Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Usiłuję załatwić DT dla spanielki. Czy wiecie jak ona do kotów? Trzeba by zadbać o karmę i ew. weta w sensie finansowym.Serce będzie za darmo.

Posted

Dziewczyny może pomożecie - chodzi o te szczyle które wrzucała Ulv. Zostały 3 bez tymczasu, jak nic nie znajda (chyba do jutra) to pojadą do kojca do hoteliku u ZuziaM. Ja mogę wziac jednego na tymczas ale jak pojadę z nim na świeta do domu to mnie wydziedziczą.. potrzebne lokum od czwartku do 2 stycznia, pliss.
No i tymczasy dla dwójki pozostałych..

Oskar, Oliver i Liwia.

[quote name='agnieszkal2']

Posted

Poszukuję na CITO! transportu dla siebie (bez psa) z Wrocławia do Berlina na dziś wieczorem lub jutro rano. Jeżeli ktokolwiek by o takim słyszał, znalazł lub wiedział, gdzie można szukać efektywnie to bardzo proszę o info pod nr tel.: 605095144.

Posted

Dziś TŻ wypatrzył błąkającego się w naszej okolicy - Nowy Świat, łączka nad Odrą i ścieżka za budynkami i Arsenałem - owczarka niemieckiego. Podejrzewa, że bezdomniak, bo szukał jedzenia tam, gdzie zwykle siedzą bezdomni i pijaczki, łazi bez obroży, nie podchodzi do ludzi, choć jest zainteresowany psami; dość chudy i zaniedbany...

Posted

własnie miałam wstawiać o Bazylu info

Pies ma na imię Bazyl. Jest Owczarkiem belgijskim. Zaginął w Piątek w godzinach popołudniowych, w okolicy Parku Zachodniego we Wrocławiu (ul. Lotnicza, Pilczycka).
Pies nie ma obroży. Jest tatuowany. Jest bardzo nieufny wobec ludzi i raczej nie da się złapać.
Gdyby pojawił się w okolicy prosimy o kontakt:

604433373, 602378378, 608392201