Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Naprawdę? Jak się cieszę. Mam 50 zł na zbyciu , to się podzielę.

Nie wiem jak on do psów,ale chyba OK, bo do mnie był potulny jak baranek i uparty też.

super, piekne dzięki - trzeba by przekazać odrazu Suni2000 ponieważ jutro wiezie  Ambrożego na zabieg usunięcia guzka przy pupie... przyda się na rachunek

:)  :) 

Posted

Zagłosowane

Tez zaglosowalam na Amy.

Choc ze Szwecji, ale udalo sie, z 20 licznik poskoczyl na 21... :)

już :) ii rozsyłam znajomym na FB :)

Dziękuję bardzo :)! Może akurat się uda :)

Posted

ogłoszenie:

w czwartek rano Sunia2000 wybiera się do Kikou,

jeżeli ktoś chciałby coś przekazać to juro do ok. 13:00 do Sunia2000, a po tej godz. do mnie

proszę pisać na pw, postaramy się zorganizować

Posted

Czy ktoś ma jakieś doświadczenie z terapią IRAP? Interesuje mnie przede wszystkim, w jakim stopniu taka terapia jest skuteczna w przypadku starego psa.

(Chodzi o Bulbo i o Reksa).

Posted

Mam pytanie , nie wiem czy tu można , ale dałam tez to samo pytanie na wątku wolontariuszy .

Sprawa jest dość pilna chodzi mi o osobe , która mogłaby przeprowadzić wizyte poadopcyjną w Kłodzku .

Była wizyta Pa przed adopcją z osobą , która ja robiła na ten moment  brak kontaktu  i brak kontaktu z domem 

psiak aż z woj pomorskiego bardzo skrzywdzony , uratowany w ostatniej chwili przed smiercia głodowa , został zamkniety w komórce doposiadania  której nikt sie nie przyznawał . 

Posted

Mam pytanie , nie wiem czy tu można , ale dałam tez to samo pytanie na wątku wolontariuszy .

Sprawa jest dość pilna chodzi mi o osobe , która mogłaby przeprowadzić wizyte poadopcyjną w Kłodzku .

Była wizyta Pa przed adopcją z osobą , która ja robiła na ten moment  brak kontaktu  i brak kontaktu z domem 

psiak aż z woj pomorskiego bardzo skrzywdzony , uratowany w ostatniej chwili przed smiercia głodowa , został zamkniety w komórce doposiadania  której nikt sie nie przyznawał . 

Z Kłodzka jest Kamila_ z forum http://www.owczarek.pl/

Posted

Czy jest może w schronisku wrocławskim jakaś mała sunia bez łapki?

Po śmierci naszej Figuni wzieliśmy psiaczka trójłapka , a że jest to chłopaczek który zgadza się z innymi chcemy przygarnąć jeszcze jedną istotkę.Najchętniej też bez łapki bo takie mają małe szanse na adopcję.

Posted

Brzośka trochę się im nie dziwię ,po śmierci naszej Figuni szukaliśmy takiej samej czarnej suni i chcieliśmy żeby była podobna do niej.Mimo ,że mieliśmy świadomość ,że może mieć całkiem inny charakter.Ale życie pisze inny scenariusz, mamy nie dosyć ,że chłopaka to i rudego.Nasz weterynarz jak dzwoniliśmy do Niego to był zszokowany.Odkąd pamięta zawsze mieliśmy czarne sunie.

Posted

Po śmierci naszej Figuni wzieliśmy psiaczka trójłapka , a że jest to chłopaczek który zgadza się z innymi chcemy przygarnąć jeszcze jedną istotkę.Najchętniej też bez łapki bo takie mają małe szanse na adopcję.

Bez łapki chyba nie ma, ale jest taka bieda 7 letnia utykająca na tylne łapki, straszek wielki (ale maluka , mniejsza od Niki  http://www.dogomania.com/forum/topic/102402-psy-z-turowa-czekamy/page-4#entry16057883) nikt jej nie znajdzie, kto nie wie , ze trzeba szukać w skrzyneczce pod kocykiem.

Ciężko znaleźć identycznego kundelka...

dziwna prośba tego dobrego domu  :(

kota przez dwa lata chyba szukali identycznego jak poprzedni i znaleźli

Posted

Zawsze którejś można łape upierniczyć:) Żart oczywiście:) Nie ma trójłapki ale jest za to ślepa,czarna podpalana której nikt nie chce:http://pokochajzwierzaka.pl/nr1131-14/