olalolaa Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 Dowiedziałam sie dzisija ze nasz Sindbadzik, jest synem dwoch psow będącyhc na tym terenie. Podobieństwa zadnego.. Suczka jest juz dawno wysterylizowana. Moja mama rozmawiała z tamtymi pracownicami,jak wynosiły psom jesc, powiedziały jej, ze właściciel posesji oddał go komus rok albo troche więcej temu, nie wiadomo czy 'ten ktos' go przywiozl i zostawił czy ten zwiał i wrocił w swoje dawne strony Pies jest za brama , z tamtymi dwoma.. Właściciel jak na razie chyba nic nie wie, tak mowily jego pracownice. Nie wiemy jak zareaguje, nie wiem co robic. Mysle ze gdyby znalazł sie dla niego dom, moznaby go z tamtąd zabrać jakos, jeśli nie to tam zostanie, mam nadzieje ze nie będzie groziło mu zadne niebezpieczeństwo z reki właściciela, jesc na pewno bedzie dostawał, tamte psy sa w dobrej kondycji, choc jeden juz bardzo stary. Quote
Luzia Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 olalolaa napisał(a):Dowiedziałam sie dzisija ze nasz Sindbadzik, jest synem dwoch psow będącyhc na tym terenie. Podobieństwa zadnego.. Suczka jest juz dawno wysterylizowana. Moja mama rozmawiała z tamtymi pracownicami,jak wynosiły psom jesc, powiedziały jej, ze właściciel posesji oddał go komus rok albo troche więcej temu, nie wiadomo czy 'ten ktos' go przywiozl i zostawił czy ten zwiał i wrocił w swoje dawne strony Pies jest za brama , z tamtymi dwoma.. Właściciel jak na razie chyba nic nie wie, tak mowily jego pracownice. Nie wiemy jak zareaguje, nie wiem co robic. Mysle ze gdyby znalazł sie dla niego dom, moznaby go z tamtąd zabrać jakos, jeśli nie to tam zostanie, mam nadzieje ze nie będzie groziło mu zadne niebezpieczeństwo z reki właściciela, jesc na pewno bedzie dostawał, tamte psy sa w dobrej kondycji, choc jeden juz bardzo stary. To bardzo dobre wieść! Oby nie przeszkadzał właścicielowi to wtedy mogły byśmy mu spokojnie domu szukać. Quote
Luzia Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Sorki za OFFa ale to pilne: Bazarek ogłoszeniowy dla Dinusia: http://www.dogomania.pl/threads/1928...5%9Bpienie!%29. Grozi mu uśpienie :placz: Quote
olalolaa Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 kilka dni nie miałam dostępu do internetu, nie wiem za bardzo co u psiaka, mam nadzieje ze nadal tam jest, w poniedziałek na pewno będę wiedziała co słychac u miska. Quote
olalolaa Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 Luzia&Funia napisał(a):Czyli allegro mam wznowić? Tak prosze, wznówmy, moze ktos sie w nim zakocha.. Quote
Luzia Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Wiadomo co z psiakiem? Ta cisza jest niepokojąca. Quote
olalolaa Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 Pies zyje sobie z tamtymi dwoma. Ale właściciel ogółem chce sie pozbyc suczki i tego naszego Sindbada, ten trzeci jest juz bardzo stary i stwierdzil ze nikt go nie wezmie. Dla niego jest problemem gotowanie jedzenia, za drogo.. Szkoda gadać po prostu, tyle lat ma psy, teraz mowi ze ich juz nie chce, a jakos domu im specjalnie nie szuka. Quote
olalolaa Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 mam dzis okropna wiadomość od mamy, pies jest juz na łańcuchu.. broił cos, pogryzł styropian z suczką Suzi, i chyba ogrodzenie zaczynali niszczyc, rozplatywać druty.. cos takiego sie mama dowiedziała. Pies siedzi bardzo apatyczny, nie wie co sie stało ze jest na uwięzi, mama mowi ze cały czas sapał, pewnie ze stresu :( Dziewczyny nie wiem co robic.. jak cos wiecej nabroi to nie daj boze go gdzies ten wariat wywiezie Ja jestem w ogole na necie na chwile , w domu chwilowo nie mam.. na ogloszenia w ogole nie mam czasu napisze teraz szybko do posrednika. Do tego mam problemy zdrowotne ze sobą, prosze pomozcie jakoś, co dla niego teraz bedzie najlepsze? Trzeba chyba szukac DS na cito.. Quote
Dzika_Figa Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 cholera jasna.... Ola, co mogę zrobić? Quote
olalolaa Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 Dzika_Figa napisał(a):cholera jasna.... Ola, co mogę zrobić? Figa nie wiem.. moze allegro? Nie pamietam, jakies miał, ale pewnie sie skończyło. To taki piękny, duzy pies, idealny na podwórko do dobrego domu. Quote
olalolaa Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 ja dałam ogłoszenie do posrednika. Dzięki! Quote
Luzia Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Allegro cały czas aktualne :) http://allegro.pl/piekny-mix-collie-w-niebezpieczenstwie-pomoz-i1259148704.html Quote
olalolaa Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 [quote name='Luzia&Funia']Allegro cały czas aktualne :) http://allegro.pl/piekny-mix-collie-w-niebezpieczenstwie-pomoz-i1259148704.html o! :) a moze miec ten sam pies 2 czy cos sie stanie jak sie kapną? Quote
Luzia Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Ten sam pies może mieć i 10 :) ich to nie interesuje w końcu za to się płaci ;) Quote
Becia66 Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Ss napisał(a):co z psem? ponawiam pytanie, czy ktos wie co sie dzieje z tym psem ? Quote
olalolaa Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 Pies dalej jest na tej posesji.. regularnie wygryza dziurę ze swoja kolezanką i uciekają, ale nigdzie daleko tylko na taki ogrodzony teren gdzie w dzień brama jest otwarta. Na łańcuchu nie siedzą, tak ja było jakis czas temu. Była mowa o tym że psów właściciel chce się pozbyć, ale teraz to ucichło. Quote
Recommended Posts