Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sunia2000 napisał(a):
Cioteczki jaka jest najbardziej poczytna lokalna gazeta i stacja radiowa w których można by było zamieścić psie ogłoszenie?

nie jestem cioteczką ale podpowiem ;) jeśli chodzi o Wrocław - to radio Eska , a gazeta Wrocławska tak mi się wydaje ...

Posted

gameness napisał(a):
nie jestem cioteczką ale podpowiem ;) jeśli chodzi o Wrocław - to radio Eska , a gazeta Wrocławska tak mi się wydaje ...

Tak z przyzwyczajenia rodzaj żeński mi się napisał:)Chromosomów Y mało tu trochę:)

Posted

beta ata napisał(a):
Tak jak Basia myślę, że nie ma co ich zabierać od matki. Jesli buda jest ocieplona styropianem i jest w niej siano, to nie jest tak źle, naprawdę.
Może warto przywieźć dla matki dobra wysokoenergetyczna karmę? Albo dla duzych suk karmiących... Prawda, Basiu? No i prosić tych opiekunów, aby pamietali, by dawać jej cos ciepłego do picia ze trzxy razy dziennie, w czasie mrozu może sie łatwo odwodnić, straci mleko, itp. Prawda, Basiu? ;-) :-D

bylam dzis u szczeniat. zaraz zrobie im watek i wkleja na nim zdjecia. buda jak sie okazalo nie bylo niczym ocieplona:/ nakazlam im zrobic to w trybie natychmiastowym i dostalam sms wieczorem, ze ogrzewają wiec mam nadzieje jutro rano zobaczyc w budzie slome.od mojej ostatniej wizyty tam, tzn. 2 dni temu stan szczeniak zmniejszyl sie z 6 do 4 bo dwa zostaly wydane. ponoc wiekszosc poszla do domów z ogrodem. a jeden na jakis teren firmy;/ dobre to ,ze wiem której wiec i tam sie przejde. co do jedzenia, psiaki jedza matka royala a male oprocz mleka mamusi purine. lub odwrotnie;) chyba jednak odwrotnie.

Posted

Szukam weta.
byla jaks dogomanka, nie bywajaca tu non stop, jak niektore z nas ;)
w avatarku miala sliczna sunie boksia, z uszami kopiowanymi, ruda z duza biala prega pomiedzy oczami... tak kojarze po avatarku...
wetka z wroclawia...

ktos kojarzy nicka???

Posted

w trybie pilnym szukamy dt dla czekoladowego samca labradora ze zlikwidowanej przed chwilą przez TOZ i policję pseudo ! pokrywamy koszty karmy, kastracji, weterynaryjne! sprawa super pilna ja tel. 661293967 lub Paweł 883922126

Posted (edited)

Właśnie Demi z ekipą odebrała psy z pseudo: 13 letnia benka, shih tzu, roczny czekoladowy labek, 5 letnia beagielka w ciąży. Szukamy pilnie DT!!!!
Pieski zostały odebrane pani, która dzisiaj zawitała do wrocławskiego schronu oddając 5 psów (2 shih tzu - są u Demi, 2 westy, i 10 letnią labkę) i twierdząc że znalazła je w parku południowym.

Edited by xmartix
Posted

teraz najważniejszy jest labek - on jest absolutnie do zostawienia w samochodzie! nie ma go gdzie wsadzić! to roczny, energiczny, zdrowy chłopak! jak nie znajdzie miejsca, to przenocuje w ???????????

Posted

Basia1244 napisał(a):
w trybie pilnym szukamy dt dla czekoladowego samca labradora ze zlikwidowanej przed chwilą przez TOZ i policję pseudo ! pokrywamy koszty karmy, kastracji, weterynaryjne! sprawa super pilna ja tel. 661293967 lub Paweł 883922126

o dzieki Basia, już dali znać, masakra tam podobno była, 10 policjantów..

nie pamietam kto ale ktoś taki konkretny jest od labków na Dogo..

Posted

Basia1244 napisał(a):
teraz najważniejszy jest labek - on jest absolutnie do zostawienia w samochodzie! nie ma go gdzie wsadzić! to roczny, energiczny, zdrowy chłopak! jak nie znajdzie miejsca, to przenocuje w ???????????

w Oleśnicy, zaraz po niego jedziemy ;)

Posted

no ja tez się dołączę
Asia błaga o miejsce dla 5 letniej beagielki zaciążonej i 13 letniej benki.
Dałam znac Tomkowi od beagli ale on mówi że w ciągu 2 tyg 7 beagli umieścił po hotelach i że masakra ogólnie.
Ja zaraz założę może jeden watek dla tych wszystkich psów z tej interwencji

jest jeszcze szczeniak prawie goldena..

Posted

brzośka napisał(a):
spróbuję go obfocić, mam nadzieję że mi z Irką chaty nie rozniosą :evil_lol:
a Merliś biedaczek będzie się musiał do dziadków przenieść...:roll:

:) troszkę się pobawią :)

ja mu jutro założę wątek , no i jak tylko fotki dostanę to ogłaszam
basia1244@gmail.com - fotki na maila poproszę :)