elinka Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Wszak u mnie szkody nie tak wielkie, ale też pokażę. W przedpokoju naklejony mam, a właściwie to miałam pasek ozdobnej tapety. Pewnego dnia moja tymczasowiczka Mika uznała, że nie pasuje on do całości i w kilku miejscach tę tapetę pozadzierała. Gdy przyłapałam niszczycielkę na gorącym uczynku, nu! nu! :nono: wystarczyło, aby Mika sobie odpuściła. Jednak kilka tygodni później zamieszkała u mnie kolejna tymczasowiczka Pusia i ona postanowiła tego dzieła dokończyć. Od dwóch tygodni mieszka z nami kolejna tymczasowiczka Sonia. Na szczęście ta sunia, jak na razie, podkrada córce tylko zabawki. A to moja prywatna sunia Loula. Dobrze, że chociaż ona interesuje się bardziej piłeczką niż modernizacją mieszkania. Quote
Charly Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Superaśny wątek. Moje psy to anioły- jeden faktycznie, a drugi w porównaniu:) W przypadku mojej Toski cud z zeszłej soboty nadal się utrzymuje, a nawet pogłębia!!! Dziś pies spał ze mną do 10 rano!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!- w mieszkaniu czyściutko, suchutko, zero min. A więc właścicielu sikaczy i sraczy: nawet jeśli Twój pies rok czasu sika i robi kupki na kanapę i do szafy- cuda sie zdarzają:) Quote
halcia Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Na kanapę to...brzydko.Ale w szafie to dyskretne:diabloti:U mnie demolke i bałagan robi papuga:evil_lol:Mnicha... Quote
Charly Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 halcia napisał(a):Na kanapę to...brzydko.Ale w szafie to dyskretne:diabloti:U mnie demolke i bałagan robi papuga:evil_lol:Mnicha... hahahha. zrób jej zdjęcia koniecznie hahahahah Quote
E-S Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Pisałam tu o tej kandydatce na szkodnika w Nowodworze, astce, nie ? Ona jest szkodnikiem certyfikowanym - w schronie wylądowała za pożarcie drzwi zewnętrznych w domu ... nie zdzierżyli ... Ma wątek: http://www.dogomania.pl/threads/195150-Kto-pomo%C5%BCe-zwariowanej-amstaffce-FIONIE-znale%C5%BA%C4%87-swojego-cz%C5%82owieka-na-zawsze?p=15605764#post15605764 Quote
J_ulia Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 [quote name='E-S']Pisałam tu o tej kandydatce na szkodnika w Nowodworze, astce, nie ? Ona jest szkodnikiem certyfikowanym - w schronie wylądowała za pożarcie drzwi zewnętrznych w domu ... nie zdzierżyli ... Ma wątek: http://www.dogomania.pl/threads/195150-Kto-pomo%C5%BCe-zwariowanej-amstaffce-FIONIE-znale%C5%BA%C4%87-swojego-cz%C5%82owieka-na-zawsze?p=15605764#post15605764 Gdybym ja miała oddać psa bo mi drzwi zjadł to Hera, Cola, Nordi i Wafel ... już na drugi dzień wylądowali by w schronie... Quote
E-S Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 W mojej rodzinie na 8 psów uchowałaby się może Zdrapka ... Quote
jostel5 Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Szkody,o jakich tu czytam, NORMALNI ;) ludzie swoim psom darują,ci inni tacy nie są! Świat jest pełen wariatów,niestety!:) Quote
ulvhedinn Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Jutro pokażę, co można zrobić z lodówką...... Quote
Florentynka Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 A ja wprost nie mogę się doczekać... Quote
Nutusia Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Psa do schronu za drzwi wejściowe?... KRETYNI! Tacy to sobie powinni pieska kupić... na obrazku - bo śliczny, nie niszczy, nie śmierdzi i się nie starzeje!!!!!! Quote
Marta67 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 ulvhedinn napisał(a):Jutro pokażę, co można zrobić z lodówką...... czekamy czekamy :) Quote
Charly Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 moja ładowarka:placz::placz: (trzecia już:placz:) czekamy:) Quote
Florentynka Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 My tu czekamy a Ulvhedinn z siekierą atakuje lodówkę, żeby nam dostarczyć odpowiednio wstrząsających widoków. Pies siedzi wtulony w kącik i zastanawia się po co ta demolka... Quote
Charly Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Florentynka napisał(a):My tu czekamy a Ulvhedinn z siekierą atakuje lodówkę, żeby nam dostarczyć odpowiednio wstrząsających widoków. Pies siedzi wtulony w kącik i zastanawia się po co ta demolka... na pewno tak własnie jest:watpliwy: Quote
Marta67 Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Florentynka napisał(a):My tu czekamy a Ulvhedinn z siekierą atakuje lodówkę, żeby nam dostarczyć odpowiednio wstrząsających widoków. Pies siedzi wtulony w kącik i zastanawia się po co ta demolka... no nie przesadzajcie ;) pies na pewno z radością pomagada swojej Pani :) Quote
ulvhedinn Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Taki widok zastałam po powrocie do domu : Widok ogólny To była nie tak dawno temu DOKUPIONA szklana półka A tutaj wisiały drzwiczki od zamrażalnika, specjalnie wzmocnione przeze mnie blachami.... A chcecie widzieć, co robiłam przez ostatnie pół godziny? Quote
elmira Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 A dlaczego Wy z Kraksią trzymacie jamnika w lodówce??? :D Quote
ulvhedinn Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 elmira napisał(a):A dlaczego Wy z Kraksią trzymacie jamnika w lodówce??? :D Sam się tam trzyma ;) Quote
elmira Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Wszystko wyjadły dzieciątka? Uszczelka żyje? Quote
jostel5 Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 I to jamnik zrobił taką demolkę???:evil_lol: Chciał się wydostać na zewnątrz? ;):evil_lol: No bo przecież sprawczynią na pewno nie jest Kraksa z tym kołnierzem na szyi? ;) [SIZE="1"]Niesamowita suczyna! Quote
Florentynka Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 No jestem pod wrażeniem. Pod dużym wrażeniem. Idę całować ślady łap moich anielskich psów. Quote
Dzika_Figa Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Robi wrażenie. Naprawdę... Czy teraz masz już lodówkę zamykaną na metalową sztabę z kłódką? Quote
Recommended Posts