Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kochani na razie informacje zamieszcze tutaj pomyślę nad założeniem psu wątku:

w miejscowości Godziecin , tej gdzi erozbito pseudohodowlę, mieszkaja państwo którym ktos podrzucił karton z psami w typie beagle, inne psiaki znalazły domki, został jeden chłopczyk, którego nie moga sobie zostawic ponieważ mają już swoje psiaki, poprosili o pomoc w szukaniu domu. Ja jedynie posredniczę w tej sprawie. Piesek to okolo 6 miesieczny Laki, zachowuje czystosć w domu, jest zaszczepiony odrobaczony. Jest grzeczny, nie jest typem szalonego wariatuńcia.

Posted

na ul wyszynskiego we Wro. jest rozmnazaczka kundli, suczka rodzi dwa razy w roku, sa to pieski mixi jamnika i jakiegos w typie jorka, sprzedaje, a co nie sprzeda to ...TOPI .co mozna z tym zrobic???????????

Posted

Ze względu na chorobę w rodzinie zawieszam swoją obecność na dogo oraz w schronisku do odwołania. Bardzo proszę nie ogłaszać od dziś psów na mnie. Jestem dostępna wyłącznie pod telefonem.

Posted

xmartix napisał(a):
a masz dokładny adres i dane osoby od której to wiesz lub osoby która jest świadkiem takich sytuacji? a w jakim stanie sa zwierzęta?

postaram sie dowiedziec wiecej.

Posted

Taka informację znalazłam na stronie Urzędu Gminy Żórawina:

Psy czekają na nowych właścicieli!!!

Bardzo towarzyskie i sympatyczne dwie suczki w wieku ok. 3-4 lat (z długą sierścią) oraz dwa psy w wieku ok. 1-2 lat czeka na adopcję.
Osoby zainteresowane adopcją psiaków proszę o kontakt telefoniczny z działem rolnictwa i ochrony środowiska w UG Żórawina, pok. nr 4, tel. 71 3814128.
Osobom, które zdecydują się na adopcję psów Urząd Gminy Żórawina zapewni ich bezpłatne: szczepienie, odrobaczenie, sterylizację, kastrację oraz zakup 10kg karmy!

a tu są fotki:
http://www.zorawina.pl/www/pliki/aktualnosci/20120222_psy.pdf

Posted

[quote name='Nikaragua']Taka informację znalazłam na stronie Urzędu Gminy Żórawina:

Psy czekają na nowych właścicieli!!!

Bardzo towarzyskie i sympatyczne dwie suczki w wieku ok. 3-4 lat (z długą sierścią) oraz dwa psy w wieku ok. 1-2 lat czeka na adopcję.
Osoby zainteresowane adopcją psiaków proszę o kontakt telefoniczny z działem rolnictwa i ochrony środowiska w UG Żórawina, pok. nr 4, tel. 71 3814128.
Osobom, które zdecydują się na adopcję psów Urząd Gminy Żórawina zapewni ich bezpłatne: szczepienie, odrobaczenie, sterylizację, kastrację oraz zakup 10kg karmy!

a tu są fotki:
http://www.zorawina.pl/www/pliki/aktualnosci/20120222_psy.pdf

tez jakies pseudo czy co..
te biale to troszke takie foxterierowate, tylko zarosniete,

Posted

dzwonił dzisiaj do mnie pan, który chce oddać swoje dwa psy: 5 letnią rottkę i 7 letniego asta, ze względów finansowych i problemów z sąsiadami, którzy twierdzą że psy są agresywne. Pan mieszka koło Ścinawy i nie ma jak zrobić zdjęć.
Czy ktoś z Was może pomóc tym psom??:shake:

i mam jeszcze jedną sprawę: czy ktoś pomoże przetransportować Lolka (średni niedowidzący pies)\z ul. Piłsudskiego do schronu do dr Raka wyboru w dniach pn, śr lub pt (dr przyjmuje od 16 do 19) tej. Piesek musi jechać na konsultację przed zabiegami: kastracja i czyszczenie zębów z wyrywaniem.

Posted

xmartix napisał(a):
dzwonił dzisiaj do mnie pan, który chce oddać swoje dwa psy: 5 letnią rottkę i 7 letniego asta, ze względów finansowych i problemów z sąsiadami, którzy twierdzą że psy są agresywne. Pan mieszka koło Ścinawy i nie ma jak zrobić zdjęć.
Czy ktoś z Was może pomóc tym psom??:shake:

i mam jeszcze jedną sprawę: czy ktoś pomoże przetransportować Lolka (średni niedowidzący pies)\z ul. Piłsudskiego do schronu do dr Raka wyboru w dniach pn, śr lub pt (dr przyjmuje od 16 do 19) tej. Piesek musi jechać na konsultację przed zabiegami: kastracja i czyszczenie zębów z wyrywaniem.

mogę go zawieźć jutro (pt godz dowolna).