Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ktoś poszukiwał trójłapka (chyba Mariusz), nie wiem czy to jeszcze aktualne, ale taka sunia jest na FB https://www.facebook.com/events/927143513986853

wprawdzie nie Wrocław, ale pewnie transport by się jakoś zorganizowało

No właśnie u nas jest taki problem ,że psiak musi być mały ,tak około 5,6 kg.Ja pracuję 7 dni w tygodniu na różne zmiany, do tego dojeżdzam do pracy w jedną stronę 60 km.Więc najczęściej mnie nie ma.Moja żona musi sobie poradzić z dwoma, a tu koło ośrodka jest tylko wąska droga po bokach rowy i psiaki często muszą być brane na ręce jak jadą samochody.I jeszcze nie każdy da nam psa do Holandii.

Dziewczyny z Kielc poszukały nam psinkę.Zobaczymy w kwietnu, bo nie chcemy blokować adopcji

Korenia podrzuciła link do małej suni trzyłapki ,zajrzałem ale tam to  ze sto osób  chętnych.

Sam się zastanawiam, dlaczego jedne mają tyle chętnych domków a inne czekają latami..

Posted

Kochani, mam 3 i pół kartona (480g) mokrej karmy BOZITA dla Juniora. Może ktoś ma pod opieką słabowitego szczeniaka, to chętnie oddam. To jest cyt.:kawałeczki mięsa w galaretce ze świeżym kurczakiem.

Posted

Mila-ada, jakby się nikt nie znalazł, to ja chętnie- nie dla szczeniora, tylko dla chudej Perełki (to małe ryże wredne). Ma zalecenie jeść wysoko energetycznie, a póki zębole nie zrobione, to mokre.... 

Posted

Mila-ada, jakby się nikt nie znalazł, to ja chętnie- nie dla szczeniora, tylko dla chudej Perełki (to małe ryże wredne). Ma zalecenie jeść wysoko energetycznie, a póki zębole nie zrobione, to mokre.... 

ok, to jak do jutra nikt w potrzebie sie nie zgłosi, to będzie Twoja

Posted

Nikt sie nie zgłosił po karmę, to jutro mogę Ci podwieźć do pracy. Będzie też mleko.

Posted

Akurat mnie w pracy nie ma ;) moge być o określonej porze w domku, albo u Ciebie :) DZIĘKUJĘ :) Wszystko się przyda (stado się rozbestwiło i mleko MUSI być o poranku.... ) ;) 

Posted

Możemy się gdzieś umówić.gdzie mogę stanąć autem. W domu jutro zaczynamy ustawianie mebli po remoncie(rano ma być skończone, to nie będzie warunków na posiedzenie. Jak będę wyjeżdżać z pracy, to zadzwonie i sie umówimy

Posted

A ja mam znowu do oddania pralkę, sprawnego Polara.Chętny ktoś? Mogę poczekać do poniedziałku z odbiorem.

TOZ Wrocław niedawno potrzebował, napiszę do Asi :)

Posted

Witam, szukamy wizytatora dla jamnika w miejscowości Chwałowice, jest to miejscowosć koło Jelcza. Poszukujemy osoby doświadczonej, która będzie potrafila ocenić prdyspozycje domku do radzenia sobie z możliwymi problemami. Adoptowany ma być charakterny jamnik do drugiego samca. Oba psy zostaną wykastrowane lecz narazie jeszcze nie są: nasz pies z powodow zdrowotnych, rezydent z powodu młodocianego wieku. Więcej informacji podam telefonicznie. Oddzwonię na smsa jesli nie odbiorę. Będziemy bardzo wdzieczni za pomoc

kontakt Edyta 662 850 245 mail poczta@jamnikiniczyje.pl

Posted

Szukamy na już , tzn od 1 - 2  kwietnia opiekunki do leżącego starszego pana, z zamieszkaniem, wyżywieniem...   Ukrainki, albo i nie ..

'Stanęliśmy pod ścianą' i rozsyłam wici gdzie się da....

Posted

Szukamy na już , tzn od 1 - 2  kwietnia opiekunki do leżącego starszego pana, z zamieszkaniem, wyżywieniem...   Ukrainki, albo i nie ..

'Stanęliśmy pod ścianą' i rozsyłam wici gdzie się da....

Myślę ,że dobrze zatrudnić 2. opiekunki na zmianę.Jedna nie wytrzyma pracy non stop 24/dobę/7 dni w tygodniu. Znam kilka sytuacji , gdzie taki sposób opieki zdaje egzamin.Koszty takie same ,a zmęczenie " materiału " mniejsze.

Posted

Myślę ,że dobrze zatrudnić 2. opiekunki na zmianę.Jedna nie wytrzyma pracy non stop 24/dobę/7 dni w tygodniu. Znam kilka sytuacji , gdzie taki sposób opieki zdaje egzamin.Koszty takie same ,a zmęczenie " materiału " mniejsze.

tak wiem, też to rozważamy

• 2 weeks later...
Posted

Poszukuję tymczasowego DT dla Myszki http://pokochajzwierzaka.pl/myszka/na okres 29.04-05.05.2015 r. Tymczasowa opiekunka Myszki wyjeżdża na tydzień. Generalnie Myszka jest już dość oswojona, jednak wiadomo, że w nowym miejscu i z nowym człowiekiem trzeba na nią uważać.

Proszę o info na pw

I jak Szira macie już awaryjny dom dla Myszki?