Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dzisiaj byłam z nim pierwszy raz na spacerku,
malutki, ząbków niewiele, spokojny dziadek, niewarczący zupełnie (jak to niektóre maluszki), maleńki, dzisiaj go trochę pod kurtką nosiłam, bo się trzęsł z zimna, ładnie chodzi,
wczoraj była go odwiedzić pani, która znalazła go koło dworca głównego i zawiadomiła policję, był w dosyć ruchliwym miejscu,
chyba we wtorek mu się kwarantanna skończy - pani twierdziła, że w ten wtorek będzie 2 tyg. jak go znalazła,
mały sympatyczny dziadzio,
a czy może mieć aż 20 lat? nie wiem,
ale jest mniejszy od kota:)
a jak podeszła do mnie suczka i zaczęła się przymilać to nie był zadowolony, troszkę zazdrośnik:)

Posted

Podpisałam petycję. To skandal! Chemia czasem jest potrzebna, ale nikt nie ma prawa odbierac mi możliwości napicia sie rumianku kupionego w aptece lub w sklepie ze zrową żywnością.
Zresztą to, co dzieje sie w tzw. sektorze zdrowia, to jest jedna wielka afera z farmacją i ubezpieczycielami w rolach głównych. Np. od zarania dziejów opłacam ubezpieczenie, ale teraz, gdy potrzebuje leczenia, musze płacic za leki 100% , bo tej choroby NFZ nie uwzglednia. Debile i bandyci w jednym.

Posted

[quote name='Jara']Poszukiwany transport dla dwóch psów na jutro rano. Trasa: Bielany Wrocławskie - Kliniki, Kliniki - Bielany Wrocławski. Psy o 10:30 mają umówioną wizytę u lekarza.
Kontakt

Bardzo proszę o pomoc!