Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jara ma doświadczenie w wizytach PA, bo ja byłam u niej na takiej, więc po tym jak przemaglowałam jej rodzinę z pewnością wie na co zwrócić uwagę.:evil_lol:

Posted

Poker napisał(a):
Jara ma doświadczenie w wizytach PA, bo ja byłam u niej na takiej, więc po tym jak przemaglowałam jej rodzinę z pewnością wie na co zwrócić uwagę.:evil_lol:

No zapewne!
Jara miała super nauczycielkę!

Posted

wieso napisał(a):
Numer ewidencyjny: 1365/12
W schronisku od: 20.08.2012
Numer na szyi: 1986
Boks: 45
czy ktos mi moze cos wiecej o nim powiedziec ?

czyli ten:

a więc tak:
do schronu trafił jako znaleziony, jest nieco nieokrzesany, potrzebuje dużo ruchu i zajęcia, dla aktywnej osoby, wpisano mu w kartę "dominujący", ale nie widziałam, żeby zadzierał z kolegami z boksu, dał się pomiziać przez kraty

Posted

Brzośka :( przykro mi!

Czy ktoś ma mail do Malawaszki? Pani z Wrocławia pilnie musi oddać swoją sznupkę 9 letnią średnią. Na razie jedynym wyjściem to schron. Rodzina nie weźmie, my też nie. Może Malawaszka pomoże.

Posted

Dzis w Parku Skowronim moim oczom ukazał sie niebywały widok pare stron wczesniej jest wzmianka o tym psiaczku rudzielec z charakterystycznie skrzywiona głowa

Wczoraj adoptowany przez miła pania trocha byłam zaskoczona bo psiak puszczony bez smyczki tak odrazu w każdym razie doradziłam aby uważać natychmiast zrobic adresówke nie pamietam ale w schroni nazwali go Elvis lub Preslej nie pamietam w kazdym razie panie wola go Oskar

Posted

Figunia napisał(a):
Elvis wyszedł ze schronu!!!!
Cudowna wiadomość!
Ludzie potrafią być...kochani...

chciałam napisać ze abilab juz go spotkała ale nie popatrzyłam na 2 posty wyżej :)

Posted

dzień dobry, mam na tymczasie mikropsinke (ok 3,5 kg):) może znacie jakis fajny (tylko takiego szukam) wrocławski domek dla tej pchły?
oto krysia:

[FONT=Arial Black]Imię: KRYSIA
[FONT=Arial Black]
[/FONT][FONT=Arial Black]Wiek: [/FONT]
[FONT=Arial Black]ok. 1 rok
[/FONT][FONT=Arial Black]Waga: ok. 3,5 kg
[/FONT][FONT=Arial Black]Miejsce: Wrocław
[/FONT][FONT=Arial Black]Sterylizacja: jeszcze nie, ale przyszły właściciel będzie miał obowiązek wysterylizowania małej
Szczepienia: w trakcie (podana juz pierwsza dawka)
Odrobaczenie: tak
Chip: brak
[/FONT][FONT=Arial Black]Stosunek do dzieci: nie sprawdzałam, ale ona uwielbia ludzi i zabawe z nimi, więc podejrzewam, że dogada sie z dzieciakami
[/FONT][FONT=Arial Black]Stosunek do innych psów: zgadza się, może mieszkać z innym psem
[/FONT][FONT=Arial Black]Stosunek do kotów: nie sprawdzałam
[/FONT][FONT=Arial Black]Dodatkowe informacje: mała dopiero uczy się załatwiania na dworze, w domu załatwia się do kuwety (w związku z kwarantanna po szczepieniu, spacery musimy ograniczyc do minimum); jest młodym psiakiem i dopiero uczy się, że nie wolno podgryzac domowych sprzętów, na razie jest małym kornikiem;)
ZALETY: maleńka, bez cienia agresji, nie jest hałaśliwa, lubi ludzi, jest ciekawa świata, grzecznie siedzi w aucie, nie ma choroby lokomocyjnej, boi sie piesków, ale z moja Frania juz szaleją:)

[/FONT]zapraszam na wydarzenie malutkiej na fb:) http://www.facebook.com/groups/122291840692/#!/events/223329961126162/

a tutaj fimik:

[video=youtube;PGVDkkxCXh0]http://www.youtube.com/watch?v=PGVDkkxCXh0&feature=plcp[/video]

kontakt: korbaczynska@wp.pl

SZUKAM DOMU TYLKO WE WROCŁAWIU!

Posted

[quote name='BUDRYSEK']Moja znajoma z Wrocławia ma wolny pdt, koszt 300 zł + karma, dla małego/średniego psiaczka, raczej spokojnego, w domu są koty

psiak byłby zawsze pod opieka domowników

kontakt na pw[/QUOTE]

Może Zenusia tam przeniesiecie.

Posted

Poszukuję wolontariuszy z wrocławskiego schroniska. Szukałam chyba wszędzie, ale nigdzie nie mogłam znaleźć do żadnego kontaktu :( W każdym razie najlepiej jakby był to student/ka (lepsza nić porozumienia :) ), potrzebuję 'przewodnika' w trakcie wizyty we wrocławskim schronie. Proszę o kontakt pw. Pozdrawiam wolontariuszy i wszystkie bezdomniaki ! :)

Posted

poszukuje kogos zmotoryzowanego, kto moglby pojecha do Figuni na Nadodrze, zabrac ją z psem dtowiczem do jakiegos weta na badania kontrolne, krew, itp.
kto poleci weta blisko i podwiezie w 2 str dogomanke z dziadeczkiem wielkosci jamnika? chudym, jak york...
zwracamy oczywiscie za paliwo.

Posted

[quote name='Poker']Na kiedy jest potrzeba? Mogę ew. w piątek ok. 12. Najlepiej chyba na weterynarię.

konkretnej daty nie mamy, dostosuje sie do tego, kto zechce pomoc, oczywiscie.
o ile Figuni termin pasuje, ale sadze, ze tak, bo dziala, jak blyskawica i nie grymasi :)

dam znac na watku.
a tutaj psiak

http://www.dogomania.pl/forum/threads/230661-10lteni-Franek-zatrzymal-sie-we-WROC-gdzie-czeka-na-transport-do-OS/page20

Posted

potrzeba pozyczyc klatke, transporter dla psa wielkosci jamnika. psiak ma jechac do dt, w okolice warszawy z tarzanka. tarzanka od razu klatke odwiezie do wrocka, jak mniemam.
kto pozyczy, kto pomoze????

pies z watku, do ktorego linka dawalam ostatnio

Posted

Mam na zbyciu dyzy materac sprężynowy, wymiary 200cm x 160 x 10cm, stary już jest, dla człowieka do spania już się średnio nadaje, ale może ktoś ma stadko psów w domu i mu się przyda:) Robię jesienne porządki i szykuje go na śmietnik ale jak ktos chętny to zapraszam:)