Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

suchajcie faktycznie po raz pierwszy przeszłam się uważnie po kociarni. Tak jak mówiła władza, kotów jest bardzo dużo, za duzo :( te cudne mruczki potrzebują domowych poduszek i swojego kącika. Ciotki od kociaków apelujcie gdzie sie da

booooski dzikusek, wycofuje się z kontaktów :(

miziasta duuuza kociczka

Posted

Zapodałam info o Biance znajomym z Ołtaszyna.
W sobotę wieczorem będę wracać A4 ze Zgorzelca do Wrocławia .Mogę przewieźć coś albo nieagresywnego futrzaka do 20 kg.Wiadomość dziś na PW do g.16.

Posted

Diuna ja tam chodzę codziennie ijeżdżę w poszukiwaniu Bianki...

Bros, kotka "duża miziasta"- jeden z pilniejszych przypadków, depresyjna...

Poza tym mam prośbę, szukam taniego naprawiacza do pralki.

Posted

pewna osoba z pewnych względów (:roll:) jest zmuszona oddać NA PÓŁ ROKU swoją labradorkę
suczka jest podobno grzeczna i dobrze ułożona
nie pytałam dokładnie, ale wydaje mi się, że koszty karmy i weta były by przez właścicielkę pokrywane
może znacie kogoś, kto chciałby/mógłby??

sprawa na już

Posted

terierfanka napisał(a):
ten ritko, załozyłam mu już wątek na terierkowie, mam cioteczkę chętną dawać nawet 100zł na niego miesięcznie ale dt nie widać :(

Ja nie widziałam tego watku:shake:może warto załozyć mu na Dogo,może dozbieramy:roll:szkoda,zeby odszedł w schronie:-(

Posted

rita60 napisał(a):
Ja nie widziałam tego watku:shake:może warto załozyć mu na Dogo,może dozbieramy:roll:szkoda,zeby odszedł w schronie:-(

tylko ja nie wiem gdzie by go można umieścić i ile by na to trzeba kasy, on może wymagać leczenia, bardzo mu się trzęsą tylne łapki czasami :(

Posted

terierfanka napisał(a):
tylko ja nie wiem gdzie by go można umieścić i ile by na to trzeba kasy, on może wymagać leczenia, bardzo mu się trzęsą tylne łapki czasami :(

To,że mu się trzęsą łapki to normalne u terierów,szczegolnie w tym wieku,na to nie mamy wpływu. Mój erdelek ma 7,5 roku i też ma tą przypadłość. Mam nadzieję,że cierpi tylko na chorobę zwaną "starością".

Posted (edited)

kochane cioteczki , opowiem Wam jak zaczynam być kociarą :)

dziś rano wedrując do sklepu natkęłam się na takie cudaśne kocie, siedziało na środku jezdni i czyściło sobie futerko. Na zawołanie podbiegło do mnie tuląc się jak cukiereczek. Koteczka zadomowiła się w ogródku przy kwiaciarni, tam dostawała jeść i pić od właściciela, okazalo się ze urodziła tutaj też małe, które ludzie pozabierali do domów, ale mamusia (pomimo że mlodziutka i przekochana) nadal koczowała w kwiaciarni przy samej ulicy. Pojechałyśmy z terierfanka zabrałyśmy koteczkę, zostanie u terierfanki,wysterylizujemy ja i błaggggam poszukajmy jej domku. Kicia jest odważna, grzeczna, przytulaśna po prostu MIODEK :)

https://picasaweb.google.com/115009895026842236542/29Lipca2012KICIAMORI?authkey=Gv1sRgCO6Y28bZj8LdKA#

Edited by bros
Posted

[quote name='bros']kochane cioteczki , opowiem Wam jak zaczynam być kociarą :)

dziś rano wedrując do sklepu natkęłam się na takie cudaśne kocie, siedziało na środku jezdni i czyściło sobie futerko. Na zawołanie podbiegło do mnie tuląc się jak cukiereczek. Koteczka zadomowiła się w ogródku przy kwiaciarni, tam dostawała jeść i pić od właściciela, okazalo się ze urodziła tutaj też małe, które ludzie pozabierali do domów, ale mamusia (pomimo że mlodziutka i przekochana) nadal koczowała w kwiaciarni przy samej ulicy. Pojechałyśmy z terierfanka zabrałyśmy koteczkę, zostanie u terierfanki,wysterylizujemy ja i błaggggam poszukajmy jej domku. Kicia jest odważna, grzeczna, przytulaśna po prostu MIODEK :)

https://picasaweb.google.com/115009895026842236542/29Lipca2012KICIAMORI?authkey=Gv1sRgCO6Y28bZj8LdKA#

gratuluje nowej milosci w zyciu :)