Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Luna_wro']Czy ktoś może mi pomóc w wizycie przedadopcyjnej? w poniedziałek między 16-17 na Brochowie we Wrocławiu:)

tzn. pojechać tam ze mną i Vigo:)[/QUOTE]
nigdy nie robiłam wizyt pa, ale jakby co - mogę dotrzymać towarzystwa :)

Posted

[quote name='terierfanka']nigdy nie robiłam wizyt pa, ale jakby co - mogę dotrzymać towarzystwa :)[/QUOTE]

byłoby super:) zawsze to raźniej...:)

zostało jeszcze parę dni, może znajdzie się ktoś, kto się na tym zna:) a jak nie to jakoś damy radę?:)

Posted

[quote name='Luna_wro']byłoby super:) zawsze to raźniej...:)

zostało jeszcze parę dni, może znajdzie się ktoś, kto się na tym zna:) a jak nie to jakoś damy radę?:)[/QUOTE]

my nie damy??? :)

Posted

[quote name='Basia1244']Zaraz uzupełnię o niej dane - zapraszam na watek ze zdjęciem.[/QUOTE]

dzięki wielkie! czy jest szansa sprawdzić jak wygląda ogon suczki? ma kopiowany - ale czy ma na końcówce włosy - da się zerknąć? pytam bo taka suczka zaginęła jakiś czas temu

Posted

a to jest ta sama tablica, która tam wisi od zawsze czy dowieszono drugą?
Pytam, bo widzę, że wiszą tam też obok ogłoszenia np. bezmyślnych właścicieli, którzy dopuścili do pokrycia suki i teraz szczeniaki rozdają. Jak jest druga to trzeba to chyba przewiesić na tamtą. A jak to wciąż ta sama, tylko mamy kolumnę, to trzeba jakąś grubą czerwoną krechę przypiąć pomiędzy:diabloti:

Posted

ja mogę zrobić wizytę koło Jana Pawła a widzę zrobiona już - ok
i mogę iśc na Brochów, niby doświadczona jestem, Uru też umie bardzo dobrze, jak W-11 :evil_lol:
jak coś to dzwońcie: 726714598

założyłam nowy watek pieskowi co potrzebuje bardzo DT, jest staruszkiem 16 letnim mieszkającym całe życie na zewnątrz, został odebrany właścicielom
http://www.dogomania.pl/threads/207388-starszy-Topi-jeden-wielki-ko%C5%82tun!-PILNIE-DT?p=16834976#post16834976

Posted

Dziewczyny, potrzeba jest sprawdzenia jeszcze jednego domku we Wrocławiu - również dla beki.
Facet mieszka w pobliżu koszar na Obornickiej - może któraś z Was jest z okolicy?
Na razie nie ma konkretnego psa, ale pan zadzwonił do beki i zgłosił chęć zaadoptowania DONa - obojętnie psa lub sukę. Dlatego można by ten domek sprawdzić i ewentualnie jakieś psy mu podsyłać.
Namiary na Pana mogę wysłać na priv zainteresowanej osobie - czy ktoś z Wrocławia może pomóc, ciotki?

Posted

[quote name='bros']tablica nam sie rozrasta :) dziewczyny to ŚWIETNY pomysl !!!!

A mógłby mi ktoś wydrukować fotkę Kefircia- taką uśmiechniętą jakąś, a opis doślę??? 3 lata już kwitnie w schronie :(

Posted

[quote name='diuna_wro']na Obornickiej mogę zrobić.[/QUOTE]

O, diuna, super! Wielkie dzięki.
Zaraz Ci podam namiary na pw i możesz z gościem się dogadać w sprawie ewentualnego terminu.