Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nikaragua napisał(a):
Czy potrzebuje ktoś koc i 4 podniszczone kurtki np. do ocieplenia budy. Do odbioru na Hauke-Bosaka w godzinach raczej przedpołudniowych.

Która z ciotek mieszka na Hauke-Bosaka? Ja tam uczyłam się ;)

Posted

olalolaa napisał(a):
Znacie kogoś zaufanego ze Świdnicy? Potrzebuję na wizytę p/a.

chyba tylko jedna osoba tam jest, ale zawsze jej nicka zapominam. kiedys Patmol posadzalam o bycie ze Swidnicy i jej wpieralam, ze ona jest stamtad :)

szukam transportu samochodem dla sa z dt, starego, malego slepego Lolka, z ul pilsudskiego do Siechnic kolo poludnia w sobote. w 2str. do weta, na badania. czy ktos pomoze?

Posted

kora78 napisał(a):

szukam transportu samochodem dla sa z dt, starego, malego slepego Lolka, z ul pilsudskiego do Siechnic kolo poludnia w sobote. w 2str. do weta, na badania. czy ktos pomoze?

my możemy! zaraz napisze u Lolka

Posted
Posted

olalolaa napisał(a):

ingrid jest ze swidnicy, ale kilka lat juz w niemczech siedzi, jednak moze moglaby kogos znajomego wyslac.
asia76 sadze, ze to ta osoba, bo z tej listy tylko te 2 niki mi cos mowia.

Posted

CYTAT EVA2406:

OSTRZEŻENIE !
PROSZĘ, UDOSTĘPNIAJCIE !!!
Dostałam ostrzezenie ze schroniska w Ga...ju, ze jeździ po schroniskach facet z zamiarem adopcji szczeniąt. Psy podobno jadą do Niemiec jako przynęta dla amstafow szkolonych do walk !!! Ten facet to Łukasz C. lub żona Ewa z Krzywina kolo Gostynia. Może kontaktować się ze schroniskami w całej Polsce.... uprzedź znajome schroniska !

Posted

piszą że niby była wezwana osoba ze schroniska ale z drugiej strony że stan agonalny więc nie wiem.....za" młoda "tu jeszcze jestem żeby wszystko pokumać....ale jak coś/ktoś jest agonalny to chyba bardzo źle...:(

Posted

Nikaragua napisał(a):
Wałbrzyskie dziewczyny szukają kogoś na wizytę, ulica Kurkowa, Wrocław. Mieszka ktoś w okolicach i mógłby zrobić PA dla aktywnej suczki?

przypomne sie. szukam osoby na wizyte przedadopcyjna. srodmiescie. takie centrum i nikt nie ma blisko?

Posted

kora78 napisał(a):
przypomne sie. szukam osoby na wizyte przedadopcyjna. srodmiescie. takie centrum i nikt nie ma blisko?

Mogłabym tam podjechać jeśli nikt inny kto ma blisko się nie znajdzie. A to jakoś pilnie potrzeba? W weekend chyba najszybciej znalazłabym czas.

Posted

olalolaa napisał(a):
Mogłabym tam podjechać jeśli nikt inny kto ma blisko się nie znajdzie. A to jakoś pilnie potrzeba? W weekend chyba najszybciej znalazłabym czas.

nie pali sie. sunia siedzi w schronie. tylko, ze jest mroz. to jedyne do pospiechu. jednak domek trzeba dobrze wyczuc, bo sunia jest mega aktywna i rzadzi psami w kojcu, a do czlowieka peszczocha. trzeba wiec sprawdzic, czy dom jest naprawd eodpowiedni i czy sobie z nia poradza.

Posted

kora78 napisał(a):
nie pali sie. sunia siedzi w schronie. tylko, ze jest mroz. to jedyne do pospiechu. jednak domek trzeba dobrze wyczuc, bo sunia jest mega aktywna i rzadzi psami w kojcu, a do czlowieka peszczocha. trzeba wiec sprawdzic, czy dom jest naprawd eodpowiedni i czy sobie z nia poradza.

Kora napisz mi wszystko o niej i jakieś namiary na ludzi na PW.

Posted

skopiuję z innego wątku
[quote name='Agnieszka Co.']Zadzwoniła do mnie mila Pani z Wroclawia - chciałaby adoptować jakiegos pieska/suczkę, nie ma preferencji jesli chodzi o wygląd. Wazne żeby to był pies raczej mlody (ale nie szczeniak), sympatyczny, bez agresji, opanowany, spokojny, chodzacy na smyczy bo pani nie ma ogrodu mieszka w centrum. Pies zostawalby sam podczas pracy pani, lub wozilaby go do swoich rodziców. Po i przed pracą może psu poświęcić wiele czasu (chyba samotnie mieszka) poprzedni pies labrador ciężko chorował (nowotwor), więc pani chcialaby psa ktory nie byłby tak obarczony wadami jak labradory. Najlepiej wykastrowany/wysterylizowany.
Najlepiej żeby z DT - jeśli macie coś na mysli to przeslij mi na meila, będę miec kontakt do tej Pani to jej przeslę.