Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oby znalazł szybko...choć od powrotu ze schronu jest grzeczny i spokojny jak nie ten sam kociak. Chwilkę się pobawił a tak, cały czas śpi... Całkiem inny kociak, nie to wczorajsze półdiable...Czy to możliwe, że antybiotyk tak go wyciszył?
Aż mnie to niepokoi.
A może zbiera siły na nockę i da popalić jeszcze...

Posted

Szukam bezpiecznego miejsca, może być nawet sucha, zamykana piwnica, aby przetrzymać dwie kotki po sterylizacji.Gdybyś ktoś miał miejsce w domu to byłby już luksus o jakim nawet nie marze:)
Terminu sterylek jeszcze nie miał, wszystko uzaleznione od tego czy znajdę miejsce na przetrzymanie. Może ktoś ma jakiś kąt który mógłby udostępnić na kilka dni?

Posted

[quote name='LILUtosi']wczoraj, w czwartek w Kątach Wro uciekł mojej koleżance czarny doberman z czerwoną obrożą -gdybyś ktoś słyszał że błąka się po okolicy.

Uzupełniam: https://www.facebook.com/events/1394918804066308/?ref_newsfeed_story_type=regular

[FONT=Helvetica]Katy wr. --> Lutynia --> Jarząbkowice --> Piotrowice --> Gniechowice --> Zachowice --> Mirosławice --> Rogów Sobócki --> Czerńczyce --> Kamionna [/FONT][FONT=Helvetica]to są miejsca na mapie, gdzie Butch był widziany.
[/FONT]

[FONT=Helvetica]NAGRODA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/FONT][FONT=Helvetica][/FONT][FONT=Helvetica]!!!!!!![/FONT]
[FONT=Helvetica]tel. do właściciela 731564912[/FONT]
[FONT=Helvetica]Sławomir Bielak[/FONT]

Posted

Dziewczyny kochane szukam transportu na cito do Wrocławia (lub Oleśnicy) z Dzierżoniowa dla średniego psiaka najlepiej w ten weekend.
Za paliwo dobroczyńcy zwrócę. Info: giselle4
Kropek czeka w schronie, a może mieć domek...

Posted

Ja z taką małą prywatą ;) Koleżanka poszukuje osób z wadą wzroku -6.00 i powyżej na badania wzroku przy pomocy: [FONT=Helvetica]OCT - badanie siatkówki,[/FONT][FONT=Helvetica] keratometru - badanie krzywizny rogówki, [/FONT][FONT=Helvetica] foroptera - dobranie optymalnej korekcji. Wszystko w ramach jej pracy dyplomowej (realizowanej na Politechnice Wrocławskiej), oczywiście bezpłatnie :) Najchętniej osoby do 30 roku życia. Czy ktoś jest tutaj z taką wadą i miałby ochotę się poddać badaniu? [/FONT]

Posted

Cioteczki...porady potrzebuje:Otoz mieszkam w Hamburgu....jakiś rok temu wybudowali nowe bloki.do jednego z nich wprowadzil się starszy facet(Rosjanin) z dwoma szczeniakami -chartami afgańskimi....minal czas...dlugi czas bylam w stzpitalu...i okazuje się,ze facet trzyma je od zimy na balkonie-caly dzień i noc...jest psychicznie chory,bije je,osobiscie widziałam jak uderzyl psa szklana butelka:-((rozmawiałam z sąsiadami....jedni z nich to polska starsza para(pan ma sruby w nodze)ponieważ wlasnie zwrocil wariatowi uwagę co do bicia psów:-((pani opowiadala,ze jak były szczeniakami to jednego tak skatowal,ze cala klatka była we krwi:!!!!!!wielokrotnie dzwoniono na policje,do ochrony zwierzat-owszem zabierano psy ale po paru dniach "pancio"miał je z powrotem:-((((wiec ja się pytam-gdzie ja zyje???tymbardzie,ze Niemcy tak chlubią się pomocą krzywdzonym zwierzakom....:-((((i co jeszcze można....????rece opadają....serce się kraje jak widze je....smutne,zaniedbane...:-(((przepraszam za bledy ale jedna reka kolysze wlasnie wozek....doradzcie cosik proszę....

Posted

Korenia napisał(a):
Ja z taką małą prywatą ;) Koleżanka poszukuje osób z wadą wzroku -6.00 i powyżej na badania wzroku przy pomocy: [FONT=Helvetica]OCT - badanie siatkówki,[/FONT][FONT=Helvetica] keratometru - badanie krzywizny rogówki, [/FONT][FONT=Helvetica] foroptera - dobranie optymalnej korekcji. Wszystko w ramach jej pracy dyplomowej (realizowanej na Politechnice Wrocławskiej), oczywiście bezpłatnie :) Najchętniej osoby do 30 roku życia. Czy ktoś jest tutaj z taką wadą i miałby ochotę się poddać badaniu? [/FONT]

może to i głupie pytanie, ale oboje oczu ma mieć wadę min -6 czy wystarczy jedno? :)

Posted

irysek napisał(a):
może to i głupie pytanie, ale oboje oczu ma mieć wadę min -6 czy wystarczy jedno? :)

Sądzę, że jedno wystarczy :D ale na wszelki wypadek dopytam :)