Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

może coś mają ze skrzynką - kontakt telefoniczny jest bardzo miły ;) ja miałam przyjemność rozmawiać z panem, z którym na prawdę super się gadało - polecam zadzwonić do nich ;)

Posted

KIPI napisał(a):
Witam Proszę o kontakt w sprawie dystrybutorów Miram

Nie ma takich, gadaj z Miramem bezpośrednio, jak zamówisz 2 tomy to może Ci dowiozą :P

Posted

Witam
Dołączam się do pytania Chefrenek - jak wygląda sprawa ości...?
A drugie zapytanie : kontakt do mięsa na podkarpaciu...
Wiem, że od Burej że bardzo cięzko ale może ktoś coś wie lub coś zamawia i mogłabym się dołączyć do zamówienia...?
zabajka

Posted

Zabajka napisał(a):
Witam
Dołączam się do pytania Chefrenek - jak wygląda sprawa ości...?
A drugie zapytanie : kontakt do mięsa na podkarpaciu...
Wiem, że od Burej że bardzo cięzko ale może ktoś coś wie lub coś zamawia i mogłabym się dołączyć do zamówienia...?
zabajka

Oprócz kostek u Azizy nie wiem czy cokolwiek znajdziesz.

Posted

BeataSabra napisał(a):
Ja pisałam trzy razy na odpowiedź czekam od roku ...

Tak samo czekam na odpowiedź od dystrybutora

:-(

dziwne - ja wysłałam maila, oddzwonili do mnie sami o.O' może zadzwoń?

• 3 weeks later...
Posted

Właśnie mnie tez dziwi polityka w Primex i Biosk. Pisałam do nich kilka razy i nie raczą nawet odpowiedzieć czy indywidualnym kientom sprzedają.Przedstawicel Primexu nie odbiera tel, albo ktoś tam obiecuje, że oddzwoni. Natomiast w Aspolu w Katowicach - miła rozmowa przez telefon, przygotowane dla klienta zamówienie przy odbiorze osobistym. Maja dwie line produktów przeznaczone do gotowa i na surowo. Wołowina i konina są z chrząstką (6 zł kg), serca wołowe i cielęcina 8 zł, dziczyzna około 10 zł. To sa ceny bezpośrednio od producenta. Mają na swojej stronie wykaz sklepów, w których można kupić ich produkty.

Posted

Już jakiś czas temu pisałam, że ze skrzynką mailową biuro@... mamy ciągle problemy, i mimo naszych interwencji co jakiś czas dowiadujemy się od naszych odbiorców, że nie dochodzą maile. W związku z tym już od pewnego czasu na wszystkich ulotkach i folderach, a także na naszej stronie internetowej jest podany nowy adres do korespondencji: primex@onet.eu . Zapraszam też do kontaktu telefonicznego. BeataSabra - zależy nam na każdym kliencie, więc jeśli można Cię prosić o kontakt telefoniczny, to będzie mi miło przedstawić Ci naszą ofertę. Nadal poszukujemy też dystrybutora w Krakowie. Yessie, nie wiem do jakiego przedstawiciela Primexu dzwoniłaś, więc proszę o bezpośredni kontakt z nami. Tak, sprzedajemy klientom indywidualnym.