Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Posted

[quote name='Poker']Chyba chodzi o Szczodre.marako mieszka dość blisko.Mam nadzieję ,ze mnie nie ubije

tak chyba o to mi chodzi. Pani napisala mi: "[FONT=Times New Roman]Mieszkam w Szczodrym, pod WWrocławiem" wiec chyba tak.
[/FONT]
Dzieki Poker

Posted

W środę odpowiedziałam na pw (z pytaniem o wizytę w Szczodrem), że się zgadzam na przeprowadzenie wizyty, ale dopiero za 2-3 dni, bo jestem dość mocno chora. Na wątku nie pisałam o tym. Ale widzę, że już nieaktualne, mam nadzieję, że domek nadal aktualny i Poker wzięła sprawy w swoje ręce.
Dzięki. (ja mam nadal >39 na termometrze, nawet nie wiem, kiedy będę na nogach, bo antybiotyk wcale nie pomaga).

Posted

Wygląda na to, ze ja tę wizytę zrobię, prawdopodobnie w niedzielę. Dam znać, jak się umówię z Panią z chętnego DS. Jutro raczej będę jeszcze w słabej formie na jeżdżenie (jestem chora, z gorączką).

Myślałam, ze wpis o tym, że "nieaktualne" Nikaragui (już zedytowany) dotyczy wizyty, bo kizimizi milczała, ale kizimizi dziś mi odpisała na pw, że wizyta jest potrzebna, a Poker wyjaśniła, że nie ma nic wspólnego z wizytą, więc potwierdziłam, że tę wizytę przeprowadzę.

Posted

dobrze, marako. wiec i ja dziekuje za chec wizytacji :) i kuruj sie, zdrowiej, zbieraj sily.
dziękuję. bo to psiak z mojego schroniska i pewnie ze mna ten ds bedzie sie na odbior psa umawial. z kizi nie ma kontaktu tel, bo jest w londynie. ja jestem tutaj, na miejscu, w Wchu.

Posted

Poker napisał(a):
Całe szczęście ,że się wyjaśniło i wszyscy wiedzą ,że inni wiedzą ,że wszyscy wiedzą o co chodzi.:evil_lol:

hehe ;) chyba moja wina bo nie logowalam sie dlugo na dogo. Wizyty i psy zupelnie inne ale chyba juz wszyscy wiedza .... :D

Posted

Komu zginęła ruda suczka?????

Takie ogłoszenie przed chwilą czytałam :

"Pilnie poszukuję właściciela małej rudej suczki, która zaginęła w parku przy ul. Długosza".

Podany jest nr telefonu.

Może komuś obiło się coś o uszy w tej sprawie.