.:TULA:. Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Zgadzam się było super.Tylko my gapy z Anią nie zdążyłyśmy na finały. Mam nadzieję że ktoś cyknął zdjęcia i się pochwali. pozdrowienia Justa Quote
Śnieżynka Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Justynka na pudlach masz foty tego najmniejszego psiaka :D bo niestety XXL nie udało mi się sfotografować nie mieściła się w kadr :( Quote
.:TULA:. Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 DZIĘKI Śnieżynka, już widziałam. XXL w kadr się nie mieści bo je tyle co Brocca, ale szkoda że przynajmniej jakieś części nie sfotografowałaś. Quote
Śnieżynka Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 W Kielcach na pewno obfoce z każdej strony :D Quote
.:TULA:. Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 W takim razie na pewno będę. No i Bura szykuje oblewanie championatów negatywu prawdziwego pudla, nie może mnie zabraknąć. pa justa Quote
Bura Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 .:TULA:. napisał(a):W takim razie na pewno będę. No i Bura szykuje oblewanie championatów negatywu prawdziwego pudla, nie może mnie zabraknąć. pa justa Prawdziwego?!!! Co za obraza, prawdziwych pudli to już nie hodują :P A na pewno nie w Polsce :P Bo te czarnuchy to nie pudle ino czarne diabły :P Quote
aneta Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Bura, uważaj bo czarnuchów tu większość !!! Quote
Bura Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 aneta napisał(a):Bura, uważaj bo czarnuchów tu większość !!! I że niby co, mnie przegłosują???? :D Quote
.:TULA:. Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Bura przegłosować to może nie, ale przefarbować to i owszem. Negatywy też hodują nawet w Polsce, przecież urodziły się śliczne, chociaż białe chomiczki u Kasi. Quote
Bura Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Przecież on Russkij, gniocy nie łamiocy, jego się farba nie ima :P A maluchy oby zostały w Polsce... Quote
.:TULA:. Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Damy radę, żeby Igorka do stanu używalności doprowadzić, możemy nawet z ojczystego kraju farbę sprowadzić ;-) Quote
Bura Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 .:TULA:. napisał(a):Damy radę, żeby Igorka do stanu używalności doprowadzić, możemy nawet z ojczystego kraju farbę sprowadzić ;-) Gala by Ci dała :) A poza tym widział kto czarnucha z takim pigmentem?? Niech Ci wystarczą w kwestii czarności jego czarne korzenie i te przesianie czarnym włosem na uszach :P Quote
Iwax Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Bura napisał(a):Gala by Ci dała :) A poza tym widział kto czarnucha z takim pigmentem?? Niech Ci wystarczą w kwestii czarności jego czarne korzenie i te przesianie czarnym włosem na uszach :P to za mało... Quote
Bura Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Iwax napisał(a):to za mało... Tiaaa, chciałabyś z VT czarnucha w PL co? Nie ma tak dobrze Quote
.:TULA:. Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Pewnie że by chciała, zawsze to rodzina,bo jeśli mnie pamięć nie myli, to Pentu tam krył. Quote
Iwax Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Bura napisał(a):Tiaaa, chciałabyś z VT czarnucha w PL co? Nie ma tak dobrze własnie TULA , to VT chciał mojego PENTU:multi:, nawet 3 brązy tam po nim się urodziły -patrz u mnie ne stronie w POTOMSTWO Wild Wine FITZGERALDa Quote
Bura Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Iwax napisał(a):własnie TULA , to VT chciał mojego PENTU:multi:, nawet 3 brązy tam po nim się urodziły -patrz u mnie ne stronie w POTOMSTWO Wild Wine FITZGERALDa I nie przeszkadzało im, że był takim małym kucykiem :P Przecież nawet dzika dzida jest z nim spokrewniona... :evil_lol: Quote
narisowa Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 .:TULA:. napisał(a):Damy radę, żeby Igorka do stanu używalności doprowadzić, możemy nawet z ojczystego kraju farbę sprowadzić ;-) ja myślę, że w różowym byłoby Igorkowi do twarzy :p Quote
Bura Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 narisowa napisał(a):ja myślę, że w różowym byłoby Igorkowi do twarzy :p Wiesz, też mi to chodzi po głowie :) Quote
.:TULA:. Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Igorowi jak Igorowi, Marcie na pewno ;-) Quote
Bura Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 [quote name='.:TULA:.']Igorowi jak Igorowi, Marcie na pewno ;-) Osobiście wolę czerwony :P Ale znalazłam foto w różowym, nie wiem czy aż tak pasuje :) By null at 2010-09-30 Quote
Recommended Posts