Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nikt ? Pytam poważnie. Czy jedzie ktoś przez Katowice lub okolice? Szukam transportu- szczególnie w drodze powrotnej. Dokładam się do kosztów transportu.

Posted

jedziemy jedziemy. Nontiscordardime będzie 7 sztuk i dziecko BELLI BATILDY Nontiscodardime to tez NASZE !!!

Bedzie
BIRINO,
BAGGIO,
BROCCA FATIMA,
BASSIANA,
AZAZELLO,
ABADONNA
ALLEGRETTA

Posted

Kupiłam już konserwy słoninę i golonke :multi: (Ci co bywali na pudlowych piknikach wiedza o co chodzi):loveu: . Natomiast resztę trzeba dokupić. Chodzi o zwykłe chleby krojone i ogórki kiszone +co wymyslicie. Nawet małe słoiczki zapasów, domowych weków mile widziane, to sie wyszystko zrzuci do jednego naczynia (też mile widziane jakieś plastikowe misy i tacki oraz kubeczki). Ja spróbuję pamietać o soli.

Kto sie do czego deklaruje?:diabloti:
Jakieś napoje też dobrze byłoby kupić

Posted

Iwax napisał(a):
jedziemy jedziemy. Nontiscordardime będzie 7 sztuk i dziecko BELLI BATILDY Nontiscodardime to tez NASZE !!!

Bedzie
BIRINO,
BAGGIO,
BROCCA FATIMA,
BASSIANA,
AZAZELLO,
ABADONNA
ALLEGRETTA

oo to wystawa rodzinna:D

Posted

Hura jedziemy! Dzięki sympatycznej właścicielce Border Collie mamy transport. A właściwie miałam już odwoływać nasz udział. To nasz pierwszy raz... więc nie wiem czy Wy tak poważnie z tą imprezką, czy nas wkręcacie? Jak poważnie , to jakieś ciacho weźmiemy ( jak nam psy w samochodzie nie zjedzą).

Posted

EH tak daleko w tym roku zebranie i wystawa szkoda :( może zarząd się namyśli gdzieś w środku polski zorganizować w następnym roku było by łatwiej nam z północy :D . Ale i tak wszystkim życzę zerwania ringówki iiii mnóstwwwwwo kołtunów.

Posted

Już się cieszę na tą wystawę. Ja do Iwonki pudlowozu oprócz Brocci , wsadzę jeszcze moją małą XXL.Po za tym mam zamiar hucznie obchodzić moje imieniny i wszystkich chętnych zapraszam na winko.
Do zobaczenia we Wrocławiu Justyna

Posted

może zarząd się namyśli gdzieś w środku polski zorganizować w następnym roku było by łatwiej nam z północy
oj tak! prosimy zarząd bardzo ładnie o przyszłoroczną pudlową w Warszawie, albo Olsztynie, Sopocie (wszak duża wystawa CACIB :P ) Nawet Poznań przeżyje :P

Dla zachęty w Sopocie jest bardzo ładny teren pod laskiem, który jest własnością komisji szkoleniowej :P i tam w tym roku był piknik beagla - można pogadać i zrobić po wystawie piknik pudlowy ;) :evil_lol:
fajnie by się było zintegrować - pudli tak mało na wystawach.. tylko że to już nie środek polski.. ale sierpień nad morzem jest piękny :P

Posted

Dziewczyny nie ma co marudzic, to takie czcze gadania. Uczestniczcie nieco bardziej -choćby w zebraniu KP . Tam jest omawiane dlaczego takie, a nie inne decyzje się podejmuje i same zrozumiecie pewne rzeczy.Pamiętajcie, że tereny kosztuja, całe zaplecze trzeba tez dowieźć np. wykłądziny alebo za ich wynajęcie bulić. Na to nie ma kasy . Ze składek nie ma jak uzbierać bo każdy gada a do KP nie zapisuje się (no nie kazdy). Zarząd też nie pasuje, a na zebraniu nie ma z kogo wybierać. Prawda jest jedna "złej baletnicy......."
Jak była wystawa w Łodzi to też nie pasowało ludziom znad Odry , jak wwe Wrocławiu to tym z pomorza i gdzie by nie zrobić wystawy zawsze ktoś marudzi.
Ja przyjęłam zasade, że jak chcę jechać to trudno: JADĘ, NAJWYŻEJ MUSZĘ WYKOMBINOWAC JEDNE DZIEŃ WIĘCEJ I HOTEL .,albo nie jadę i nokomu nie marudzę.Nie mam takiego obowiązku.

Posted

Yessie napisał(a):
Hura jedziemy! Dzięki sympatycznej właścicielce Border Collie mamy transport. A właściwie miałam już odwoływać nasz udział. To nasz pierwszy raz... więc nie wiem czy Wy tak poważnie z tą imprezką, czy nas wkręcacie? Jak poważnie , to jakieś ciacho weźmiemy ( jak nam psy w samochodzie nie zjedzą).

nawet nie przewidywałam w nagorszym scenariuszu że Was nie będzie więc ok. Zawsze to rodzinka raźniej.

a z imprezą, jak się nikt nie zdeklaruje więcej to będziemy jeść golonkę, słoninkę , ciacho od Yessie i Głogosia zdeklarowała trochę ogórków kiszonych,
ale to jeszcze mało.
Więc górki z domu jeszcze bierzcie i chleb koniecznie ktoś musi kupić.

Posted

Iwax, wiem każdemu nie da się dogodzić, ale po marudzić zawsze można ;)

wystawa w 2011 będzie w Ostrowie, wiesz może którym? bo są w sumie 3 miasta większe, które wyskakują jak się wpisze Ostrów :P

Posted

a date już znacie? bo ja mam już wstępny plan wystaw (marzy nam się J.ChPl i J.Ch Rosji :P) to bym sobie dołożyła jeszcze jedną, żeby już nie planować nic a ten konkretny weekend :P

Posted

.:TULA:. napisał(a):
Już się cieszę na tą wystawę. Ja do Iwonki pudlowozu oprócz Brocci , wsadzę jeszcze moją małą XXL.Po za tym mam zamiar hucznie obchodzić moje imieniny i wszystkich chętnych zapraszam na winko.
Do zobaczenia we Wrocławiu Justyna

Tula, czy ty przypadkiem nie masz mojej prawnuczki !!!

Posted

Dzieci drogie ,chlebek, tacki i kubeczki przywiezie Danusia , ogórki jaieś ma wziąć Głogosia ale ogórków kiszonych lub inne tego typu zakąski mile widziane .