Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[quote name='Basia1244']na potwierdzenie

labeczek - nie sika na beton, aportuje piłkę, przytulak nieziemski
nr ew. 41/12, na szyi 1005, w schronie od 08.01.12

wrzuciłam go na FB Fundacyjny
i na FB Labradorów

Edited by diuna_wro
Posted

[quote name='Basia1244']tak jeszcze na kwarantannie, znaleziona, ale ponoć zasada jest taka, ze jak właściciel ma szukać to szuka zaraz :( w biurze wielkich nadziei na odbiór nie robią, choć zawsze może się zdarzyć[/QUOTE]

....akurat...
Jak byłam ostatnio, czyli w zeszłym tygodniu, to przyszli ludzie szukać swojego psa. Przed wigilią zgublili i jak sie okazało siedział tyle czasu....

Posted

czy jest potrzeba dania BDT jakiejś małej suni,? mniej więcej wielkości Gusi ,może być ciut większa,niestety do lat 6 , bo nie chcemy być DDT

Posted

diuna_wro napisał(a):
wrzuciłam go na FB Fundacyjny
i na FB Labradorów

czy ktoś mógłby sie przejść z nim na kociarnie, ale i tez zobaczyc stosunek do malych piesków, typu york?

na FB jest zainteresowanie, ale są pytania ....

Posted

diuna_wro napisał(a):
czy ktoś mógłby sie przejść z nim na kociarnie, ale i tez zobaczyc stosunek do malych piesków, typu york?

na FB jest zainteresowanie, ale są pytania ....

ja będę w schronie w czwartek i piątek, jeśli nikt wcześniej nie będzie mógł sprawdzić to przypomnij mi to ja pójdę z nim na kociarnię :)

Posted

[quote name='Poker']czy jest potrzeba dania BDT jakiejś małej suni,? mniej więcej wielkości Gusi ,może być ciut większa,niestety do lat 6 , bo nie chcemy być DDT
W tej chwili nie ma żadnej małej rozmiarowo paniki ani takiej, która potrzebowałaby socjalu.
Troszkę żałuję, ze nie może być chłopczyk, bo akurat w szczeniakarni siedzi taki okruszek poniżej 6 kilo i jest fajny i z każdym chce się bawić, no ale trudno, może maluch znajdzie dom, natomiast ma małą wadę - nie całkiem schowany penis, ponoć nie da się tego operować :(
a z małych suczek są:
Boks nr: 21
Nr schroniskowy: 2228/11
Nr na szyi: 1944
W schronisku od: 17.12.11
Imię:
Opis: mała , jamnikowata, czarna, podpalana, uszy załamane, biała krawatka

Boks nr: 20
Nr schroniskowy: 2198/11
Nr na szyi: 1467
W schronisku od: 14.11.2011
Imię: nie ma
Opis: mała, czarna, podpalana

Oczywiście małych suczek jest dużo więcej, ale są starsze niż 6 lat, no i dużo maluśkich chłopaczków jest - zapraszamy po mikruski do schroniska!

Posted

Basia1244 napisał(a):
już sprawdziłam - labek kotów nie je i dom ma zaklepany, więc ulga :) - kochański jest ten biszkopcik

Basiu piszesz o tym pieknym z kwarantanny ?

Posted

abilab napisał(a):
Basiu piszesz o tym pieknym z kwarantanny ?

tak - wczoraj okazało się, że diunka mu chatę załatwiła, tylko trzeba było koty sprawdzić, a on kota Macieja przywitał spokojnie , a Maciej się zaczął o niego ocierać, bo Maciej generalnie jest koto-psem.

Posted

wiecie cos wiecej o tej maliznie? Jest jeszcze? mozna zalozyc watek, dodalam ja na jamniki do adopcji i ciotka isadora pyta o nia:
Imię:

Posted

Basia1244 napisał(a):
wczoraj jeszcze w schronie była, została przywiązana do płotu schroniska, bardzo kontaktowa psinka, alekcuk napisze więcej - ona ją odwiązywała i łaziła z nią na kwarantannie

dzieki!
moze dacie rade zrobic jej inne fotki to pooglaszam, szkoda tej maizny,bo jest bardzo adopcyjna.

Posted

Pilne!
Dowiedziałam się że domu na CITO szuka 17-miesięczny golden, ugryzł swojego pana pijaczka.. podobno za 2 dni ma trafić do schronu :(
Psiak nieco trudny, nie można dać się zdominować, ale czy jest aż tak strasznie nie wiem.
Jeśli mielibyście jakiś pomysł, awaryjny DT czy cokolwiek proszę o kontakt tutaj albo 502-780-120.

Posted

olalolaa napisał(a):
Pilne!
Dowiedziałam się że domu na CITO szuka 17-miesięczny golden, ugryzł swojego pana pijaczka.. podobno za 2 dni ma trafić do schronu :(
Psiak nieco trudny, nie można dać się zdominować, ale czy jest aż tak strasznie nie wiem.
Jeśli mielibyście jakiś pomysł, awaryjny DT czy cokolwiek proszę o kontakt tutaj albo 502-780-120.

Wrzucę na FB Złotego Psa.

Posted

monika083 napisał(a):
wiecie cos wiecej o tej maliznie? Jest jeszcze? mozna zalozyc watek, dodalam ja na jamniki do adopcji i ciotka isadora pyta o nia:
Imię:

a więc bardzo fajna sunia, zdenerwowana sytuacją, delikatna i grzeczna, choć lubi sobie pobiegać. na boksie szczeka czasem intensywnie ale poza nim jest cichutka. na początku bardzo się bała wszystkiego, teraz jest już bardziej odważna
no i słodka i pięękna jest :D