Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Byłam tam dziś po 18.00 ale ..furtka na której zresztą jest tabliczka" uwaga gorźny pies " była otwarta .. było zaparkowane auto , nie na wrocławskiej rejestracji ale w domu nikogo nie było , było ciemno .Obeszłam także od drugiej strony od której też jest coś na wzór podwórek , wołałam ale psa nie było . Na wjeździe na Maślice mieszka ktoś z TOZ , może lepiej ich poprosić od razu o sprawdzenie sprawy tego psa ?

Posted

Dziewczyny wiecie moze cos o psiaczku ratlerku, pare lat byl w schronie, poszedl do adopcji ale go oddali...byl w dzienniku zachodnim ...nr psa 2123/12....moja znajoma wzielaby go na ds

Posted

Wroclawskim Psom, Kotom, Myszkom, Szczurom - wszystkim stworzonkom w potrzebie - Domow, Milosci i Zdrowia!!!

Tym spoza Wroclawia tez!!!!

Ludziom Pomagajacym Zwierzetom - Zdrowia i Wszelkiej Pomyslnosci!!!!

Posted

dziekuję bardzo!!:) pech, że nie udało się zobaczyć pieska. kurcze. Tylo trzeba teraz "dostać się do tej osoby z TOZ i tych Maślic.

sercedlapsa napisał(a):
Byłam tam dziś po 18.00 ale ..furtka na której zresztą jest tabliczka" uwaga gorźny pies " była otwarta .. było zaparkowane auto , nie na wrocławskiej rejestracji ale w domu nikogo nie było , było ciemno .Obeszłam także od drugiej strony od której też jest coś na wzór podwórek , wołałam ale psa nie było . Na wjeździe na Maślice mieszka ktoś z TOZ , może lepiej ich poprosić od razu o sprawdzenie sprawy tego psa ?

/

Posted

Poszukiwana malutka suczka, tak do 8kg, najlepiej kudłata i z DT, żeby wiedzieć jak z czystością.
Wiek: nie szczeniak, dorosła, do 4 lat około, najlepiej 2-3 lata. Musi być sprawdzona na koty.
W grę wchodzi nie tylko Wrocław więc jeśli wiecie o takiej proszę o info :)

Posted

[quote name='olalolaa']Poszukiwana malutka suczka, tak do 8kg, najlepiej kudłata i z DT, żeby wiedzieć jak z czystością.
Wiek: nie szczeniak, dorosła, do 4 lat około, najlepiej 2-3 lata. Musi być sprawdzona na koty.
W grę wchodzi nie tylko Wrocław więc jeśli wiecie o takiej proszę o info :)

Ja mam super sunię która śpi z kotami i utrzymuje bardzo długo czystość. Nikitka
https://picasaweb.google.com/100690205327708208633/Nikita

Posted

Szukam osobe do wizyty przedadopcyjnej na ul. Grabiszynskiej. najchetniej na srode, popoludniu, lub wieczor. taki termin pani najlepiej odpowiada. mysle, ze ktos do srody sie znajdzie :)
pies prosto ze schroniska.

Posted (edited)

Pilnie potrzebna wizyta PA,[quote name='obraczus87']Hej,
szukam kogos do wizyty pa, Wrocław ul. Strachowicka.. Mógłby ktoś???????

nieaktualne

Edited by Nikaragua
nieaktualne
Posted

Na 'przygarnę psa' znalazłam [quote name='psolubna']Witam,

mam dom dla dużej, młodej suczki. Rasa niekonieczna. Mieszkałaby w mieszkaniu bez dzieci, razem z półrocznym psem i dwójką ludzi.
Najlepiej suczki z wałbrzycha i okolic. Maile z opisem i zdjęciami proszę wysyłać na gosia.adopcjepsow@gmail.com ma ktoś suczkę pasującą?