Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='iwstar58']Dostałam PW z zapytaniem o kontakt do osoby która mogłaby
przeprowadzić wizytę p/a na ulicy Gorlickiej / Psie Pole
dla tego psiaka; http://www.dogomania.pl/forum/threads/236759-Dwa-zagłodzone-jamnikowate-nieszczęścia-mają-dt-tylko-do-końca-roku
Zupełnie nie mam rozeznania kto mieszka w pobliżu.
Plizzzz, podpowiedzcie...Ferdek ma szansę na dom

Podniosę prośbę o podpowiedź lub pomoc w wizycie p/a

Posted

[quote name='iwstar58']O matkooo...cioteczko Poker, jesteś niesssamowita :loveu:
Dziękuję za info.[/QUOTE]

Nie za ma co, a psiuch już dziś w domku .

Posted

zaginął długowłosy onek ok roczny w ok. Kromera, miał na sobie
kolczatkę, ma chipa, umaszczenie typowe dla tej rasy, z rudą plamką
pod jednym okiem
jak ktos będzie coś wiedział proszę o kontakt: 726714598

Posted

Kto od nas robił wizytę PA dla psa z Wałbrzycha. Pies miał iść jako stróż do hurtowni artykułów łazienkowych?
Potrzebna w tej sprawie wizyta poadopcyjna, dziewczyny z Wałbrzycha nie mogę sobie przypomnieć kto to był ;)

Posted

Pół godziny temu z ulicy Drukarskiej uciekł 2,5 letni długowłosy owczarek niemiecki. Wabi się Lobo.
Pies uciekł wzdłuż ulicy Kamiennej (w stronę Ślężnej) razem z suką z cieczką.
Pies jest łagodny, nie ma adresatki.

Kontakt z właścicielką: 505 740 465

Posted

czy wiecie cos na temat fundacji Przystan, ktora w Ligocie zaczyna prosperowac i psy na dt sciagac do swoich kojcow? czy to ta sama Ligota, dokladnie ta sama miejscowka, co tamta umieralnia??

Posted

Ciotki nie wiem czy wiecie, ale w weltbildzie (tylko w outlecie, na świebodzkim) jest świetna wyprzedaż :) Nie wiem do kiedy, ale dzisiaj jeszcze było minus 75% od ceny już przecenionej. I można kupić fajne rzeczy (różne pierdoły, książki, rzeczy dla zwierzaków) za prawie bezcen. Były piękne (!!!) szelki dla psów, ale niestety małe (na mopsa/JRT) za 5 zł (z 40), worki na psie kupska za 2.50 (z 20zł), ubranka za 1,38 zł (z 50zł, ale też małe)... i inne różne.