drzwiach wejsciowych zaczely sie dziwnie mnozyc podluzne ubytki w tynku...:mad:

Posted

Mamba aniolek? A widzieliscie kiedys czarnego aniolka???:stupid::evil_lol:

Papieru nie zdarzyla poszarpac, bo ona metodycznie element po elemencie rozpakowala cale dwie reklamowki zakupow w 30 minut. Reklamowki nieruszone zbytnio widac na zdjeciu, posciel nowa, zapakowana, papier tez byl w kupie :splat:

Do pieluch miala mniej cieprliwosci, pewnie nie mogla sie doczekac wyzery :tard:

Klatka, klatka...hmmmm po ostatnim podlym kilku krotnym zasikaniu mi fotela i kanapy (bylam w domu, zeby nie bylo i w to siadlam kuprem)... bardzo kuszace, bardzo :diabloti:

Posted

hankasanok napisał(a):
qurcze, gosposi nie trzeba zatrudniać!!!! W koncu to terier, bystrzak!!!!!

Julia!!! czy Twój Nordus to przypadkiem ze śmieciami nie miał cos wspólnego?! Pokaz mu ten filmik, może będzie tez tak ładnie śmietki składał DO kosza zamiast Z KOSZA!!!! :evil_lol:

Pokaże ... ale czy poskutkuje...

A puki co... tak na Nordusia z Wafelkiem zarzekałam... ale wpuście cztery szczeniaki do domu i popatrzcie na efekty... na początek dokańczamy to co starsza ekipa zaczęła...