Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fundacja 2plus4 w niedzielę, tj. 21 sierpnia, bierze udział w osiedlowym pikniku na Brochowie. Będziemy mieć tam swoje stanowisko fundacyjne. Piknik zapowiada się ciekawie, będą zabawy z animatorami dla dzieci, wystawiona będzie sztuka Teatru Lalek, potem występ kwartetu Staromiejskiego, a wieczorem kino plenerowe. Impreza może ściągnąć sporo ludzi.

Zapraszamy wszystkich, którzy mają psy do adopcji w swoich dt lub bid ze schroniska!!!
U Bros są do kupienia chusty z napisem "Szukam domu". Mamy też parę fundacyjnych, ale mało, bo rozdaliśmy na Dog Fun Fest. Weźcie tylko z sobą książeczki zdrowia.

Zachęcamy do roznoszenia adopcyjnych ulotek psów schroniskowych !!!

Miejsce imprezy to plac przed budynkiem "Centrum"
ul. Koreańska 1a
Czas imprezy od 14 do 20.

Posted

Basia1244 napisał(a):
Szukam transportu z Wrocławia do Polkowic dla jamniczki szorstkowłosej, najchętniej na sobotę, ale także inne dni wchodzą w grę.

Basiu,jeżeli jakikolwiek transport jest potrzebny,to mój TŻ ofiarował się,że,oczywiście w miarę swoich możliwości, za zwrot kosztów paliwa zawiezie piesa lub kota w dowolne miejsce.

Posted

Szkoda że nie wiedziałam wcześniej, w piątek byłam we Wrocławiu a jestem z Częstochowy..
Jeśli nic się nie znajdzie do końca września to będę mogła pomóc.
A przyszłam tutaj żeby zapytać Was o wolontariat, na innym wątku zostałam skierowana tutaj, i konkretnie do Suni200 i Basi1244.
Przeprowadzam się do Wrocławia i chciałam się czegoś już na ten temat dowiedzieć, jak to u Was wszystko wygląda? Przede wszystkim kiedy można przychodzić, jak się zgłosić?

Posted

Jak już dotrzesz do Wrocławia , to po prostu do nas napisz, albo zadzwoń - i przyjdź do schronu. Tak, jak napisała ci diuna_wro - każda z nas robi ciut coś innego , a spotykamy się na gruncie niektórych wspólnych projektów, każdy ma swoja działkę, ale tez niektóre rzeczy robimy razem - sama ocenisz, do kogo się podepniesz :) jest co robić dla każdego - szczotki sobie naszykuj, szampony, dobre smycze - najlepiej linki treningowe długie , część osób jest codziennie, inne są tylko w weekedny - tu nie ma co pisac, tu trzeba przyjśc i się dołączyć :) zapraszamy.

Posted

[quote name='Basia1244']Jak już dotrzesz do Wrocławia , to po prostu do nas napisz, albo zadzwoń - i przyjdź do schronu. Tak, jak napisała ci diuna_wro - każda z nas robi ciut coś innego , a spotykamy się na gruncie niektórych wspólnych projektów, każdy ma swoja działkę, ale tez niektóre rzeczy robimy razem - sama ocenisz, do kogo się podepniesz :) jest co robić dla każdego - szczotki sobie naszykuj, szampony, dobre smycze - najlepiej linki treningowe długie , część osób jest codziennie, inne są tylko w weekedny - tu nie ma co pisac, tu trzeba przyjśc i się dołączyć :) zapraszamy.

Do tego duuuużżżzooooo czasu, dobry aparat i przyrządy do notowania:)

Posted

sunia2000 napisał(a):
Do tego duuuużżżzooooo czasu, dobry aparat i przyrządy do notowania:)

No właśnie nie wiem jeszcze jak to z czasem będzie.. ale bez schroniska to ja już nie dam rady żyć;):lol:

Posted

Basia1244 napisał(a):
Jak już dotrzesz do Wrocławia , to po prostu do nas napisz, albo zadzwoń - i przyjdź do schronu. Tak, jak napisała ci diuna_wro - każda z nas robi ciut coś innego , a spotykamy się na gruncie niektórych wspólnych projektów, każdy ma swoja działkę, ale tez niektóre rzeczy robimy razem - sama ocenisz, do kogo się podepniesz :) jest co robić dla każdego - szczotki sobie naszykuj, szampony, dobre smycze - najlepiej linki treningowe długie , część osób jest codziennie, inne są tylko w weekedny - tu nie ma co pisac, tu trzeba przyjśc i się dołączyć :) zapraszamy.

A dziewczyny.. uwaga pytanie może być idotyczne, ale ogólnie chcę się czegoś dowiedzieć o wolontariacie. Też mam Was napastować? :)
Weekend się zbliża i mam trochę czasu, mogę wpaść do schroniska (?)..albo coś.. :)

Posted

[quote name='sunia2000']W weekend rzadko jesteśmy, najlepiej nas dorwać w tygodniu w godzinach 7-13,14:)
Kurczę.. tylko w tygodniu? Ja pracuję w tych godzinach. Czas mam tylko w weekendy :(
Sorki, że temat zaśmiecam.. skrzynkę masz zapchaną.. ;)