Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

.:TULA:. napisał(a):
W takim razie na pewno będę. No i Bura szykuje oblewanie championatów negatywu prawdziwego pudla, nie może mnie zabraknąć.
pa justa

Prawdziwego?!!! Co za obraza, prawdziwych pudli to już nie hodują :P A na pewno nie w Polsce :P Bo te czarnuchy to nie pudle ino czarne diabły :P

Posted

Damy radę, żeby Igorka do stanu używalności doprowadzić, możemy nawet z ojczystego kraju farbę sprowadzić ;-)

Gala by Ci dała :) A poza tym widział kto czarnucha z takim pigmentem?? Niech Ci wystarczą w kwestii czarności jego czarne korzenie i te przesianie czarnym włosem na uszach :P

Posted

Bura napisał(a):
Gala by Ci dała :) A poza tym widział kto czarnucha z takim pigmentem?? Niech Ci wystarczą w kwestii czarności jego czarne korzenie i te przesianie czarnym włosem na uszach :P

to za mało...

Posted

Bura napisał(a):
Tiaaa, chciałabyś z VT czarnucha w PL co? Nie ma tak dobrze

własnie TULA , to VT chciał mojego PENTU:multi:, nawet 3 brązy tam po nim się urodziły -patrz u mnie ne stronie w POTOMSTWO Wild Wine FITZGERALDa

Posted

Iwax napisał(a):
własnie TULA , to VT chciał mojego PENTU:multi:, nawet 3 brązy tam po nim się urodziły -patrz u mnie ne stronie w POTOMSTWO Wild Wine FITZGERALDa

I nie przeszkadzało im, że był takim małym kucykiem :P Przecież nawet dzika dzida jest z nim spokrewniona... :evil_lol:

Posted

Damy radę, żeby Igorka do stanu używalności doprowadzić, możemy nawet z ojczystego kraju farbę sprowadzić ;-)

ja myślę, że w różowym byłoby Igorkowi do twarzy :p

Posted

[quote name='.:TULA:.']Igorowi jak Igorowi, Marcie na pewno ;-)

Osobiście wolę czerwony :P

Ale znalazłam foto w różowym, nie wiem czy aż tak pasuje :)

By null at 2010-09-30