Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziś w szkole podszedł do mnie ksiądz i mówił , że chodząc po kolędzie był u pewnej rodziny (chyba starsi państwo, na pewno niepełnosprawni) i pokazywali mu świeżo powity miot 6 (!) szczeniąt od ich suki, jeszcze ślepe, kilkudniowe. Chcą je oddać do schroniska. Nie wiem nawet czy schronisko je przyjmie??
To koszmar jakiś, czemu ludzie nie sterylizują suk???

Posted

Zosia123 napisał(a):
Jak ślepe, to je w schronisku uśpią :(

Pewnie sie wiele osob ze mna nie zgadza, ale ja uwazam, ze jak sie cos urodzi to ma prawo zyc ....
Mam nadzieje, ze jednak te malenstwa beda zyly.

Posted

ale fajne kluchy :)
ja wlasnie szukam szczeniaka/ow na bdt. tylko juz gdzies tam mam obiecane, ale jak nie wyjdzie to jestem otwarta na propozycje. tylko z miejsca, gdzie maja naprawde zle, nic na sile. u mnie w schronie szczyle ida, jak swieze buleczki, wiec szkoda fatygi. a tutaj widze, ze tez nie maja zle?

Posted

kora78 napisał(a):
ale fajne kluchy :)
ja wlasnie szukam szczeniaka/ow na bdt. tylko juz gdzies tam mam obiecane, ale jak nie wyjdzie to jestem otwarta na propozycje. tylko z miejsca, gdzie maja naprawde zle, nic na sile. u mnie w schronie szczyle ida, jak swieze buleczki, wiec szkoda fatygi. a tutaj widze, ze tez nie maja zle?

Może szczeniaczka z fundacji Ekostraż? Polecam! Zachęcam! :)

Posted

Ciotki szukam wolontariuszy z okolic Białej Podlaski, znacie kogoś z dogo?Pani chce psiaka z naszego schronu dla cioci mieszkającej w BP - szkoda psa wieźć przez całą polske skoro na miejscu schronisko pęka w szwach. Może udałoby się stamtąd jakiemuś psiakowi pomóc?

I moje drugie pytanie/prośba - w jakiej gazecie najlepiej umieszczać ogłoszenia psów do adopcji? I jakieś namiary jak to się robi bo w tym temacie jak tabaka w rogu jestem:D

Posted

[quote name='sunia2000']Ciotki szukam wolontariuszy z okolic Białej Podlaski, znacie kogoś z dogo?Pani chce psiaka z naszego schronu dla cioci mieszkającej w BP - szkoda psa wieźć przez całą polske skoro na miejscu schronisko pęka w szwach. Może udałoby się stamtąd jakiemuś psiakowi pomóc?

I moje drugie pytanie/prośba - w jakiej gazecie najlepiej umieszczać ogłoszenia psów do adopcji? I jakieś namiary jak to się robi bo w tym temacie jak tabaka w rogu jestem:D
Tu jest wątek psów z Białej Podlaski.Jest kontakt mailowy do wolontariuszy,a także możesz napisać do tych osób na pw. i na wątku...
http://www.dogomania.pl/forum/threads/201025-Schronisko-w-Białej-Podlaskiej-wątek-zbiorowy-Prosimy-o-pomoc-w-ogłoszeniach!

Posted

sunia2000 napisał(a):

Poker zawsze daje do gazety wyborczej