coronaaj Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 divia_gg napisał(a):Zapisze sie i tu.... Ja tez...zapisuje.. Quote
Nevada Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 o matko! straszne to jest :-( poproszę nr konta, przeslę Czekoladce 50 zł Quote
eve-w Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 W takim schronisku znajduje się Czekolada, tu psy zagryzają się na co dzień. Musimy się pospieszyć, żeby Czekolada za chwilę nie znalazła się na tych zdjęciach :(:( a życie w schronisku toczy się dalej... Quote
Andzike Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Nevada napisał(a):o matko! straszne to jest :-( poproszę nr konta, przeslę Czekoladce 50 zł Nevada, przeogromniaste dzięki !!! Już wysyłam nr konta na PW eve-w napisał(a):W takim schronisku znajduje się Czekolada, tu psy zagryzają się na co dzień. Musimy się pospieszyć, żeby Czekolada za chwilę nie znalazła się na tych zdjęciach :(:( eve-w - straszne te zdjęcia... Dziewczyny jest transport, jest DT, jest klinika, zaczeła się zbiórka - trzeba jak najszybciej wyciągnac sunie z tej mordowni !!!! Co będzie jeśli się spóźnimy ??? I to wtedy gdy szczęsliwe życie Czekoladki było już tak blisko??? Quote
Lottie Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 To schronisko jest już chyba sławne, dowiedziałam się o nim z artykułu na Gazeta.pl, napisali tam że psy "znikają w niewyjaśnionych okolicznościach"............... Te zdjęcia są straszne, zaczęłam mieć wyrzuty sumienia. Poproszę numer konta, wesprę psinkę małą kwotą niestety, bo sama mam jej niewiele. Ale dla takiej pięknej suczki to coś się znajdzie ;). Quote
Andzike Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Lottie napisał(a):To schronisko jest już chyba sławne, dowiedziałam się o nim z artykułu na Gazeta.pl, napisali tam że psy "znikają w niewyjaśnionych okolicznościach"............... Te zdjęcia są straszne, zaczęłam mieć wyrzuty sumienia. Poproszę numer konta, wesprę psinkę małą kwotą niestety, bo sama mam jej niewiele. Ale dla takiej pięknej suczki to coś się znajdzie ;). Lottie, bardzo dziekuję!!! Zaraz wysylam nr konta :) Quote
eve-w Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Lottie napisał(a):To schronisko jest już chyba sławne, dowiedziałam się o nim z artykułu na Gazeta.pl, napisali tam że psy "znikają w niewyjaśnionych okolicznościach"............... Te zdjęcia są straszne, zaczęłam mieć wyrzuty sumienia. Poproszę numer konta, wesprę psinkę małą kwotą niestety, bo sama mam jej niewiele. Ale dla takiej pięknej suczki to coś się znajdzie ;). Te zdjęcia na poprzedniej stronie prezentuja wlasnie te niewyjasnione okolicznosci... Quote
ewexoxo Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Melduję się na wątku, Jeżeli Andzike lub ktoś inny będzie robił bazarek to ja się dokładam z fantami i pomocą :-) PS. A może jakiś banerek by się przydał? Quote
malagos Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Nevada napisał(a):kto wyciągnie tego psa i kiedy? no własnie, kto? uda się jutro rano? to szansa dla niej! Quote
malagos Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Oby się wszystko udało... choć dla niej zaświeci swiatełko w tunelu....... Quote
Lottie Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 http://kielce.gazeta.pl/kielce/1,35265,8338599,Tajemnicza_eutanazja_psow_w_kieleckich_schronisku.html Znalazłam artykuł na temat tego schroniska.... Komentarzy nie radzę czytać, bo można się zestresować ;) Większośc w stylu "zajmijcie się ratowaniem dzieci" itd :/ Quote
Luzia Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 To jest jakaś masakra! Ktoś się powinien zająć tym schroniskiem ! :( Quote
ewexoxo Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 [quote name='Lottie']http://kielce.gazeta.pl/kielce/1,35265,8338599,Tajemnicza_eutanazja_psow_w_kieleckich_schronisku.html Znalazłam artykuł na temat tego schroniska.... Komentarzy nie radzę czytać, bo można się zestresować ;) Większośc w stylu "zajmijcie się ratowaniem dzieci" itd :/ Masakra... :-( A ci co dają te komentarze... czy zrobili cokolwiek żeby ratować kogokolwiek? Quote
Andzike Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Ewaxoxo, wielkie dzięki za pomoc :) Banerek jak najbardziej - jesli ktoś mógłby zrobić byłoby cudnie... Mam nadzieje, ze dzis uda się wyciągnać Czekoladę ze schronu... Quote
lika1771 Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Mam nadzieje ze sunie dzisiaj wyciagniecie cioteczki, trzymam kciuki Quote
majuska Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 No Andzike gratuluję odwagi i trzymam kciukasy, wyślij mi na PW nr konta to parę grosików wysupłam dla psinki. O tym schronie ciągle coś gdzieś słychać....nie ma na to żadnej siły???? Quote
Andzike Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 majuska napisał(a):No Andzike gratuluję odwagi i trzymam kciukasy, wyślij mi na PW nr konta to parę grosików wysupłam dla psinki. O tym schronie ciągle coś gdzieś słychać....nie ma na to żadnej siły???? Majuska, dzięki wielkie, że wpadłaś !!! I za chęć pomocy też dziękuję :) Zaraz wysyłam nr konta na PW :) A na schronisko jak widać siły nie ma :( Nie chce zobaczyć Czekoladki na jednym z tych zdjęć wklejonych wczoraj przez eve-w... :( Quote
eve-w Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Na sunie wszystko czeka. I lecznica (w Kielcach) i lekarze, transport w poniedzialek przywiezie malutką do Warszawy do Andzike. Savanah ją wyadoptuje. Czekamy tylko na organizację transportu schronisko - lecznica i mala jest uratowana. Dziewczyny kombinują! :) Quote
Andzike Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 eve-w napisał(a):Na sunie wszystko czeka. I lecznica (w Kielcach) i lekarze, transport w poniedzialek przywiezie malutką do Warszawy do Andzike. Savanah ją wyadoptuje. Czekamy tylko na organizację transportu schronisko - lecznica i mala jest uratowana. Dziewczyny kombinują! :) Kombinujcie dziewczyny, kombinujcie !!!! :D :D :D Quote
lika1771 Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Trzymamy kciuki, oczywiscie tez pare groszy dam tylko pod koniec miesiaca. Ten schron masakra Quote
eve-w Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Porozsylajcie prosze watek gdzie sie da. Jak wszystko pojdzie zgodnie z planem w poniedzialek tuz pzed transportem do BDT pojedzie jeszcze jedna sunia z tej mordowni. Nie chce nic zapeszac ale moze sie uda :):) POTRZEBUJEMY POMOCY FINANSOWEJ DLA CZEKOLADY! o wsparcie dladrugiej suni na razie nie prosze bo i nie mam informacji co i jak. Waka Waka :p Quote
Lottie Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 I co macie już wystarczająco kasy żeby ją dziś wyciągnąć? Zaraz zrobię banerek. Quote
Recommended Posts