Kundel_Bury Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Zeja ma dzisiaj odwiedziny, proszę trzymać kciuki ;) Quote
kikajerry Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 Przepraszam że mnie nie było przez chwilke-ale moja Maya chora, praca, lekarze itp .... a wiem że Zeja przeciez jest w SUPER rękach!!!! no Zejuniu jedziesz do super domku słyszałam!!!!!! Suuuuuuuuuuuuuuuuuper!!!! Bedziesz miała ogród i 3 towarzyszy zabaw! Lepiej być chyba nie mogło!!! Czekamy na zdięcia od nowych włascicieli !!!! Quote
Kundel_Bury Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Uwaga uwaga! Otóż Zeja z dniem dzisiejszym zamieszkała u wspanialej rodziny, z trójką małych muszkieterów którzy będą mieli co robić :) Po dzisiejszym dniu spędzonym u jej nowych rodziców jestem pewna że nie myliłam się z wyborem i Zeja nie mogla trafić lepiej! Zdjęcia wstawię jutro po pracy ;) Quote
kikajerry Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 wow suuuper!!!!! czyli opłacały się wylane łzy mojej babci o połamane kwiatki hihihi całe szukanie ,użeranie się z rodziną, drukowanie ogłoszen, pomoc Kany (niedoceniona!) no i w końcu Zeja ma domek!!!!! Swój wypragniony, miejmy nadzieje na zawsze juz jej!!! Pozdrawiam nowych włascicieli i prosimy o fotki jak malutka juz się zaaklimatyzuje!!!!! Quote
kikajerry Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 no i gdzie te zdieciaaaaaaaaaaaaaa>? :-) Quote
kikajerry Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 co u Zeji?????? kundel_bury :-) wiesz cos??? Quote
Kundel_Bury Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 A no dobre duszki mi szeptały że u Zeji jest super ;) Bardo się slucha, szybko się uczy i jest baaardzo kochana przez calą rodzinę :) Kana ma nawet zdjęcie na telefonie tylko musi kabel znaleźć to wrzuci ;) Ostatnio poczęstowala się ciastem sąsiadki pozostawionym na ganku :eviltong: W tygodniu pojedzie się na wizytę to i duużo zdjęć bedzie :diabloti: Quote
brazowa1 Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Kundlu Bury,jak masz z Kaną kontakt,to pozdrów ja serdecznie ode mnie! mam nadzieje,ze mnie jeszcze pamięta :) Quote
Kundel_Bury Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Nie śmiala by zapomnieć! I czeka na odwiedziny! Quote
vatanaya Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 czyli zeja jest w DT czy w DS? jesli sliczna... moze my?? Quote
vatanaya Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 :multi:wlasnie zerknelam, ze przeciez trafila juz do SWOJEGO nowego domu!! Quote
Kundel_Bury Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 vatanaya a czego szukacie ? Może jakaś inna sunia wam wpadnie w oko ? Quote
brazowa1 Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 jakby co,to pamietajcie o "moich" schroniskowcach,tak? :) Quote
Kundel_Bury Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Wątpisz w moją pamięć? :) Oczywiście że pamiętam! Quote
vatanaya Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 szukamy tak bez szalu, jesli nam jakis psiak wpadnie w oko bedziemy myslec intensywnie. mamy juz jedna suczke w domu - mala, ale jesli mielibysmy kolejnego psa adoptowac to chcialabym aby byl sredniej wielkosci,do roku, najlepiej w typie kudlacza, sznaucerowaty - taki do strzyzenia :-) zbyt duze wymagania? byc moze ale tym razem chcielibysmy przygarnac psiaka o okreslonych cechach dlatego o tak sie rozgladamy. a ze mamy male dziecko w domu nie chce aby pies mial wiecej niz rok. mamy tez wybrana hodowle, w ktorej nasza ukochana rasa ma sie urodzic pozna wiosna i jesli jakis psiak do tego czasu sie nie pojawi pewni zdecydujemy sie na malucha. Kundel_Bury napisał(a):vatanaya a czego szukacie ? Może jakaś inna sunia wam wpadnie w oko ? Quote
brazowa1 Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 wymagania są w sam raz :) Vatanaya,śledzcie ogłoszenia tutaj na Dogo,dobrze? na pomorskich,jak bedzie sznaucerowte,kudłate,młode,na pewno pokażę Quote
kikajerry Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 Apropos ZEJI ;-) to czy nadal nazywać się będzie ZEJA czy została przechrzczona??? Poza tym miały być jakieś nowe foty??? Jakieś nowe wieści?? A trzeba zmienić tytuł nie? że ZEJA juz w DS -ja nie umiem ;-) A nowa Pani obiecała jakieś fotki i newsy podobno nie? kundel_bury??? Pozdrawiam Quote
Buell Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 no to sie lalce udało, oby miała dobrze do końca dni ! Quote
Kundel_Bury Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Zeja zostala Zeją, a nowe zdjęcia będą na dniach :) Quote
kikajerry Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 No to super! Mi się to imię baaardzo podoba!!!! a zdięć to już się nie mogę doczekać! Pozdrowionkaaaa! Quote
kikajerry Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 kundel bury ;-) mój email to karolina_g27@wp.pl przyslij kilka fotek Zeji moja mama sie nawet o nia ciagle dopytuje... pozdrawiam!!! Quote
Recommended Posts