Jump to content
Dogomania

Czekoladka już w DS ! błyskawiczna akcja, DZIĘKUJEMY !!! :)

Recommended Posts

• Replies 302
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W takim schronisku znajduje się Czekolada, tu psy zagryzają się na co dzień. Musimy się pospieszyć, żeby Czekolada za chwilę nie znalazła się na tych zdjęciach :(:(

a życie w schronisku toczy się dalej...

Posted

Nevada napisał(a):
o matko! straszne to jest :-( poproszę nr konta, przeslę Czekoladce 50 zł

Nevada, przeogromniaste dzięki !!! Już wysyłam nr konta na PW

eve-w napisał(a):
W takim schronisku znajduje się Czekolada, tu psy zagryzają się na co dzień. Musimy się pospieszyć, żeby Czekolada za chwilę nie znalazła się na tych zdjęciach :(:(

eve-w - straszne te zdjęcia...
Dziewczyny jest transport, jest DT, jest klinika, zaczeła się zbiórka - trzeba jak najszybciej wyciągnac sunie z tej mordowni !!!! Co będzie jeśli się spóźnimy ??? I to wtedy gdy szczęsliwe życie Czekoladki było już tak blisko???

Posted

To schronisko jest już chyba sławne, dowiedziałam się o nim z artykułu na Gazeta.pl, napisali tam że psy "znikają w niewyjaśnionych okolicznościach"............... Te zdjęcia są straszne, zaczęłam mieć wyrzuty sumienia. Poproszę numer konta, wesprę psinkę małą kwotą niestety, bo sama mam jej niewiele. Ale dla takiej pięknej suczki to coś się znajdzie ;).

Posted

Lottie napisał(a):
To schronisko jest już chyba sławne, dowiedziałam się o nim z artykułu na Gazeta.pl, napisali tam że psy "znikają w niewyjaśnionych okolicznościach"............... Te zdjęcia są straszne, zaczęłam mieć wyrzuty sumienia. Poproszę numer konta, wesprę psinkę małą kwotą niestety, bo sama mam jej niewiele. Ale dla takiej pięknej suczki to coś się znajdzie ;).

Lottie, bardzo dziekuję!!! Zaraz wysylam nr konta :)

Posted

Lottie napisał(a):

Te zdjęcia na poprzedniej stronie prezentuja wlasnie te niewyjasnione okolicznosci...

Posted

No Andzike gratuluję odwagi i trzymam kciukasy, wyślij mi na PW nr konta to parę grosików wysupłam dla psinki.
O tym schronie ciągle coś gdzieś słychać....nie ma na to żadnej siły????

Posted

majuska napisał(a):
No Andzike gratuluję odwagi i trzymam kciukasy, wyślij mi na PW nr konta to parę grosików wysupłam dla psinki.
O tym schronie ciągle coś gdzieś słychać....nie ma na to żadnej siły????

Majuska, dzięki wielkie, że wpadłaś !!! I za chęć pomocy też dziękuję :) Zaraz wysyłam nr konta na PW :)
A na schronisko jak widać siły nie ma :( Nie chce zobaczyć Czekoladki na jednym z tych zdjęć wklejonych wczoraj przez eve-w... :(

Posted

Na sunie wszystko czeka. I lecznica (w Kielcach) i lekarze, transport w poniedzialek przywiezie malutką do Warszawy do Andzike. Savanah ją wyadoptuje. Czekamy tylko na organizację transportu schronisko - lecznica i mala jest uratowana. Dziewczyny kombinują! :)

Posted

eve-w napisał(a):
Na sunie wszystko czeka. I lecznica (w Kielcach) i lekarze, transport w poniedzialek przywiezie malutką do Warszawy do Andzike. Savanah ją wyadoptuje. Czekamy tylko na organizację transportu schronisko - lecznica i mala jest uratowana. Dziewczyny kombinują! :)

Kombinujcie dziewczyny, kombinujcie !!!! :D :D :D

Posted

Porozsylajcie prosze watek gdzie sie da. Jak wszystko pojdzie zgodnie z planem w poniedzialek tuz pzed transportem do BDT pojedzie jeszcze jedna sunia z tej mordowni. Nie chce nic zapeszac ale moze sie uda :):)

POTRZEBUJEMY POMOCY FINANSOWEJ DLA CZEKOLADY! o wsparcie dladrugiej suni na razie nie prosze bo i nie mam informacji co i jak.
Waka Waka :p