Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam pytanie.
Moja sunia już drugi raz w ciągu roku ma grudkowe zapalenie trzeciej powieki. Ostatnio miała robiony zabieg metodą łyżeczkowania i niestety grudki odnowiły się. Chciałabym ją skonsultować z dobrym okulistą. Słyszałam,że takim we Wrocławiu jest dr Kiełbowicz. Korzystał ktoś z jego usług? Może ktoś też wie, gdzie i kiedy on przyjmuje?
Będę bardzo wdzięczna na informacje:)

Posted

[quote name='terierfanka']nie wiem, czy tu jest odpowiednie miejsce, ale w mojej okolicy rozwieszono i powrzucano do skrzynek taki plakacik :-(

popytajcie, może ktoś coś wie...
Straszne... :(

Posted

Byłam w schronie dzisiaj i oczywiście serce pęka :-(
Cioteczki wiecie coś może na temat tego psiura (boks ogólny 45, nr na szyi 1127)? W biurze młyn był, nie było czasu na uzyskanie szczegółowych informacji. Siedzi biedactwo takie apatyczne jak niedawno Ali, którego bros wyciągnęła

i jeszcze jest taki kawaler w typie teriera irlandzkiego (boks 53, nr 865) foty słabe bo blisko krat się pchał albo z kolegą dokazywał, ale przekochany - poważnie się zastanawiam nad wzięciem go chociaż na DT:

Edit: już się nie zastanawiam :)
http://www.dogomania.pl/threads/204117-Irlandzki-terier-%28z-domieszk%C4%85-airedale-%29-w-DT-Wroc%C5%82aw-szuka-fajnego-DS

Posted

[quote name='terierfanka']Byłam w schronie dzisiaj i oczywiście serce pęka :-(
Cioteczki wiecie coś może na temat tego psiura (boks ogólny 45, nr na szyi 1127)? W biurze młyn był, nie było czasu na uzyskanie szczegółowych informacji. Siedzi biedactwo takie apatyczne jak niedawno Ali, którego bros wyciągnęła

jaki piekny i taki zrezygnowany, nie wie co sie stalo, wyglada jak mix labka z irlanckim terierem......

Posted

[quote name='terierfanka']terier niemiecki wg opisu rasy ma ważyć tak do 10kg, ten w schronie większy zdecydowanie...[/QUOTE]

dziewczyny , jesli ktoras bedzie w schronie , dowiedzcie sie o nim czegos, pooglaszam chlopaka.