Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

szukam osoby na wizyte przedad. na oltaszynie. o ile nazwy nie myle. blisko do gaju stamtad ponoc, obrzeza wrocka i tereny do spacerow fajne. dom jednorodzinny.
kto pomoze?

Posted

kora78 napisał(a):
szukam osoby na wizyte przedad. na oltaszynie. o ile nazwy nie myle. blisko do gaju stamtad ponoc, obrzeza wrocka i tereny do spacerow fajne. dom jednorodzinny.
kto pomoze?

ja mogę się gaznąć :)

Posted

[quote name='bros']kochani potrzebuję PILNIE ! znaleźć kogoś na wizytę PA w Obornikach Śląskich - pomóżcie pliiiiizzzzz

Z Obornik jest chyba Elitesse czy jakoś podobnie.

Posted

mam pania z wrocka chetna na duzego psa, onkowatego, mixa. do roku. dom z ogrodem. w domu 12letni astek. pani zawsze 3 psy miala, wiec bedzie brac 2, ale teraz najpierw onkowaty mlody.
pani myslala o psie ode mnie, ale okazal sie za maly.
pani jest po wlamaniu i boi sie wizyty od wolontariusza, ale ktos z tozu juz bylby na wizyte ok. pani juz byla wczoraj w schronie.
moze ktos scislej jej na maila psa ze schronu podesle, albo macie na hotelu spelaniajcego kryteria? pani moze pojechac po psa iles tam km.

Posted

kora78 napisał(a):
mam pania z wrocka chetna na duzego psa, onkowatego, mixa. do roku. dom z ogrodem. w domu 12letni astek. pani zawsze 3 psy miala, wiec bedzie brac 2, ale teraz najpierw onkowaty mlody.
pani jest po wlamaniu i boi sie wizyty od wolontariusza, ale ktos z tozu juz bylby na wizyte ok. pani juz byla wczoraj w schronie.
moze ktos scislej jej na maila psa ze schronu podesle, albo macie na hotelu spelaniajcego kryteria? pani moze pojechac po psa iles tam km.

w schronie nie znajdzie nic onkowatego do roku niestety, może ktoś własnie ma jakiegoś psiura w dt

Posted

kora78 napisał(a):

Budrysek pilnie szuka domu dla 3 letniego długowłosego owczarka - ma kilka dni na znalezienie domu. Pies ma charakterek akle nie wiem co to znaczy - ale osoba musi być konkretna. Wykastrowany i zaszczepiony.

Posted

alekcuk napisał(a):
w schronie nie znajdzie nic onkowatego do roku niestety, może ktoś własnie ma jakiegoś psiura w dt

pewnie, jak nie znajdzie w schronie, to poprzeczke opusci, czyli wiek zwiekszy, plec, itp.
ogolnie pies ma byc domowo-budowy. ma mieszkac w domu, a w czasie nieobecnosci ludzi siedziec w ogrodzie z buda. budy sa 2, pies 1 w tej chwili. ogrod to sama trawa, pod psy. jest ten Ast stary juz, 2 dodatkowe niedawno zmarly w niewielkim odstepie czasu i ast jest smutny.

pies z dluzsza sierscia, nie taka krociutka. cos jak DON, ale moze byc kundelkowaty. czarny podpalany chyba najchetniej.

nie macie duzych, mlodych kundelkow z dluzsza sierscia?

inna sprawa, czy u Was w schronie dostajecie jakies papiery, protekcje, dla osob, ktore odbywaja wolontariat w schronie? co mozna wykorzystac szukajac pracy. wszelki wolontariat jest ponoc atrybutem. czy u Was wystawiaja Wam jakies zaswiadczenie o odbyciu wolontariatu i jak ono wyglada?

Posted

[quote name='kora78']pewnie, jak nie znajdzie w schronie, to poprzeczke opusci, czyli wiek zwiekszy, plec, itp.
ogolnie pies ma byc domowo-budowy. ma mieszkac w domu, a w czasie nieobecnosci ludzi siedziec w ogrodzie z buda. budy sa 2, pies 1 w tej chwili. ogrod to sama trawa, pod psy. jest ten Ast stary juz, 2 dodatkowe niedawno zmarly w niewielkim odstepie czasu i ast jest smutny.

pies z dluzsza sierscia, nie taka krociutka. cos jak DON, ale moze byc kundelkowaty. czarny podpalany chyba najchetniej.

nie macie duzych, mlodych kundelkow z dluzsza sierscia?

inna sprawa, czy u Was w schronie dostajecie jakies papiery, protekcje, dla osob, ktore odbywaja wolontariat w schronie? co mozna wykorzystac szukajac pracy. wszelki wolontariat jest ponoc atrybutem. czy u Was wystawiaja Wam jakies zaswiadczenie o odbyciu wolontariatu i jak ono wyglada?

Jest mnóstwo, ale starszych... Jest na przykład cudowny Drako, psi ideał, ale ma 12 lat...
Zajrzyj tutaj: http://www.schronisko.in/boks62-72.html
I na wątek z mojego podpisu.

Co do wolontariatu - hmmmm jak by Ci tu odpowiedzieć... ;) tylko na pw chyba :D

Posted

Kochani, miałby ktoś czas, chęci i możliwość przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej dla mixa husky i malamuta w Środzie Śląskiej?
Proszę o kontakt na pw.

I z góry dziękuję LadyS za podanie linku! :Rose: