Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ok, nie mam nadal tego noclegu :( a szkoda bo transport byłby jutro za darmo, a tak to ta pani musi (chce) jechać w sb z Czilą, zapytałam czy nie weźmie na pokład inne psy żeby zmniejszyć koszty transportu.. czekam na odp

Posted

bardzo proszę o pomoc i deklaracje na sunię

obecnie jest w hoteliku ze szkoleniem i ma zero deklaracji, musiałyśmy z taką panią zrobić taki manewr bo inaczej trafiłaby do schroniska, a taki pies z takimi problemami w schronisku to koniec!!!!
PROSZĘ O POMOC!!!! :placz::placz::placz::placz:

wątek: http://www.dogomania.pl/threads/217248-Czila-ze-stresu-odgryz%C5%82a-sobie-ogon.-Sunia-ju%C5%BC-w-hoteliku!-ZERO-DEKLARACJI!!!!!?p=18001851#post18001851

Posted

[quote name='bros']jeszcze nie - dokladam jeszcze jedna foteczkę suni - oby się malenstwo znalazło jak najprędzej

Odgrzebuję ....

Czarna pomimo poszukiwań prawie miesięcznych jeszcze się nie znalazła....gdyby ktoś coś wiedział na jej temat proszę o info....

Posted

ladySwallow napisał(a):
Dziewczyny, bardzo pilnie potrzebujemy wizyty przedadopcyjnej w dzielnicy Leśna dla CCta - czy ktoś mógłby pomóc?

Możesz napisac mi mniej więcej jaka ulica zebym mogła zerknąc gdzie to? :lol:

Posted

Leśna to jest miejscowość na Dolnym Slasku w pobliżu Gryfowa Śląskiego.Tam mieszka gonia66 , która jest zbanowana. Może mam je telefon.
Ale ktoś jeszcze tam mieszka z dogo, tylko kto ??

Posted

Jeszcze nie wiem, nie mogę się skontaktować z furciaczek, jak tylko się dowiem, to napiszę. Dziewczyny, czy ktoś ma doświadczenie z lecznicą Doran przy Legnickiej? Trzeba się tam na wizytę wcześniej umawiać?

Posted

ladySwallow napisał(a):
Jeszcze nie wiem, nie mogę się skontaktować z furciaczek, jak tylko się dowiem, to napiszę. Dziewczyny, czy ktoś ma doświadczenie z lecznicą Doran przy Legnickiej? Trzeba się tam na wizytę wcześniej umawiać?

Nie trzeba się umawiać :) My tam chodzimy, przyjmuje 2óch lekarzy. Polecam dr Michała Molendę, jest też pani doktor tam, ale jej zbytnio nie polecam.

Posted

diuna_wro napisał(a):
mogę zrobić tę wizytę dziś wieczorem, ok. godz. 19:00

czy tam jest jakiś pies? bo pojadę z moją amstaffką

CCta czyli Cane Corso?

Tak, Cane Corso. Podaj mi swój nr na PW, wyślę go osobie zainteresowanej, tzn. odpowiedzialnej za psa - zadzwoni i się dogadacie.